Hmm ...4?
Glede pačulija, sem enkrat mislila, da ti je všeč ta rastlina/ vonj, ma zdaj se mi bolj zdi, kot da nisi vedela..
Js vem samo, da je neka sestavina parfumov, posebi v chanelu, ampak tudi sicer v veliko parfumih in da ima lastnost, da daje parfumom obstojnost.. pa da eni naj tudi ne bi marali te note, ne vem točno kako diši, oz. naj bi jim dišala 'dirty' - verjetno nekaj nasprotnega od citrusov, svežih vonjev, ampak delno naj bi bilo čutit začimbno, globlji vonj..
Mislim, da imajo vsi moji parfumi pačuli noter (nekje močneje zaznavno, nekje manj.. z izjemo Light blue,La belle), verjetno je skoraj umetnost najti parfum brez pačulija, kar precej drži tudi za vaniljo. Evo, v Coco Chanelu, ga ni. Mogoče, ker je bil narejen v 80ih, naj bi bil pačuli bolj značilna sestavina parfumov iz 21. stoletja..