Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
Js pa mislim, da se ne smeš več trudit, osamljena. Tud zgolj za prijateljstvo ne. Ti si se že dost trudla, še preveč, zdej pa ga pust na miru ker noben ni vredn da bi se poniževala pred njim. Veš kak ti bo nekoč žal, ko boš pomisnla, kak si se metala za enim bedakom, ki te je sam zajebaval v glavo. Tud js sm bla ista ko me je taprvi resn fant pustu, mnda sm ga še prosla da naj mi da še eno možnost (matr, kje mi je bla pamet!!), ampak zdej pa vem da tega ne bi nardila za nč na svetu več. Tud zdej, ko mi je že 2 mesca hudo za enim, mi ne pade na misel, da bi mu sploh kej pisala al pa ga še celo kej prosjačla. Ni šans!! Svojga dostojanstva pa ne dam več. Ne za enga tipa! Ne delaj si sramote in ga pust, kolkrat ti je že reku da ga pusti na miru? A vidiš, noče te v svojem življenju, odriva te od sebe ker mu že greš na živce, ti bi pa še kr neki. Sej je kruto, vem da je (sm sama že bla na istem, vem kaj govorim), ampak zaboga, ne se metat za njim!!!
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
tipika napisal/-a:študentka20 napisal/-a:ne razlagam si napačno,sem prav dobro razumela kaj si napisala!sam ne vem v čem je finta,da sta končala zvezo (tud če se nista skregala),zdaj pa sta največja zaupnika in se tolažita!to mi ni jasno!ker če ga ti prebolevaš,te ne more on tolažit!
ker slej ko prej si bo drugo poisko,in pol mislim da nebota več tak frenda,in boš ti trpela,ker ga več nebo ob tebi,ko ga boš rabla!?kam pa se boš te obrnila,ko ga boš prebolevala!??
Sej js nism zej rekla pa da nimam drugih frendov pa tega, sam pač u tem momentu mi ful velik pomen to da se pogovarjam z njim pa da sva še zmeri v dobrih odnosih kljub vsemu kar je bilo. On pa me tolaži zato ker ve da me je nekak prizadel tole vse skupaj in noče da sem zaradi njega slabe volje in žalostna in itd.. Midva sva že prej bla frenda in sva si vse vedno povedla ne vem zakaj zej ne bi mogl bit istomen je to čist simple.
Oprosti ampak men je tole res patetično. On te tolaži? Kak te lahk on tolaži, če pa je on tisti, ki te je odjebal? No upam da veš kaj delaš ker: 1. pomoje si on misli da si pomilovanja vredna, 2. ko bo enkrat dobu eno novo te bo po hitrem postopku izbrisal iz svojga življenja, pol bo pa še tok hujš, 3. na tak način ga zihr ne boš pozabla. Vsaj po mojih izkušnjah sodeč no. Ne mislim nič slabga, sam pazi da ne boš še bolj prizadeta.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
no angel in vsem ostalim
vsak dan bolj opažam kakšna oseba je in vsak dan mi gre na boljše, okej danes se celo smejim
skoz se menva po msnju in opažam da pa mogoče le ni tak perfektn kot se je men zdelo. zato mi je kul se menit še vedno z njim in bit prjatlca, potolažu pa me je ubistvu on sam, vrjeti ali ne mi je ful odleglo da me ni povsem kar je blo tko na hitr "odjebu" tko kot nardijo nekateri in pol si mislijo lej kako je smotana nekaj joka za mano
Nevem kok je težk razumet da pa on pač ni slab človek in ne ne misli da sem pomilovanja vredna, vsak dan sproti mi govori da sem lepa in pametna in si naj najdem nekoga ki bo 100x boljši od njega ker on ni vreden mojih solz. Sem pa iz dneva v dan na boljšem, torej ja mi uspeva in mi tut bo uspelo pozabit nanjga

-
- Sramežljivka
študentka20 napisal/-a:tipika napisal/-a:Vsem se zdi da je najlažje prekinat stike z njim ampak ni tako! To je tako kot bi bežal pred nečim. Sploh pa glede na to da sva midva bila prijatelja in verjetno bova to tut ostala, kaj naj pa naredim jaz??![]()
Njemu sem js vedno lahko vse zaupala in še vedno mu lahko vse povem. Midva se pogovarjava tud o tem kaj se dogaja zej z mano in me tut on tolaži ko mu povem da mi je hudo brez njega!! Tko da ohranjanje stikov z bivšim sploh ni slaba zadeva. Men je na nek način po parih dnevih dost bolš že, sam zarad pogovora z njim in ko vem da na nek način je še zmeri vse tko kot je blo
Pač to bom js sama pri seb mogla razčistit pa se nehat obremenjevat s tem zakaj pa nisva več skupaj pa zakaj ne morva bit pa te zadeve.
se pa ni nobena rekla,da je najlažje prekinit stike - to je glih najtežje!sam ko to nardiš,si že na pol poti da ga preboliš!pa to ne bežiš pred ničim ampak greš naprej!glih če ohranjaš stike,bežiš pred realnostjo! pa če končaš neko zvezo,nikol ni več tako je blo!ne more bit!pa on te tolaži...ja te pa sta tak v zvezi spet al kak?ne more te tolažit tisti,ki ga prebolevaš!?čudno! pa da sta prijatla še vedno,in to taka da si vse zaupata pa ful ono pogovarjata!?ne vem no!jaz vem da z bivšim NIKOL ne bom prijatlca,ker sem bla z njim 3 leta,in sma kao sporazumno šla narazen,sam lahko mu rečem sam še zdravo pa adijo ko ga srečam!to je vse kaj je ostalo!prijatle pa mam drugje!
js tut mislm, da to ni prebolevanje, če ohraniš nevem kašne stike...
pozdravi ga, ko ga srečaš, to pa je to.
ker res je, takrat ko prekineš stike, se začne tapravo prebolevanje.
ker v procesu prebolevanja, še vedno nekaj časa misliš nanj, se spomniš pogosto nanj. kako potem zgleda prebolevanje, če se še videvaš z njim? slišiš z njim? in kako lahko preboliš, če njemu govoriš, da ti je hudo, ker sta nehala? to ne pelje nikamor...
zato, moj nasvet, če je še tako hudo, če je še tako presneto težko, vseeno prekinite stike!!!
ker mučite same sebe s tem, da še vedno zavzema velik del vašega življenja. na ta način ne morete iti naprej.
tudi sama sem mislila, da ne bom znala živeti brez njega. potem pa, ko je glavna kriza minila, so se stvari počasi začele postavljat na pravo mesto.
seveda pa sem takoj prekinila stike, v smislu klicanja, smsov in msnja. srečala sem ga pa pogosto, in še kadar sem ga, je bilo težko. tako da si ne predstavljam, da bi lahko sploh kdaj prebolela, če bi se družila, pogovarjala itd. z njim. res ne.
čas prebolevanja je bil težak, ampak sem proti temu, da prebolevaš z novim fantom, ker ga samo prizadeneš. zaljubiti se ne moreš oz. zelo težko. pač lepo poveš, da te resna zveza ne zanima, vsaj tako sem jaz naredila. če je pa dovolj zainteresiran, bo pa počakal toliko časa, da boš pripravljena na novo zvezo

bodite ponosne same nase. ne dovolite si, da bivšemu jokate in mu dajete ta užitek.
-
- Kofetarica
- Kontakt:
pa sem si govorla,da se nebom navezala nanj!sam kaj ko je bil en tedn dovol da sem se!se bolše da je konec po enem tednu,ko pa nekaj mesecih! sem misla obrnit nov list,sam sem ga mogla hitro zapret! pa opet novega odpret čez čas! hvala bogi,sem si cifro zbrisala,da mu nea gnjavim! se bo posijalo sonce tud zame!vsako slabo je za nekaj dobro ne? 

-
- Kofetarica
- Kontakt:
*Laura* napisal/-a:osamljena napisal/-a:kako boli ...![]()
tri dni ga že nisem slišala pa nič
pogrešam ga
joj, lubica zlata, če pa sta narazen! nista več par... ne morš od njega pričakovat, da se bosta slišala vsak dan samo zato, da bo tebi lažje... lej jo...
drži se. pridejo boljši časi.
saj ne da bi pričakovala da se bova vsak dan slišala,ampak do zdaj je bilo tako,čeprav sva že tri mesece narazen. zdaj me je pa naenkrat izbrisal iz svojega življenja. kar naenkrat ga nebom več slišala pa nič...

ful mi je težko ker je zdaj naenkrat prekinil stike

^^ Hja, to je največja beda, da ne veš pri čem si.
Drugač pa, osamljena, se strinjam z *Lauro* - ne morš pričakovat od njega da se bosta slišala, če sta pa narazn. Sprijazni se, druga ti ne preostane. Razn če se hočeš še naprej poniževat. Sej bo bolš, sam pust ga že enkrat za sabo pa pejd naprej. Problem je pomoje v tem, ker ti niti nimaš volje do tega, sam jočeš za njim in ga objokuješ, pa neki upaš v prazno. MORŠ se sprijaznit.
Drugač pa, osamljena, se strinjam z *Lauro* - ne morš pričakovat od njega da se bosta slišala, če sta pa narazn. Sprijazni se, druga ti ne preostane. Razn če se hočeš še naprej poniževat. Sej bo bolš, sam pust ga že enkrat za sabo pa pejd naprej. Problem je pomoje v tem, ker ti niti nimaš volje do tega, sam jočeš za njim in ga objokuješ, pa neki upaš v prazno. MORŠ se sprijaznit.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone