Yancha napisal/-a:Jst bi bla tud tko samozavestna,če b mela tak gištel.
jaz imam popolnoma enake mere kot ona pa se mi nikjer ne kaže taka samozavest

sofia83 napisal/-a:mala punci napisal/-a:Meni se zdi ona res ta prava baba ki si upa. Pa boli njo komu se dopade in komu ne, kdo jo šinfa, kdo je ne prenese.... samozavestna do konca.
Men se pa zdi, da se ona tok skriva za to svojo navidezno samozavestjo. Pa je nima nč več kot povprečen človek, samo je pač tok ambiciozna in egocentrična, da igra, da je neki blazno samozavestna. Kok se je zmišljevala razna opravičila za to, zakaj je tako fouš zapela takrat na TLPju, če bi jo bolil k***c, bi se pač nasmejala in se ne ozirala na kritike. Tako se je pa zdej po novem odločila, da bo voditeljstvo njen poklic, pela bo pa samo za dušo
Men je še vedno totalno brezvezna punčka, pa če se še tok trudim, da bi dojela njen appeal.
honeydew napisal/-a:Drugače pa sploh ne vem kaj tule ne štima. A ni fino da se dobro počutiš v svoji koži in te ni sram to povedat? A ne bi blo fino če bi vsaka ženska v sebi našla nekaj kar jo naredi lepo in bi bla prekleto zadovoljna sama s sabo. Če bi to furale, bi blo veliko manj folšije in pljuvanje v tujo skledo.
Meni ni težko rečt da sem si lušna, da imam fajn postavo in sem nasplošno zelo fejst punca.
Naslednja?
nastasia napisal/-a:meni nina osenar ni vsec. pa ne da mi vizualno ne bi bila vsec, ampak me tak tip ljudi ne gane. kot bi mi bila vsec pamela anderson or something. nekatere ljudi ne fascionirajo joskaste babe, ki se slacijo, popevajo na najnizji ravni...bla bla...kako vam je tezko razumeti, da nekateri ne obcudujejo ljudi, kot so zvezdniki tipa Nina, ki kar poskusa na vseh podrocjih, ce se ji bo kje usralo. obcuduje se izjemne ljudi, ki dosegajo rezultate, seveda na malo pametnejsih podrocjih kot ona.
sofia83 napisal/-a:Ninina samozavest je meni osebno fejk. Če jo primerjaš recimo z Mišo Molk, ki ima res hudo močno karizmo in je res ženska z veliko začetnico ... Ne vem no.
nastasia napisal/-a:Nina, ki kar poskusa na vseh podrocjih, ce se ji bo kje usralo.
sofia83 napisal/-a:A samozavest je povezana samo z izgledom? Kaj pa izobrazba, splošna razgledanost, življenjske izkušnje, denar, status ...? Izgled je še skor najmanjši del tega, bi rekla.
sofia83 napisal/-a:A samozavest je povezana samo z izgledom? Kaj pa izobrazba, splošna razgledanost, življenjske izkušnje, denar, status ...?