tyašii napisal/-a:* da se že veselim predbožična izleta na dunaj, awwww
tudi jaz.

sirova štručka napisal/-a:Čak, če ti sploh ne živiš doma in jim daješ svoj denar, oni so pa usmerjeni k temu, da moraš vse sama, se pa še ti preusmeri k temu, da naj oni vse sami. To je eno, drugo me čudi tak odnos z domačimi, kolk vem si ju opisovala kot neka zaljubljenca po ne vem kolkih letih zakona, s hčerjo pa takole ravnata. Tretje je to, da me čudi, da si par dni nazaj še imela 100€ za škornje, danes pa ne veš kako boš čez mesec prišla. Četrto kar me čudi je pa to, kako si prekalkulirate in zakaj ne predvidite oziroma upoštevate, da bodo odhodki kdaj večji od prihodkov, ker to si znajo pa še živali.
Sicer pa še vedno lahko internet odjaviš.
slovenc79 napisal/-a:abby, nimaš nič našparanega? sej ni nujno da moraš vsak euro zapravit do konca mesca.. naredi si neko rezervo in če je sila vzameš iz tam![]()
*Abby** napisal/-a:Slovenec - življenje stane. In na mesec stane več kot Zoisova štipendija (225€) in honorarji, ki skupno bore malo nanesejo (nikakor ne za še eno štipendijo!) Pa da sploh ne bi o tem, kako je žal res treba na koncu porabit vsak evro.