barbie_girl_85 napisal/-a:Mene pa sam neki pri tej odprti zvezi zanima.......glede na to, da smo ženske bolj čustvena bitja, težje nas je dobit v posteljo kot moške, predvidevam, da ima tvoja žena več sreče in manj problemov pri iskanju nekoga, ki jo bo pof.... in ga ne bo motilo, da je v zvezi. Tebi je verjetno težje.....najti žensko, ki bo šla v posteljo s tabo in hkrati vedela, da je vse, kar ji lahko ponudiš, ura seksa.
barbie_girl_85 napisal/-a:Torej.....kako kompenzirata? Žena seksa več od tebe ali počaka, da ti najdeš gospodično za poseksat in si nato privošči še ona? V kolikor je to prvo, te ne bo moti da je naprimer januarja tvoja žena zamenjala 15 ljubimcev, ti pa samo eno?
barbie_girl_85 napisal/-a:In kako je to doma pošlihtan.....ona bi rada seksala z nekom, ura je 18 in gledata Svet na Kanalu A.
Ona: Dragi, jst grem z tistim od predvčerajšnjim na enga.....greš tud ti?
On: Ne, jaz danes ne bom. Nimam primerne kandidatke. Ti kar pojdi, jst bom zdrkal zvečer.
Ona: Adijo. Fajd drkaj!
On: Adijo, pa vzam kondome. Upam da ti čimvečkrat pride!
*mala* napisal/-a:Kaj pa če se najde še en par primeren za akcijo? Pomoje je to bolj pogosta praksa
Alwaleed napisal/-a:amark31 napisal/-a:Bi te pa nekaj vprašal, za odprto zvezo je treba verjetno veliko delat na sebi, je tvoja partnerka starejša od tebe?
Hmm... nisem prepričan, če razumem, kam tukaj pes taco moli.
Ne, ni starejša.
čuftika napisal/-a:Vbistvu vidim, da je ogormno spoštovanja prisotno v tej zadevi, v odptih zvazah, jz si to bolj tko predstavljala, češ vsak gre z tistim , ki mu je všeč, nekih kriterijev niti ni...Ampak, vidim da ni tak, zelo pohvalno
čuftika napisal/-a:Drugač mene še neki zanima, kako je z zaščito pri takoh zadevah, se pravi sex z partnerji, ki jih ne poznaš dovolj dobro? Se uporablja kondom ali se gre enostavno bolj pogosto test delat za SPB?
To me res zanima
amark31 napisal/-a:O, seveda veš, zato si se obranil z odgovorom, ki je lahko, ali pa tudi ne, resničen.
amark31 napisal/-a:Cela zadeva bi bila precej bolj logična, če bi blia tvoja partnerka starejša... dominantna v zvezi in bi te v to prepričala...
amark31 napisal/-a:spotoma pa še to, da si ga obrežeš (pri 26 ih), kao na lastno pobudo, kar mi tudi ne gre popolnoma v račun.
Alwaleed napisal/-a:amark31 napisal/-a:O, seveda veš, zato si se obranil z odgovorom, ki je lahko, ali pa tudi ne, resničen.
Umm... Ne, iskreno nisem vedel. Mogoče se tega ne zavedaš, ampak ti včasih razmišljaš na ene posebno pritlehne in sumničave načine, ki so meni tuji in celo ogabni.amark31 napisal/-a:Cela zadeva bi bila precej bolj logična, če bi blia tvoja partnerka starejša... dominantna v zvezi in bi te v to prepričala...
Tu poskušaš informacije, ki ti jih posredujem, integrirati v svoj obstoječi model sveta na tak način, da bi se ta model kar čim manj spremenil. Da bi to dosegel, moraš za stvari, ki jih pišem, iskati cinične razlage, ki popačijo tisto, kar napišem, da to spraviš v svoj model.
Na tak način ne boš nikoli razumel sveta zunaj sebe, temveč boš realnost dojemal čedalje bolj popačeno, kolikor bolj boš star in kolikor manj boš pripravljen svojo predstavo o svetu prilagajati novemu znanju.amark31 napisal/-a:spotoma pa še to, da si ga obrežeš (pri 26 ih), kao na lastno pobudo, kar mi tudi ne gre popolnoma v račun.
Vidiš, spet nekaj, kar ti mora "iti v račun". Tukaj ni nič takega, kar bi moralo tebi iti v račun. Jaz in moj odnos z ženo nisva nekaj, kar obstaja pogojno glede na tvojo interpretacijo sveta. Midva obstajava neodvisno od tebe. Funkcionirava po principih, ki so neodvisni od tebe in ki jih ti mogoče niti ne razumeš. To boš lahko razumel, ko boš enkrat dojel, da mogoče še nisi pojedel vse modrosti tega sveta, in da mogoče še nisi razvil dokončne in univerzalne teorije, s katero bi si lahko cel svet in vse odnose med ljudmi razlagal.
Iz tvojega pisanja veje odnos, da veš že vse, kar je na tem svetu vedeti - in vendar je razvidno, da veš tako malo. To je tisto, kar mi je na tvojem pisanju - posebej v tem primeru - ogabno.
Na preostanek tvojega sporočila ti, iskreno rečeno, nimam kaj odgovarjati, ker enostavno ni na nivoju.
rinca napisal/-a:smešen si ti, ker ti ni jasno da ne razmišljamo vsi enako in ne dojameš, da nekdo lahko fura odprto zvezo in ima hkrati razpucano v glavi.
jst tud NIKOLI ne bi bila za odprto zvezo, ni šans da svojega moža delim s katero, pa nisem niti malo užaljena, če sta se Alwaleed in njegova zmenila drugače. sej sta odrasla in vesta kaj delata, očitno jima tako tudi odgovarja.
kakšna propaganda neki - tisti, ki nismo za odprto zvezo, si po nekaj Alwaleedovih postih ne bomo premislili in začel swingat (pa ne da je s tem kej narobe). ne bom rekla da se z vsem kar napiše strinjam, je pa zanimivo brat