Zdej pa to dela ko je čisti pesek, pa ko mene vid da notr praskam po tem (sam js ne delam tega iz užitka
)
Zdej pa to dela ko je čisti pesek, pa ko mene vid da notr praskam po tem (sam js ne delam tega iz užitka
)jagodka85 napisal/-a:lol, a ni mejhn prevelk za tistole mejčkno košarco
drgač je pa leeeepjz bi tud mela oranžnga mačkonarja
to se jim lohka cel dan sam smejem, al pa k rep lovijo.. 
Aja, a to mislš: Kako pa da nima učka? Nism takoj zaštekala
Jah sm že velik napisala, tko je blo, da je enkrat pršou na balkon jokat, ker je mel razlito oko... Js sumim, da mu ga je mačka, ker se je gonila. Sej smo mu ga dal odstrant, pa še kastriral smo ga, mačko bomo pa zdele steriliziral, če se bo pol kej umirila, ker zdej tud nista za skupi... On bi se igrou, ona ga pa resno nazaj šavsne 
al pa nš črn mačkon, leti, leti, leti, pa ne zvoz ovinka
pol je pa vs čudn.. enkrat sm mu palčko vrtela sam v eno smer, k sm jo pa ustavla, je bil pa ko pjan, kr postran je hodu
moj muc, k ga že dve leti ni več
(pa vrjetno sm jih že kdaj dala sm gor, sam so mi res cortkani)

Fak kera kura ej, sm bla oreng jezna. Pa krneki si izmisl, bohve če je bla na osebni sliki tud ona.
A ni bil najlepši zajček na svetu?

_Petra_ napisal/-a:Jaz sem sla s fantom prejsnji tedn k veterinaru z njegovim psom in je blo ful velik ljudi, ki so prisli po pomirjevala za zivali zarad petard.. Kak zalostno.
Drugac pa sem skoraj skupaj padla, ko pridem ven iz ambulante (pa ze not ko sem bla sem iz druge ambulante slisala grozen zivalski "jok") in vidim psa z obrezanimi usesi.. Zdaj se tocno ne spomnim pasme, ampak je mislim da znacilno, da tem psom rezejo usesa. A ve katera kera pasma je to in ZAKAJ pri vragu to delajo??