Menstruacija-žensko prekletstvo

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
TiGy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TiGy »

ja sploh ni panike js tud skoz uporabljam tampone že kakih 10mesecev, pa tudi kopat sem se šla pa ni blo kaj narobe :)
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

mene pa ju3 čaka...hehe no upam,..hehe...moooooreee...
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:mene pa ju3 čaka...hehe no upam,..hehe...moooooreee...

in ni prišla....joooook...zakaj neeee...vedno mi je redno prišla 3 dan ko sem nehala jest KT,zaj pa ne....al je keri že kljub jemanju KT in rednem prihajanju menst. zamujala?..jaz sem že v paniki.,,, :cry: :cry: :cry:
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

^^brez panike, bo pa jutri :wink:
I laugh at gilded butterflies.
nellchy
Sramežljivka
Sramežljivka

uff...

Neprebrana objava Napisal/-a nellchy »

ja men tud ni jasno...kr noče je bit...pa v bistvu sploh nimam razloga, da bi me lahko skrbelo zakaj je ni, ampak v petek bi mogla že ta1. KT spet vzet pa sploh še nism dobila?!?mal me skrbi že počas k se mi to še nikol ni zgodlo... :cry:
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Moram rečt, da je še nikol nisem čakala, da bi prišla, tokrat jo pa komaj čakam, da grem potem končno na preiskave, in sedaj je ni od nikoder :evil: , no dej prikaži se že enkrat .... wuh kaka zafrkancija je skoz s tem :cry:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Cjooo, moja je lih mem (čeprou mi je mogla pokvart dneve, k sm bla spet mau sama doma :evil: ), me je pa tokrat tok bolel use, trebuh predusm, da konc... In to ne sam pru dan, kt ponavad, ampak kr ene tri dni non stop.

Pa me zanima, kašne tablete kej prporočate, kr js ponavad uzamem kr Saridon, enkat mi je lekarnarca dala Nalgesin se mi zdi, pa ni blo bistvenih sprememb... :?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

a zadne cajte vsem zamuja za en dan al pa 2? :? skoz sem jo dobila natanko 4 dni po jemanju tabletk, zdaj, ko mam pa nove KT pa dobim 5 oz. 6 dan...hjao, cela panika :? nisem se se navadla...
in ja, prisla je dans - ne lih ravno na najbojsi dan :roll:
I love SISLEY& RW
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

sAdie jest sm jo tud včer... :evil:
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

TiGy napisal/-a:ja sploh ni panike js tud skoz uporabljam tampone že kakih 10mesecev, pa tudi kopat sem se šla pa ni blo kaj narobe :)

same here
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: uff...

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

nellchy napisal/-a:ja men tud ni jasno...kr noče je bit...pa v bistvu sploh nimam razloga, da bi me lahko skrbelo zakaj je ni, ampak v petek bi mogla že ta1. KT spet vzet pa sploh še nism dobila?!?mal me skrbi že počas k se mi to še nikol ni zgodlo... :cry:

Na navodilih mojih KT piše:
če ste vse tablete vzeli pravočasno, niste bruhali in niste jemali nobenih drugih zdravil, je zelo malo verjetnosti, da bi bili noseči.
Če menstruacija izostane 2x zapored, je mogoče, da ste noseči. To takoj povejte zdravniku. Ne nadaljujte z jemanjem KT, dokler zdravnik ne preveri, ali ste noseči.

Izgleda, da zdaj še nimaš nobenega razloga za paniko.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Novo vprasanje:

Kt jemljem skoraj dve leti, menstruacija je bila zmeraj redna, krci prvi ali drugi dan, trajala je maksimalno 5 dni, od tega 3 dni intenzivno. Zdaj pa sem opazila, da imam ze kaksne tri mesece menstruacijo le 'za vzorec', sploh ni krcev (kar je fino), traja 3 dni, od tega je samo prvi dan res krvavitev, vse ostalo je bolj sibko... Kt jemljem redno, noseca ne morem bit, ampak me malo skrbi, zakaj je moja m. tako sibka in ali je to sploh ok? Je to normalna posledica kt? Ker se mi zdi 3 dni res obcutno malo in nic krcev pa tega... kot, da je ne bi imela :?
Uporabniški avatar
Slatkica
Sramežljivka
Sramežljivka

Problem s tamponi

Neprebrana objava Napisal/-a Slatkica »

Torej, mam en problem :? ... Včeraj sem prvič poskusila s tamponi. Vse lepo brez problemov. Pač sem ga šla malo ven žurat pa sem malo preveč spila :oops: . Problem je, kr se nekak ne spomnim, če sem vzela tampon iz nožnice. Saj sem probala dans, če čutim kje kaj pa nisem nič zaznala. V glavnem, malo me boli (verjetno že od psihe pa straha). Zanima me, če je možno, da krvavim, kljub temu, da imam tampon nekje globoko v sebi? (Trenutno se počutim, ko največji idiot :( .)
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Problem s tamponi

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Slatkica napisal/-a:Torej, mam en problem :? ... Včeraj sem prvič poskusila s tamponi. Vse lepo brez problemov. Pač sem ga šla malo ven žurat pa sem malo preveč spila :oops: . Problem je, kr se nekak ne spomnim, če sem vzela tampon iz nožnice. Saj sem probala dans, če čutim kje kaj pa nisem nič zaznala. V glavnem, malo me boli (verjetno že od psihe pa straha). Zanima me, če je možno, da krvavim, kljub temu, da imam tampon nekje globoko v sebi? (Trenutno se počutim, ko največji idiot :( .)
Uf, ti pa si talent :D Probaj z prstom če res nič ne čutiš, če pa nisi ziher pa pojdi raje do ginekologa, ker če slučajno še maš tampon notr pol lahko pride do česa bolj resnega. Z tem se ni za hecat.
I laugh at gilded butterflies.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

kako ugotoviš da si noseča če ješ KT - kr baje maš še zmer normalno menstruacijo (to 'umetno' zarad tabletk).
sploh ti baje ne izostane, a kera kej ve?
Zaklenjeno