jagodka85 napisal/-a:jao jao jao, kaj nj rečem... nism za ta zakon ... ker ne bo čist nč bolš... tud v kafičih, kjer sta kadilski in nekadilski prostor ločena, ni nč bolš... ker se še vedno kadi v nekadilski prostor, tud če so vrata zaprta.. brezveze se tuki neki bunite usak za svojo stran, ker ne boste s tem nč dosegl...
jz kadim in ne kadim... kadim, če mi paše in bom to delala čist kjer mi bo zapasal... če mi pa ne bo sedl kadit, pa pač ne bom... simpl k pimpl...
ne vem no, tale zakon je men čist mim... kdor bi hotu nehat, bi lh že zdj in ne šele s tem zakonom... tko k je purpl rekla, kadil bomo/bodo lahko tud na cesti,za prvim vogalom, doma, kjerkol, samo v zaprtih javnih prostorih ne... in kaj pol... vedno se bo našu kdo tak, k bo zarad tega težil vedno in povsod... takih ne rabmo.. taki nj bodo lepo doma in nj pazjo na svoje ljubljene, da ne bodo zabredl v kajenje in alkohol..
ok, my point je to, da z zakonom se ne bo preveč dosegl... pika pika stop!!
Draga pupa.
Zgleda,da nisi prebrala prejšnih postov.Mene boli k....,če bodo kadilci še kadili,zaradi mene gre lahko procent kadilcev iz npr. 20% na 50%.
Ta zakon je za uslužbence lokalov(in ne za lastnike) in za nas nekadilce.
LP