Miss Universe [ZT]

Slavni na sto in en način.
Odgovori
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

meni pa je bil tisti kostumček všeč...pa mislim, da ne moremo dajati rebeke v zadnjo kategorijo...ker za to kar je ona vse naredila...moraš imeti pa kar nekaj v glavi...ni kar tako voditi podjetja...bit pevka...pa še 100 stvari zraven...že res, da včasih pretirava..ampak jaz občudujem njeno energijo...in zagon..vsaka ji čast...

ampak seveda kdor je uspešen pa še lep..je pač najbolj tup...pa dajmo šifat...tako pač je pri nas...žal... :roll:

mi je pa res tupača dalila....ker ima po moje iq na stopnji šalce za kavo...ona ne more ne govorit...meni pa luštna tud ni....postavo mi ima obupno..enostavno ni skladna...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Freaked »

Sej to sploh ni moje področje,sam sm pa enkrat na E+ vidla Dalilo, jaooo!Tok je blo ojoj da sm si prou zapomnla, k so jo vprašal kaj meni o krznu, pa je rekla da ni proti, da uni k so proti krznu pa jejo tudi ubogo svinjico :eek: da dol padeš.
Postavna pa mi je. Sam spada pač v krog afn alla Zverova,Alma, pa una Merima al kva je že. Kar se pa IQ tiče, pa je res da niso pravi pokazatelj dejanske inteligence.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

kar se perila in rebeke dremelj tice... ona nima nic s kreiranjem, niti s sivanjem, ona je samo posodila svoje ime ter ga propagira in na podlagi tega sluzi denar.
perilo izdeluje podjetje Trend stil, fora pa je v tem, da isto perilo (kroj, blago, barva) z blagovno znamko Trend stil stane pol manj, kot z blagovno znamko rebecca's dream. razlika je le v prišitem listku.

torej dekleta, ce vam je perilo rebecca's dream vsec, vam priporocam, da se zapeljete v industrijsko prodajalno podjetja trend stil, pa boste privarcevale! :D
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

men je njeno perilo res všeč
sm malo predrago
i love love
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

mislm da pa rebeka dremelj res ne spada pod Miss universe, ali pač?!? no..nima veze

mene bi dns kmal leonella z avtom zbia(letos je tle tekmovala)...mislm...bi blu dobr ji mal izpit vzet :D
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

**SiMoN@** napisal/-a:mislm...bi blu dobr ji mal izpit vzet :D

:rofl: Hehe, ne pa ne. Ona dobr fura, trenira rejli, tko da zgleda da zna bit divja. :)
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

nogica napisal/-a: :rofl: Hehe, ne pa ne. Ona dobr fura, trenira rejli, tko da zgleda da zna bit divja. :)

ja bi rekla da trenira rejli :D
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

Kok mi je Nataša huda v ta novi reviji Obrazi!! :eek:
Prou paše ji tak eleganten stil pa še make-up je čist hud k ma živo rdečo šminko, pa sexy črno črto z eyelinerjem. Super res ... !!
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
sanaya
Kofetarica
Kofetarica

nogica napisal/-a:Kok mi je Nataša huda v ta novi reviji Obrazi!! :eek:
Prou paše ji tak eleganten stil pa še make-up je čist hud k ma živo rdečo šminko, pa sexy črno črto z eyelinerjem. Super res ... !!

men je pa tko amtipatična
nič lepa in čiz navadna
i love love
tinky
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tinky »

Ej jaz se tud strinjam da ta Nataša ni nč posebnga. Sicer pa misice z tako zanič postavo še nismo imel! Na E+ je pa še dokazala da je butasta, enega samga stavka ne zna skupi sestavit in normalno povedat. Kako je pol miss????Ne ustreza!!! To je moje mnenje.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

tinky napisal/-a:Ej jaz se tud strinjam da ta Nataša ni nč posebnga. Sicer pa misice z tako zanič postavo še nismo imel! Na E+ je pa še dokazala da je butasta, enega samga stavka ne zna skupi sestavit in normalno povedat. Kako je pol miss????Ne ustreza!!! To je moje mnenje.

a si že kdaj slišala za tremo?
sanaya
Kofetarica
Kofetarica

**SiMoN@** napisal/-a:
tinky napisal/-a:Ej jaz se tud strinjam da ta Nataša ni nč posebnga. Sicer pa misice z tako zanič postavo še nismo imel! Na E+ je pa še dokazala da je butasta, enega samga stavka ne zna skupi sestavit in normalno povedat. Kako je pol miss????Ne ustreza!!! To je moje mnenje.

a si že kdaj slišala za tremo?

sorry ampak če si miss potem moraš znat nastopat
ne pa da zmerzneš in izpadeš največji idiot
i love love
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

mislim da če bi bil zate en tak prvi intervju-če odštejemo miss universe-da bi tut ti mela tremo se ti nezdi. zdej k je miss tu ne pomen da ne sme met treme in da mora bit oh in sploh perfect. pač ji je mal zaštekalu sej zdej ji pomoje ti javni nastopi že bulš gredo da nima tok treme
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

Tale Pinoza....
ponovno se je potrdilo dejstvo, da v Sloveniji tista, ki vztraja pol enkrat nekaj zmaga.... Na miss Slo. ni uspela, pa se je prijaveli še na miss Universe....

:roll:

Meni je grozna... obraz bi še lahko šel, a postava je katastrofa... Široka ramena, kratek vrat, jahalne hlače, ljubavni obročki.... klobasaste noge... ajejej...

Sem vedla, da bo zmagala, ker je edina malo boljše odgovarjala na vprašanja žirije. Ampak, če je izbor lepote, morajo izbrat lepo žensko in ne retorika.
Don't worry, be happy!!!
Intet
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Emona

Neprebrana objava Napisal/-a Intet »

Ledenka napisal/-a:Tale Pinoza....

Sem vedla, da bo zmagala, ker je edina malo boljše odgovarjala na vprašanja žirije. Ampak, če je izbor lepote, morajo izbrat lepo žensko in ne retorika.

In pol bi se spet vsi pi**ili kako so vse missice (kokrtok) lepe a neumne. :roll: Dober, pač nima najbolj perfektne postave, če pa nekaj ve, oz. vsaj zna kaj povedat je pa to že en velik plus.
To bring the pieces together rediscover communication.
Odgovori