arrow napisal/-a:Moji (po dolgem času) kratki nohtki ene 2 dan po lakiranju + ni blo acetona za popravke (stekleničko na slikci je moja prijazna sestrična kr prazno pustila v omarci ),tko da niso najlepš namazani
Ker lak pa je to?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
arrow napisal/-a:Moji (po dolgem času) kratki nohtki ene 2 dan po lakiranju + ni blo acetona za popravke (stekleničko na slikci je moja prijazna sestrična kr prazno pustila v omarci ),tko da niso najlepš namazani
vcasih sem bila full proti crni barvi, zdej mi je pa vsec na kaksen siv pulovercek, ce so nohtki kratki . sama imam veckrat take, samo da si dam na prstanec in palec belo rožico...bom enkrat nalepla gor ko bom imela svoje krajse . drugace so mi pa vsec...moj predlog...bela rozica
evo sm šla u sredo u halo a u milly fashion + kupla siv essie lak & nadlak tko da usm hvala k ste mi svetval mogoče če bom mela cajt poslikam pa prlepm slikco
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY