_patchouli_ napisal/-a:Ampak visek mojega tedna je danasnja vecerja za obletnico z mojim, ker bova koncno imela cas predebatirat, kako bova premetala pohistvo, tako da ti kar pisi cim vec
- Evo, imam materjala že za cel roman skoraj

Ma ne smem vseeno preveč razlagat ven, nisem spet 100% anonimna, čeprav po eni strani, je skoraj še meni zabavno v kakšne situacije sem prišla..( po drugi strani mi pa spet ni zabavno, ker bi raje imela nekoga res uravnovešenega, zanesljivega, za familjo imet, za tega ne vem..) vsaj v primerjavi z zadnjimi nekaj leti, ko se mi ni dogajalo praktično nič med faxom, še ven nisem hodila. Moj zadnji tip je tudi bil tak 'običajen', zanesljiv, nič dramatičnega, razen tega, da je bil ful težek karakter, ekstremno trmast in tudi otročji kdaj.... Sej vem, da za familijo, je verjetno skoraj boljši tisti bivši. Ta nov je precej nepredvidljiv..
- sploh mi ni pašala fritela včeraj, preveč sladko, se mi je zmanjšal apetit očitno ali pa tista specifična včeraj ni bila tako dobra. Pred kakimi tremi leti, ko sem imela ful več kil in bila odvisna od cukra, so mi pa grozno šle te fritele z nutelo, kr sanjala sem jih in sem kr orgazme doživljala, ko sem jih jedla..
- da od kje, kako, sva se midva dobila skupaj (oz. jaz k tej zmešnjavi), mi ni jasno..
- da bo treba res še malo videt sproti, kako bo šlo s tem novim, se bo treba nekako dobit glede vsega na pol poti, oz se nekako zmenit, ker sva si kar različna. Čeprav, naj bi bila karakterno, znotraj, delno ista ali podobna, sva navzven glede stila, okusa za stvari, obleke, muziko, pa čisto različna..
- em kaj še..ja, moti me malo, ker ta tip je imel pretekle neke zveze vse ali večinoma take precej površinske, zadnja njegova je bila prav taka keš p***a, pa ene vmesne, s katerimi je kaj imel, isto. Ful je neki upaljen na denar (oz. je izjavil, da zdaj ne več), na materialne stvari.. bil že kot neka na pol mafija, ko mi je pravil neke stvari iz preteklosti.. vsaj meni se tako zdi..
- so mi pa pozitivne stvari pri njemu ( da ne bom samo o negativnih), kot ga zdaj vidim, da se da z njim pogovarjat, ni neumen, fax ima narejen, je tak prijazen, spoštljiv, korekten glede odnosa, edino, da kdaj/ dostikrat ni imel časa, je bilo malo tako..
- mi zdaj že določa v fletu, na kateri strani postelje bom spala (oz me sprašuje za mnenje, kje bi bila) in kako bova imela razdeljeno omaro in da bom šla z njim neko pohištvo naprej izbirat/ kupovat.
- js absolutno nimam pojma glede opremljanja stanovanj, ko me on kaj sprašuje, on ima po mojem ful več okusa. Za zdaj izgleda, da bo pohištvo vse belo, ker on ful ne mara kičastega in more bit vse čim bolj 'clean'.. še slike na steni v spalnici verjetno ne bo nobene, ker bi bilo že 'too much/ prekičasto'..
- ma kej, če ne drugega, je pa vse to z njim neka nova izkušnja, se mi vsaj nekaj dogaja..
- ful se mi ne da v Lj danes
- so teme o hujšanju in hrani že zunaj

Js sem študirala, da bi bilo fajn še 1.5 kilograma it dol, ma on mi govori, da ne rabim nič hujšat ( ful prijazno

), pa glede fitnesa tudi, da sem ok in da ne bi rabla sploh hodit v fitnes.. (neki razlagal, kako je eno punco v fitnes vozil..) (..edino lase pa bi me prebarval v temno rjavo ali črno..

)
- da priznam, da so mi bile moje joške pa bolj všeč preden sem začela hujšat, ma jbg, tako je..
- se dajeva katerega psa bi lahko imela v prihodnosti. Js bi imela nemškega ovčarja, on pa.. dobermana - nope tej psi so mi grdi! Pes more imet dolgo dlako! Sej načeloma bi imela tudi kakšnega mešanca ali kakega iz zavetišča, samo da je velik, une majhne pasme mi niso všeč.