^ Čestitkee Pačuli!!
- sem cela sitna, živčna in slabe volje, lih sem se pizdila na reklame na ytu
- se mi bo komp spraznil, ma se mi ne da po polnilec
- me bolijo malo/ rahlo mišice od današnje jutranje telovadbe na tešče, rit, zgornji del hrbta in trebušne, in se mi zato ne da vstat s stola
- mi gre na živce, ker je včeraj z dvemi kolegicami vse padlo v vodo plani za zvečer, vsak imel neke svoje druge stvari, jaz sem pa še eno tretjo prijateljico zavrnila, da ne morem it, ker sem že zmenjena in na koncu nič
- bom šla kmalu čistit in pečt ribe
- mi gre fuuuuul na živce vse to z njim, ker po mojem imam js še ful večji libido od njega in mi je premalo tolikokrat, kot se vidimo, toliko pogosto..( sem bila navajena, da v prejšnji zvezi je bil tip ravno v starosti 20-25, ko sva bila skupaj in je itak tudi bil ful napaljen in vedno še bolj od mene, ne pa da sem js bolj) in po tem, ko ne morem seksat, ko me prime, sem cela taka, da se mi bo utrgalo. Eh, ma me ne briga vse ostalo, če ni dovolj seksa, pol je zaradi mene tip lahko iz zlata, ma ne bi bla z njim..
- študiram, kaj bi še lahko počela glede raznih aktivnosti, pilates sem že imela danes, meditirala tudi, tečt ne morem, ker je vse mokro.. mogoče bom še kakšno jogo ali kakšne raztezne vaje - jih že miljon let nisem, oboje da res tak blažen občutek na koncu. Lih na zadnje, ko sem delala malo daljšo jogo kot po navadi, sem študirala, da je after filing skoraj da boljši kot pri seksu.
- da mislim, da dobim ta teden rezultate glede razgovora, komaj čakam, da lahko pol grem naprej, al v eno stran, al v drugo stran
- ne vem, kaj je to zadnji čas glede spanja, po navadi sem bila uno, da mi je bilo težko vstat zjutraj, zdaj vsako jutro komaj čakam, da vstanem in se še zbujam pred uro, wtf in sredi noči in vsakič v upanju pogledam na uro z željo, da je uro čim več, čimbližje jutru. Se mi je pa popravilo, da lažje, hitreje zaspim nazaj in ni več čemenja v temo po 2 ali 3 ure..
- sem si nabavila eno novo zimsko kapo in mi je prav lušna, sem zadovoljna z nakupom