positive vibration napisal/-a:ali pa si resnično ne zna izbirat partnerjev, če je uspel zasrat že več zvez, v katerih je šlo za tapravo ljubezen.
Kdo pa piše, da jih je on zasral?
orhideja1 napisal/-a:jullia_ napisal/-a:purple_rain napisal/-a:^^Ne znam odgovort, ker, kot si mogoče opazil, tu je splošno mnenje, da "mlajše" uporabnice ne znamo oz. še nismo ljubile.
Meni se zdi to najbolj smešna stvar v celi temi. Ti ne veš nič o ljubezni, ker si še premlada. Pamet ti pa soli starejša uporabnica, ki trdi, da je ljubila že 7x, kar pomeni, da je morala začet precej mlada. Očitno je ona v tvojih letih že vedela, kaj je to prava ljubezen. Dvojna merila ftw!
Jaz pa to ne razumem tako, ampak tako, da ko bo ona toliko stara bo spoznala, da lahko večkrat ljubiš.
orhideja1 napisal/-a:To misliš ti. Kaj se potem pogovarjaš z mano?
Ko pa se trudim kaj pametnega in resnega povedat, se me pa spet z istimi besedami "zatre" - potem naj vam vsaj dam razlaog za tako mišljenje o meni, kaj pa naj..orhideja1 napisal/-a:purple_rain napisal/-a:*mala, brzdaj se, kako si drzneš o ljubezni govort, če pa nimaš pojma
@jullia_
Res si otročja. Dokazuješ.
Jochie napisal/-a:kakšna je razlika med "jaz ljubim" in "jaz mislim, da ljubim", če ti v obeh primerih metuljčki po želodcu skačejo in si srečna, oz. kot pri nas rečemo: vidiš, kako trava raste in kamenje cvete?
oz. drugo vprašanje: ko ti kruli po želodcu, si lačna ali misliš, da si lačna? če ti je hrana dobra, ugotoviš, da si bila lačna, če ti pa ni dobra pa ugotoviš, da si mislila, da si bila lačna?![]()
![]()
![]()
ne si zatiskat oči...raje recite: spoznala sem ga, dala vse od sebe, dala celo sebe v vezo, želela, da bo to, to, ampak očitno to ni bilo to. važno je, da imam čisto vest...
in greš naprej...
orhideja1 napisal/-a:positive vibration napisal/-a:Zveza, v kateri sem zdaj, je moja 5. In trdim, da je to moja prva zveza, v kateri ljubim. Pred to zvezo sem ljubila še enega fanta,
positive vibration napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:positive vibration napisal/-a:Zveza, v kateri sem zdaj, je moja 5. In trdim, da je to moja prva zveza, v kateri ljubim. Pred to zvezo sem ljubila še enega fanta,
Khm, ločilni faktor je, da z enim sem v zvezi, z enim pa nisem bila...še kaj?
Aja, glede tega - je zasral v vsakem primeru. Če je krivda na strani ljubečega, itak, če pa je krivda na strani ljubljenega, pa zato, ker si je izbral napačnega človeka.
matjazd napisal/-a:claire napisal/-a:^^ starost: 23
št. "hojenih" fantov: 4 (s sedanjim vred)
ljubim le sedanjega, v srednji sploh nisem vedela kaj ljubezen je.
in ne moreš me prepričati, da je ljubila vse svoje fante. no go.
lahko pogojno se strinjam s tem, da je za vsakega mislila, da ga ljubi. toda ko sedaj pogleda v preteklost ne more trditi, da je ljubila vseh 7. ker je to laž. ne rečem pa, da ni do njih gojila določenih čustev. a ne prave ljubezni.
No res ne vem zakaj z nekom hodiš, če ga ne ljubiš? Mogoče zato, ker imajo vse kolegice fanta ti pa ne. Ali pa zato, da te financira in vozi okrog.
In ti meni o njej, da je laž? A misliš, da je vsaka ženska sposobna ljubiti enako število moških? Poleg tega pa ne sodi, če ne veš kaj vse se ji je pripetilo.