Haha, seveda lahko greš. Itak to vse samo na pol pregledajo... Če vsaj za silo slišiš, potem ni problema Itak samo vid in sluh preverijo, pritisk ti zmerijo, srce posluša, preveri reflekse, pa hoditi moraš po črti. Nič drugega. Jaz sem tudi šla prehlajena tja, pa sem dobila potrdilo. Itak jim je važno samo to, da dobijo denar...
oooo super ne sej sploh ni tok hudo, sam sem misla da me bojo cudno tam gledali...ful mam slabe izkusnje s temi sestrami in si prav predstavljam kak me nadere da kaj hodim bolana na pregled... ene so prav coprnice, ne maram hodit k zdravnikom zarad njih pol pa upam da bo vse ql
Js vozim v povprečju 4-5 ur na teden (včasih, če imam po 2 uri skupaj tudi po 6 ur na teden). Izpit sem začela delat konec julija in zdaj mam 29 ur. Je rekel, da me bo zdaj dal že na predizpitno in potem tudi na izpit.
No, ko že ravno pišem sem: kulk pa je časovnega razmaka med predizpitno vožnjo in dejanskim izpitom? (par dni, tednov )
eva. napisal/-a:a ni tako, da pred občinskimi dobiš spet knjigo in nevemkok pol. in eno izmed teh pol potem dobiš na izpitu? ali je samo pr nas tako? mene je inštruktor že kar prijavil, kjub temu, da sem imela včeraj šele prvo vožnjo. xD
nam v avtosoli nobenih pol nocejo dat ma kdo nove pole na racunalniku?
sarchika09 napisal/-a:Js vozim v povprečju 4-5 ur na teden (včasih, če imam po 2 uri skupaj tudi po 6 ur na teden). Izpit sem začela delat konec julija in zdaj mam 29 ur. Je rekel, da me bo zdaj dal že na predizpitno in potem tudi na izpit.
No, ko že ravno pišem sem: kulk pa je časovnega razmaka med predizpitno vožnjo in dejanskim izpitom? (par dni, tednov )
Predizpit je verjetno mišljen društveni izpit (ki poteka v avtošoli)? Če ja, potem verjetno odvisno od avtošole, ampak pri vseh, ki jih jaz poznam, so jih inštruktorji takoj po društvenem izpitu prijavili na glavno vožnjo (ker če te inštruktor da na društvenega, to pomeni, da misli, da že dovolj znaš za izpit), potem pa je vse odvisno od tega, kako dolgo se čaka na izpitno vožnjo... Jaz sem v Ljubljani čakala približno en mesec...
Ja, sej sem misla ta izpit, ki poteka v avtošoli (pri nas pač tako rečemo). A tak dolgo, da se čaka potem na glavno vožnjo? Js sem pa misla, da kvečjemu kakšen teden, mogoče dva
Jaz sem v Ljubljani čakala 1 teden..drugič dva, ker je bil čas okoli praznikov in so se vsi prijavljali, ker je komisija bojda bolj radodarna takrat.. Huje se mi zdi, da bo bolj težko..
Jaz sem delala poleti, ko se tako ali tako vsi spravijo delat izpit, pa še dopusti so, tako da... Sem pa delala 3 leta nazaj... Ne vem pa, kako dolgo se zdaj čaka, pa kako je kje drugje. Za Postojno tudi vem, da se je poleti čakalo več kot en mesec (ampak tudi v času dopustov), ker je sestra delala izpit.
eva. napisal/-a:a ni tako, da pred občinskimi dobiš spet knjigo in nevemkok pol. in eno izmed teh pol potem dobiš na izpitu? ali je samo pr nas tako? mene je inštruktor že kar prijavil, kjub temu, da sem imela včeraj šele prvo vožnjo. xD
nam v avtosoli nobenih pol nocejo dat ma kdo nove pole na racunalniku?
jz mam iz ene strani, k so iste kukr tiste ko smo jih reševal na predavanjih. sej to mislš CPP ane? če rabš piš privat, vem kako je to,k sm jz iskala PP pa jih šele zdj najdla
^^a mas to iz tele strani: http://www.testicpp.si/ al pa kej podobnega? k iz dveh takih strani ze mam, sam te so stare, te niso zdej na obcini. ker nas predavatelj cpp-ja ma ze cist tanove, k se zdej pisejo, in nam je tut dve pokazu, poslat nam jih pa noce
sej mi ni to problem, sm se ze za drustvenega vse naucila zdej bom sla pa tistega obcinskega delat (roska po ljubljansko )
pole bi mela cist sam zarad tistih par tricky vprasanj k te zafrknejo nocem veckrat hodit pisat