Menstruacija-žensko prekletstvo
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:mene pa ju3 čaka...hehe no upam,..hehe...moooooreee...
in ni prišla....joooook...zakaj neeee...vedno mi je redno prišla 3 dan ko sem nehala jest KT,zaj pa ne....al je keri že kljub jemanju KT in rednem prihajanju menst. zamujala?..jaz sem že v paniki.,,,

Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
uff...
ja men tud ni jasno...kr noče je bit...pa v bistvu sploh nimam razloga, da bi me lahko skrbelo zakaj je ni, ampak v petek bi mogla že ta1. KT spet vzet pa sploh še nism dobila?!?mal me skrbi že počas k se mi to še nikol ni zgodlo... 

-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Cjooo, moja je lih mem (čeprou mi je mogla pokvart dneve, k sm bla spet mau sama doma
), me je pa tokrat tok bolel use, trebuh predusm, da konc... In to ne sam pru dan, kt ponavad, ampak kr ene tri dni non stop.
Pa me zanima, kašne tablete kej prporočate, kr js ponavad uzamem kr Saridon, enkat mi je lekarnarca dala Nalgesin se mi zdi, pa ni blo bistvenih sprememb...

Pa me zanima, kašne tablete kej prporočate, kr js ponavad uzamem kr Saridon, enkat mi je lekarnarca dala Nalgesin se mi zdi, pa ni blo bistvenih sprememb...

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- metuljčica*
- Cosmofrik
- metuljčica*
- Cosmofrik
Re: uff...
nellchy napisal/-a:ja men tud ni jasno...kr noče je bit...pa v bistvu sploh nimam razloga, da bi me lahko skrbelo zakaj je ni, ampak v petek bi mogla že ta1. KT spet vzet pa sploh še nism dobila?!?mal me skrbi že počas k se mi to še nikol ni zgodlo...
Na navodilih mojih KT piše:
če ste vse tablete vzeli pravočasno, niste bruhali in niste jemali nobenih drugih zdravil, je zelo malo verjetnosti, da bi bili noseči.
Če menstruacija izostane 2x zapored, je mogoče, da ste noseči. To takoj povejte zdravniku. Ne nadaljujte z jemanjem KT, dokler zdravnik ne preveri, ali ste noseči.
Izgleda, da zdaj še nimaš nobenega razloga za paniko.
Novo vprasanje:
Kt jemljem skoraj dve leti, menstruacija je bila zmeraj redna, krci prvi ali drugi dan, trajala je maksimalno 5 dni, od tega 3 dni intenzivno. Zdaj pa sem opazila, da imam ze kaksne tri mesece menstruacijo le 'za vzorec', sploh ni krcev (kar je fino), traja 3 dni, od tega je samo prvi dan res krvavitev, vse ostalo je bolj sibko... Kt jemljem redno, noseca ne morem bit, ampak me malo skrbi, zakaj je moja m. tako sibka in ali je to sploh ok? Je to normalna posledica kt? Ker se mi zdi 3 dni res obcutno malo in nic krcev pa tega... kot, da je ne bi imela
Kt jemljem skoraj dve leti, menstruacija je bila zmeraj redna, krci prvi ali drugi dan, trajala je maksimalno 5 dni, od tega 3 dni intenzivno. Zdaj pa sem opazila, da imam ze kaksne tri mesece menstruacijo le 'za vzorec', sploh ni krcev (kar je fino), traja 3 dni, od tega je samo prvi dan res krvavitev, vse ostalo je bolj sibko... Kt jemljem redno, noseca ne morem bit, ampak me malo skrbi, zakaj je moja m. tako sibka in ali je to sploh ok? Je to normalna posledica kt? Ker se mi zdi 3 dni res obcutno malo in nic krcev pa tega... kot, da je ne bi imela

Problem s tamponi
Torej, mam en problem
... Včeraj sem prvič poskusila s tamponi. Vse lepo brez problemov. Pač sem ga šla malo ven žurat pa sem malo preveč spila
. Problem je, kr se nekak ne spomnim, če sem vzela tampon iz nožnice. Saj sem probala dans, če čutim kje kaj pa nisem nič zaznala. V glavnem, malo me boli (verjetno že od psihe pa straha). Zanima me, če je možno, da krvavim, kljub temu, da imam tampon nekje globoko v sebi? (Trenutno se počutim, ko največji idiot
.)

Re: Problem s tamponi
Uf, ti pa si talentSlatkica napisal/-a:Torej, mam en problem... Včeraj sem prvič poskusila s tamponi. Vse lepo brez problemov. Pač sem ga šla malo ven žurat pa sem malo preveč spila
. Problem je, kr se nekak ne spomnim, če sem vzela tampon iz nožnice. Saj sem probala dans, če čutim kje kaj pa nisem nič zaznala. V glavnem, malo me boli (verjetno že od psihe pa straha). Zanima me, če je možno, da krvavim, kljub temu, da imam tampon nekje globoko v sebi? (Trenutno se počutim, ko največji idiot
.)

I laugh at gilded butterflies.