Sama sem že ene 10 let vegetarijanka, ampak postala sem zato, ker se mi je meso enostavno zagravžalo. Vsi so mi pametovali, da bom zbolela, da ne bom imela energije, da je meso treba jesti, bla bla

Danes jim pa to naprej mečem, da a ni čudno, da sploh še živim, imam zelo aktivno življenje, polna sem kondicije in enostavno se počutim fenomalno. In so vsi samo tiho
Glede kozmetike sem pa začela gledati par let nazaj, ko sem v Slo. novich zasledila en članek o novinarju, ki je pod krinko prišel v en tak laboratorij in na skrivaj poslikal situacijo. Groza! Meni je enostavno postalo slabo, pa čeprav so bile samo 3 slike. Psi, opice, zajčki, miši in druge živali, totalno iznakažene od vse kemije, zraven pa opis postopkov, da te enostavno postane sram biti človek. Takrat sem potegnila črto in se tega držim. Moram pa priznat, da me skoraj nihče od domačih ali prijateljev ni čudno gledal. Zdaj sem tudi že mami tako naučila, da ko gre sama v šoping, da ve kaj mora kupiti. Veliko pa uporabljam home made kozmetiko (maska za lase, za obraz, depilacijski vosek, piling, olja namesto kreme, šampon itd.). Skoraj nisem mogla verjeti, kaj vse lahko sam nardiš