Klepetalnica #115
Re: Klepetalnica #115
Mene me ni nic premamil po slikah 

Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Jaz sem jedla durianov sladoled in pa nek pire s kokosovim mlekom. Oboje dvoje je melo (meni osebno) vonj po gnili čebuli. Je pa okus bil tak, sladkoben in malo pogreben meni osebno
. Verjetno zaradi vonja. Bi pa tudi js rada probala še the real deal.

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kot majhna sem v popotniški reviji brala potopis in v njem je bil opis tega sadeža in izkušnja kot taka. Opisali so ga kot ko ješ nekaj (ne spomnim se več česa) sladkastega z vonjem po čebuli nad mestno kanalizacijo in tako naprej. Opis mi je bil tako zanimiv, da sem rekla, da tega ne smem zamuditi-ko bom šla v tiste kraje. Prinesti mi ga nihče ne more, ker ga ne moreš kar nesti na letalo.
The world is as you are.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Men ga je ta tip zagabil

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
A slisite Yanny al Laurel?

Iskreno sm mislila, da pol svetovnega interneta trolla drugo polovico.. pa sem zdej dojela, da res razlicno slisimo. Ugl. jaz clearly slisim Yanny, fant clearly Laurel.

Vem da so te fore annoying, ampak ta zadeva mi je res zanimiva
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Laurel je prav in vsi ostali ste cudni. Wtf, yanny sploh ne zveni podobno kot laurel?
Ah, zakaj imam mnenje o tem...
Edit, sem dejansko pogledala klip in res na najbolj popacenem mestu zveni maaaaaalo kot yanny. Ampak laurel je se vedno prav.
Ah, zakaj imam mnenje o tem...
Edit, sem dejansko pogledala klip in res na najbolj popacenem mestu zveni maaaaaalo kot yanny. Ampak laurel je se vedno prav.
Yanni here.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Laurel (lorl), kako lahko slišiš neki čist druzga?
A to je kaj odvisno od tega koliko visoke frekvence slišiš in je un jeni ful piskajoč?
Sem ša prav poslušat na yt do kje slišim frekvenco.
Sem ša prav poslušat na yt do kje slišim frekvenco.

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Js slišim med 120Hz pa 15k
. Ostalo je pa samo tišina

js slišim če mam slušalke in tišino(brez slušalk tudi ne slišim tistih začetnih) od 20Hz do ~13500 (na tem videu, na enem drugem podobnem sem do 15000.
Samo morem met tišino, da slišim une tanizke, prej k sm mela odprto okno tudi nism nič.
Samo morem met tišino, da slišim une tanizke, prej k sm mela odprto okno tudi nism nič.
Laurel 

“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
A potem imamo Yanny-ji grobo receno 'slabsi' sluh?
Z usesi sem namrec vedno imela manjse tezave.