Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
-
- Kofetarica
- Kontakt:
osamljena,mogla boš prekinit vse stike z njim!drugače se bo to predolgo vleklo, in boš vedno na začetku pristala! skoro si že bla na tem, da ga pozabiš, pa sta se spet zapletla! tokrat ti more bit jasno, da nimata več upanja!
idi dalje z življenjem, pa boš vidla da ne obstaja samo on! te ne obsojam,sam mogla boš bit tolk močna, da prekineta vse stike, in da ne boš več nasedla sladkim besedam, ker potem realnost preveč zaboli!
idi dalje z življenjem, pa boš vidla da ne obstaja samo on! te ne obsojam,sam mogla boš bit tolk močna, da prekineta vse stike, in da ne boš več nasedla sladkim besedam, ker potem realnost preveč zaboli!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
kaj če pa nimam dovolj moči da prekinem stike?
če komaj čakam da ga vidim ali pa malo slišim?
mogoče pa tud podzavestno nočem prekinit stike z njim ker mi je fajn ko sem v stikih z njim. ne vem. vem samo da zelo boli,... in upam da mi bo čas prinesel to moč da bom rekla stop trpljenju in bom šla naprej.
če komaj čakam da ga vidim ali pa malo slišim?

mogoče pa tud podzavestno nočem prekinit stike z njim ker mi je fajn ko sem v stikih z njim. ne vem. vem samo da zelo boli,... in upam da mi bo čas prinesel to moč da bom rekla stop trpljenju in bom šla naprej.

osamljena, sicer ne vem kaj je zdej spet blo, ampak zdej je pa že res skrajni čas, da počas nehaš upat. Sej ne rečem, tud js priznam, da če bi me nekdo pustu, pa bi čez neki časa spet navezal stik z mano in mi kej namigoval, ga tud js ne bi mogla kr odjebat, ampak pri teb se je pa že ne vem kolkrat nardil, da ti je bluzu da te ma še zmeri rad, pol te pa spet sam zajebal. Zdej bi ti pa počas res že lahk postalo jasno, da se sam zajebava, se ti ne zdi? Ne mislim nič slabga, ampak to kar on dela res ni drugega kot jebanje v glavo. Problem je v tem, ker ti zmeri ko je mal sladek do tebe, verjameš da tokrat mu je pa res žal, da te ma res še zmeri rad. Naslednjič, ko ti bo začel kej bluzit, ga sam pošl nekam. Pa ne se spraševat "kaj pa če tokrat misli resno" itd., ker če bo mislu resno, te bo itak še prosu da prid nazaj. Takle pa itak jasno da se lahk zajebava, če vidi da padeš na vsako foro. Pa ne več upat. Sej vidiš kakšn je, da se takle igra s tabo ...
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
- Kofetarica
- Kontakt:
ja te pa naj kuj premišljuje kaj bi rad, ti pa idi naprej z živjenjem!ker živeti v preteklosti je nekaj najslabšega kar lahko nardiš zase! al pa da še kr upaš!če se do zdaj ni zjasno, te verjemi da se nikol nebo!
življenje je igra,igraj jo,
osamljena napisal/-a:sem upala ja. zdaj sva se zadnjih 14 dni ful dobro razumela,se dobivala,pisala na msn-ju,parkrat me je poklical preden je šel spat,... skratka zelo sva oba uživala.
zdaj je pa spet rekel da bi rad mir,ker ne ve kaj hoče in da mora premislit
DOST je premišljeval, a se ti ne zdi? Mel je tri mesce, če se ne motm, da bi se odloču, kako pa kaj bo z vama, odloču se ni. Se mi zdi, da je zadostn razlog, da greš naprej in NEHAŠ upat, ker iz te moke ne bo kruha. Lahko bosta spet skup čez tedn, dva, tri, skup bosta dva mesca, pol ti bo spet reku, da rab mal časa, da ne ve, če je to to ... bla bla bla, zgodba, k smo jo že vsi slišal. Ne rabiš tega, res ne. Mogoče mislš, da vsakič manj boli, če to doživljaš over and over again, ampak tud slučajno ni tko. Boli tisočkrat, mogoče milijonkrat bolj kot prvič.
Zaslužiš si velik boljšega tipa kot je on, ker on ... lahko mi zameriš, ampak je zame ena navadna kura moškega spola (in ne, ni petelin, ker petelin točno ve, kaj hoče), ki rad zavaja in ma rad občutek, da ga nekdo čaka.
Dokaž mu, da pr teb ni tko in pejt naprej. Brez njega.
In ja, nej premišljuje, če hoče, ko bo premislu in si slučajno zaželu tebe nazaj, te ne bo dobu. Samo močna moraš bit.
poglej draga moja, situacija je res tezka in boleca, ampak taksno je zivljenje samo. dokler ga ne vzames v svoje roke in ga prisilno ne spremenis. boli, bolelo bo, na trenutke bo veliko huje kot si sploh lahko predstavljas, ampak to moras naresti! moras! ce ne danes, pa jutri. ce ne juti, naslednji teden/mesec/leto. ampak samo od sebe ne bo izpuhtelo.
postavi se pred ogledalo, si poglej v oci, in se vprasaj: " sem res tako neumna, da me tako mizerna eksistenca kot je moj bivsi, tako zajebava in izkorisca za sambogsigavedi kaj?!?"
Sem bila na istem mestu kot ti, vlekla neko ubogo stanje nesrecno upajocega se vec kot 1 leto!!! da ti sploh ne govorim kaj se je moralo zgoditi, da je zarek pameti obsijal moje nesrecne mozgane. zdaj me je tako sram, da sem se takole pustila nekomu, ki ni vreden niti mojega laska, kaj sele toliko porabljenega casa, energije, zalosti.
ma zdaj, da ga srecam, ga pozdravim ne pomoje. smo brezvezno zdravo in stop. ker si nihce ne zasluzi taksne custvene manipulacije! ker te bo bolelo se bolj. in ker bos na koncu vzrla popolno bedo vsega skupaj in zasovrazila njega, sebe, razmerja, in vse moske tega sveta.
reci stop zdaj, ker verjemi, moski ki ljubijo se ne obnasajo takole. in ti si zasluzis nekoga, ki mu bos pomenila toliko, da mu bos TI na prvem mestu. dajmo punce, ne zgubljajmo same sebe zaradi custvenih debilov.
Stop! Zrihtaj se, pojdi na sprehod, kavo, kino...ampak vsatvi to autodestrukcijo. preusmerjaj misli, ne dovoli si razmisljati o njemu. pristanek na trdnih tleh boli, ampak pristati je treba, ce ne ti ostane samo se strmoglavljanje.
postavi se pred ogledalo, si poglej v oci, in se vprasaj: " sem res tako neumna, da me tako mizerna eksistenca kot je moj bivsi, tako zajebava in izkorisca za sambogsigavedi kaj?!?"
Sem bila na istem mestu kot ti, vlekla neko ubogo stanje nesrecno upajocega se vec kot 1 leto!!! da ti sploh ne govorim kaj se je moralo zgoditi, da je zarek pameti obsijal moje nesrecne mozgane. zdaj me je tako sram, da sem se takole pustila nekomu, ki ni vreden niti mojega laska, kaj sele toliko porabljenega casa, energije, zalosti.
ma zdaj, da ga srecam, ga pozdravim ne pomoje. smo brezvezno zdravo in stop. ker si nihce ne zasluzi taksne custvene manipulacije! ker te bo bolelo se bolj. in ker bos na koncu vzrla popolno bedo vsega skupaj in zasovrazila njega, sebe, razmerja, in vse moske tega sveta.
reci stop zdaj, ker verjemi, moski ki ljubijo se ne obnasajo takole. in ti si zasluzis nekoga, ki mu bos pomenila toliko, da mu bos TI na prvem mestu. dajmo punce, ne zgubljajmo same sebe zaradi custvenih debilov.
Stop! Zrihtaj se, pojdi na sprehod, kavo, kino...ampak vsatvi to autodestrukcijo. preusmerjaj misli, ne dovoli si razmisljati o njemu. pristanek na trdnih tleh boli, ampak pristati je treba, ce ne ti ostane samo se strmoglavljanje.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
lakeesha napisal/-a:help me! pred pol leta sva nehala ker me je prevaru...dons smzvedla neki kar sm pol leta upala d bom še kdaj slišala... d mu ni vseen d je zajebu, pa d bi naredu "prvi korak" sam mu je bad... to mi je moja kolegica (njegova sošolka) povedala, k je bil učer pr njej d je dobil zapiske... in zdj me bejba sprašuje če bi šla na kavo z njim d se pogovoriva... jez ga po pol leta še vedno nism prebolela, še zmer ga pogrešam...
kva naj nardim? grem al ne?
odločit se morš itak sama. sama zase vem, da bi ziher šla, ker pač sem taka, da se (očitno) rada mučim, sploh, ko so v igri čustva. odvisno, zakaj bi rada šla oz. kaj pričakuješ ... če ga še nisi prebolela in bi to bla pač "samo kavica", je brezveze, ker boš spet nekje na začetku oz. sploh ne boš vedela, kje si. ne veš, kakšni so njegovi nameni. res pa je tudi, da ne morš (z)vedet, če ne greš. sicer bi si naj vsak zaslužil še eno priložnost, ampak s tem je tak tak. lahko, da mu je res žal, lahko pa je tut kaj druga. ne vem.
kot sem ti rekla, jaz vem, kaj bi nardila, zdaj se morš pa še ti odločit ...
If people can't accept your imperfections, that's their fault.