Angel, zelo iskrene sožalje glede psičke. Si rajš ne predstavljam, kak huda izguba je to. Mi tud mamo zlatega prinašalca, moj sonček bo letos star 13 let

*purple* napisal/-a:ja v tem smislu ja...tista mačka res ni bla naš hišni ljubljenček, dale od ljubljenčka...in se nam je tko zdelo za mal takrat tistih sto jurjev ki smo jih dal za mako z rodovnikom, ker smo mel same probleme z njo..zadnje mesce je blo clo tko, da sploh nismo mogl met je po bajti ampak je bla skos zaprta v eni sobi, ker je skos napadala...in ja rodovniška mačka z vrunskimi starši in blablabla...ma ja no..odtakrat naprej sem mela čistokrvne mešance () in nikol nobenga problema..tud umru ni noben zarad prerojene al pa kakršnekoli napake, ki bi bla kao povezana z nerodovniškimi mačkami...od zdej naprej jemljem mačke samo v azilu..in tudi za pse..na kraj pameti mi ne pride da grem po rodovniškega psa...
bubabiba napisal/-a:purple ne boš verjela ampak tud jaz govorim iz izkušenj namreč poznam veliko ljudi, ki so kupili nerodovniškega pa pes ni zrastel v tisto pasmo (zaka le) al so jih pa moral dat uspavat zaradi recimo diplazije kolkov ker je bla prehuda al ma pa pes skpozi celo življenje posledice. Pa govorim za dosti ljudi iz VSE Slovenije za razliko od tebe, ki ne poznaš nobenega ki je vzel nerodovniškega in z njim ni bilo nič narobe, logično če so to samo tvoji znanci. Tut js poznam take, ki so imeli srečo pri nerodovniških je pa več takih ki jim je obrnia hrbet. Pa govorim ljudi iz vseh koncev Slo. ne pa samo moji prijatelji, znanci itd.
Vidim kok si proti kastraciji, tolk da ste kr mogl dat vašo psico part, da je mela 12 mladičev, ki po možnosti sploh neveš če so vsi še živi al pa če ni kkšn na cesti pristal al pa če ga ni kkšn štepar v roke dubu in zdej s tisto psičko veselo pari naokoli, psica je pa vsakič bolj izmučena. Res bravo.
Zarad takih ljudi kot si ti, ki se jim ne da dopovedat zakaj rodovnik je dobro vzet so taka šteparska nerodovniška legla s katerimi se uničuje pasmo.
Pa še enkrat ti povem, da nimam nič proti mešancem in tut sama bom kakšnega posvojila ko bom mela možnost. Jaz ti govorim o nerodovniških psih! Imaš samo 2 možnosti..rodovniški pes al pa mešanec..če ti je težko dat denar za psa vzameš mešanca in je problem rešen. Ne vem pa zakaj bi plačevala za psa 20 jurjou da podpiraš šteparje s tem? Pa kaj sploh dobiš za tistih 20 jurjou? Velikrat pes še cepljen ni. In moglo bi ti bit logično zakaj so rodovniški dražji od nerodovniških, ker vzreditelji vložijo 3krat več denarja vanje.
Pa glede tega tvojega zaslužka ki ga tolk poudarjaš dej že enkrat preberi tole
http://www.mojpes.net/modules/news/arti ... toryid=355
pa se pol oglaši no. Ko nimaš pojma o vzrejanju niti o kinologiji sami a je dost jasno povedano?!