Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

* da mi je všeč tearjerker, ker tudi posluša Rammsteine
*da sploh slišat ne morem metala, ampak Rammsteini so mi pa svetovni
* da bi tudi šla mogoče na koncert, če bi mela kako skulirano družbo
*da sem mu učeri poslala sms, če se lahko dobima, da do konca razčistima stvari, glede najine pretekle veze
*da ne vem kako se bo stvar odvijala oz. če me bo kej matralo, ker ga bom spet vidla al pa čisto nič
*upam da razčistima in da grem lahko potem naprej, ne da še razmišljam o stvareh, ki so ostale nedorečene
*da bom dala karte na mizo... tkole je, zdej pa ti povej kak kje
da komaj čakam, da se začne smučarska sezona
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da sem strašno razočarana nad odzivom kolega. Morala sem odkloniti pomoč, ker mu zaradi okoliščin nisem mogla pomagat na način, kot si je on zamislil (bi mu pa z veseljem pomagala kako drugače), zdaj se pa obnaša totalno užaljeno, kot da sem mu storila ne vem kaj žalega. Pa še malo bolj zrel način komunikacije bi pričakovala od odraslega človeka.
- Da mi niha razpoloženje ful...
- Da sem sama doma in mi je dolgčas. Pogrešam cimra :cry: Kdo mi bo sedaj v teh pol leta, ko ga ne bo, trkal na vrata in motil moj nočni mir zaradi totalno brezveznih stvari? Kdo bo hvaležno jedel moje sladice? Kdo se bo delal norca iz mene, ko si kupim čaj z okusom irish cream? Sej cimra je tud super fajn, ampak ni isto v fletu :?
- Da so mi sporočili, da sem sprejeta sem na intenzivni desetdnevni tečaj meditacije. V bistvu sploh ne vem, če hočem it, ker 10 dni vstajanja ob štirih zjutraj, da lahko potem cel dan meditiraš... sliši se fantastično :D Ampak ravno zato, ker je to čisto "outside my comfort zone" vem, da je to ena stvar, ki jo moram opravit. Torej, 1.2.2013 bom v Bodh Gayi, kraju, kjer je sam Buda doživel razsvetljenje :cool:

- Da me zanima, kam misli mala mahnit, da se boji doma povedat :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da mala sploh ne gre daleč (oboje znotraj EU), ampak se ne upa povedat, ker doma zabičali, da se moram umirit in nikamor jit (kar je logično glede na finančno in študijsko stanje), AMPAK ne morm iz svoje kože; tak da raje ne povem, dokler ne pade kakšna lepa ocena

* da neverjetno občudujem _patchouli_ glede vseh potovanj. Res neverjetno :top: :top:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

*da je tole hujš, kot bi priznavanja trinajstletnikov bral.. :D
*da sem dobla tako fino poslovno idejo, da bom, ko in če jo bom v poslovno priložnost spravla ziher bogata :D
*da pol pa desetim tistim, ki ste mi tu na forumu najbolj všeč kupim... emmm eno sirovo štručko :D:D ja kdor ni z malim zadovoljen, velikega vreden ni (čeprav o tem bi se tut dalo še kej povedat) :D
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

Nesanica napisal/-a:... da mi je malo smešno kako je Delu se vedno zagrenjena, čeprav na veliko razglaša da je v zvezi
... da če bi mi moj fant rekel da bo porival še druge bi ga pustila takoj
... da sem bila bivšemu takrat edina, ampak jz nisem želela nič več, oz. itak nisva za skupaj
... da mu privoščim boljše kot to bejbo, ker je tip res lep in drgač fuuul ok
.... da sm zadnje razmerje sama končala in glede na to kako sem ga oz. ga pogrešam mi je jasno, da ga ne smem obnoviti

* iz vsega napisanega je jasno, da tvoj bivši ff ni želel zveze s tabo, saj ti je v tistem času rekel, da KO BO v zvezi, bo zvest
* ne vem ravno zakaj njemu privoščiš drugo in zakaj zate nobena ni dovolj dobra za njega... mislim da sam ve, če je našel kar je iskal oz. bolj bi se dalo rečt, da bi si ona zaslužila kaj boljšega
* razmerje s poročenim s končala že vsaj 10krat in 9krat šla nazaj
* in svaka čast temu poročenemu, da te je spravil v tako situacijo, da ne boš nikoli povedala njegovi ženi... ker potem veš da bi te zasovražil in bi zgubila še tisti kanček upanja, da si bo pa kdaj premislil in bil s tabo... lahko ga pustiš še 10krat... nikoli te ne bo dovolj pogrešal, da bi si premislil in pustil ženo...
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka

priznam da

Neprebrana objava Napisal/-a sanna »

priznam,da je danes točno 3 mesece odkar sva s fantom rekla DA,da bova skupi,priznam,da mi je rekel,da bi se celo poročil z mano,priznam,da se zdi zanimivo ampak ne tok zanimivo,da bi se poročila,priznam,da sem naredila velik korak in se odselila priznam,da me je strah,da ne bom dovol dobra zanj,da bo več želel kot sem,priznam,da imam ogromno srce,priznam,da me je vsega strah,kar se tiče naju dva,priznam,da nisem vedela,da to lahko obstaja,midva,priznam,da me brezpogojno ljubi vse kar je na meni,priznam,da ne zahteva nič od mene,priznam,da me je še vedno strah.Priznam,da se lahko moje sanje uresničijo tukaj,priznam,da ne morem vrjet,priznam,da sem zmedena ptica,ki po svoje leta.priznam,da ne morem zaspat.
Zadnjič spremenil sanna, dne 19. Nov. 2012 1:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

sanna, mal se ustavi in premisli ;) in vsaj enter pritisni :D
hej norci :)
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka

DIHAJ

NE MORM DIHAT
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

^^ ampak useen probi :wink:
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka

ne morem zaspat lahk se kdo z mano pogovarja če je živ?še
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka

priznam

priznam,da se nikol nisva še skregala,preznam,da sva velik problemov rešila skupi,priznam,da pri njem ne vem kaj pomeni kregati se,priznam,da mi je lepo,ko to pišem,priznam,da še enkrat ne morem vrjet niti zaspat priznam,da fant spi po 20 ur na dan če je treba,priznam,da imam fanta k ogromno spi,priznam,da mi tko paše,da imam mir,priznam,da sva čudn par,priznam,da mi je tko všeč kakor je,priznam,da nisem vedela,da bom mela tak mir pred njim priznam,da ne vem če živim. :D priznam,da je luštno mi,priznam,da lep je dan,priznam,da ne vem komu se zahvalim,priznam,da nimam prijateljev,priznam,da imam njega.Priznam,da že norim,k me je to lepo,priznam,da sem zaljublena ves čas,priznam,da,da
lahko še enkrat priznam,ne poznam fanta kot je on,priznam,da ni enostavno razumet,da mesece resne zveze ni nič kar šele pride,priznam,da mislim,da ne bo samo tako malo časa kot je zdaj in bodo leta in še vedno se mi zdi,da bom še vedno pisala priznam,da sem enako zaljublena kot pri dan.
Priznam,da,zahvaljujem se za vse.
Zadnjič spremenil sanna, dne 19. Nov. 2012 1:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> :musik:
> da jaz grem tudi na muse :D končno spet en koncert po dooolgem času. :hearts: :hearts:
> da se pakiram. oz bolj tukaj pišem in se spravljam pakirat.
> da se odločam ali naj eno jakno vzamem s sabo
> da imam nagledano lepo lepo lepo clutch
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka

priznam

priznam,da mi je všeč,ko me vpraša vsak dan po petkrat na dan kako si,se dobro počutiš,priznam,da mi je najlepše,ko nisem v redu in mi reče PROSIM TE,povej mi in sedi poleg mene do takrat,ko končno povem,priznam,da se nenormalno rada objemam,da sem blizu,priznam,da ne morem spustit,to toplino,priznam,da nemorem zaspat in pišem o njem,ko on SMRČI :D
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka

priznam

priznam,da sem res smešna trenutno,zdaj,priznam,da sem kot neka
lučka k otripa še minimalno svetlobo predno zaspi,ampak še vedno ne morem ugasnit,priznam,da,sem vesela,da sem na tem svetu.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

- ...... and im the eighteen year old! :D
-premal spala..
-upam, da bo ful fino danes in vse ostale dni!
-bi šla tud jz na muse weehee
-rammstein so predragi
It was forever..but it didnt last long..
Zaklenjeno