Cryselle napisal/-a:*moram spat. Jutri božična zabava v službi.![]()
.
Lol, to je pa zgodaj.
- jbg, malo tako priznanje, ma priznam, da bi rabila en maraton seksa

Cryselle napisal/-a:*moram spat. Jutri božična zabava v službi.![]()
.

Ma ne zamerim nič, sej razumem, da imava drugače različna okusa/ stila. - npr. meni vizualno mi je top, taka huda pevka od Koala voice, sploh med nastopom je huda, njemu po mojem ne bi bila, bi mu bila čisto anti stil, ga moram prašat 1x za foro..

. Ma drugače meni to prej sploh nikoli ni bila neka stvar, ki bi jo gledala pri tipih - mišice, niti nisem neki zelo vizualen tip bila.
Amm drugače ni aferica?? Je on kar moj fant.. Fak! ..kjre čudne interpretacije napisanega res.. No ja kakorkoli, kako izpadem na forumu je res ničelnega pomena, glavno, da se imam fajn v real lajfu..

Sej zdej, ce bi opisovala kako sem si oprala solato, narezala paradiznik in take stvari, res ne bi bilo za brat.. 
)_patchouli_ napisal/-a:Ampak visek mojega tedna je danasnja vecerja za obletnico z mojim, ker bova koncno imela cas predebatirat, kako bova premetala pohistvo, tako da ti kar pisi cim vec

Js sem študirala, da bi bilo fajn še 1.5 kilograma it dol, ma on mi govori, da ne rabim nič hujšat ( ful prijazno
), pa glede fitnesa tudi, da sem ok in da ne bi rabla sploh hodit v fitnes.. (neki razlagal, kako je eno punco v fitnes vozil..) (..edino lase pa bi me prebarval v temno rjavo ali črno..
)
, ker sem začela z drugim zelo kmalu po tem, ko sva se skregala, končala. In verjetno sva oba po tistem mislna, da se bova pač nazaj pobotala in potem je meni postal všeč ta drug in zdaj sploh ne vem, če sem prav naredila.

,
), ker mi je ful všeč in se mi zdaj zdi, kot da se vidim za vedno z njim.. mi je bil v bistvu všeč enkrat že več let nazaj, ampak samo tako platonsko, od daleč.. 
)
Bom šla uživat izven virtualnega sveta..