js sm bla tu sprejeta na fakulteto za policijsko varnostne vede. tko da bi blo lepo če bi kakšno bodočo sošolko al pa sošolca spoznala. imela sem pa 89 točk.
In Love Girl napisal/-a:Sprejeta na Varstvoslovje, jeeeeej treba je bilo imeti 71 pik, jst sm mela pa 94...
Sam 71 pik? Kam pa greš to, a v LJ, pa UNI? Ker kok se men zdi, so ponavadi mal višje omejitve ...
Ajej, a na psihologiji pa taka omejitev ... Moja sestrična hoče namreč it to študirat, o tem sanja že par let, pa gre zdej v 4.letnik, očitno se bo mogla kr fajn potrudit.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
In Love Girl napisal/-a:no angel, glede omejitev sem pa jst gledala zadnja leta in je bla zmeraj okoli 70 pik oz. malo čez, največ se mi zdi je bilo eno leto 76...
Aja ... no sej, možno da sm tud js kej zamutila. Čeprav sm skor zihr da je lani bla omejitev 80pik, ker sm js to dala na 2.mesto, pa sm ful obžalovala da nism dala na 1. in vem da sm pol gledla kok je bla omejitev. Sam sej pravim, lahk da sm pa kej zamešala al pa kej takga.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
kaj ze vete kdaj se morate iti vpisat? do kdaj bomo zvedli to? ker..jaz grem v sredo na morje pa bi rada prej vedla..da dam babici pooblastilo pa vse kopije kaj bo rabla zravn