Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love.<3 »

js sm ti sam povedala, nism vedla da znaš tko da ni panike :)
sicer pa itak najprej je da ti ohranš človeka pr žiulenu šele pol kakšne posledice ma to kr si mu naredu. no pa da ga zavaruješ pred še kkšno nesrečo.
men je bla prva pomoč lahka. kokr so eni govorl ja kaj bo zj pa da je to ful težko, pa sploh ni res. sam pač mal si mogu poslušat, probat si mogu in to je blo to.
sicer pa ja vse se spreminja, zato bi lahk nardil tko da morš nevem recmo na 5-10 let hodt spet.
sam mi je blo pa najbol nesramn oz. nefer od unih k so pač tm (sestra, p num kaj so še) da so pustl enim da so mel sabo 'prevajalca'.. pač tip je biu iz albanije al kje in ni znou slovensk in je lahk fotr z njemu pršou. isto je blo z eno ukrajinko. oprost, sam če morm js sama rešvt pa nj še oni. če pa neznajo slovensk pa nj ne delajo izpita.

bi pa sam neki prašala tiste k znate.. kako odpeleš dvopasovni krožn križišče?.. za prvu pa drug izvoz vozš po zunanjem, za tretga al pa če obračaš pa po notranjem?.. al kako?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ne, samo za prvi izvoz gres po zunanjem. za vse ostale pa po notranjem - po najbolj svezih info :D

pa btw mi smo tut meli dve, od katerih ena ni znala slovensko...in itak da sta pol skup resile tiste teste...eh :D
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love.<3 »

aaaa ares :? men je pa lih dons reku d po zunanjem za prve dva.. ok hvala za info

jah no sj pr ns itak noben od teh ni naredu sam useen mi je nefer. je pa ukrajinka delala že v četrto
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Jaz imam pa eno prošnjo. Vem, da sem nekje tukaj videla povezavo do neke zloženke o kaznih v prometu, pa zdaj ne najdem. :? Ima katera to?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

ja js zdej hodim na CPP pa so nam rekli da samo za prvi izvoz gres na zunanji pas, pa tudi v polah je tako. :)
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

nam pa da tudi za drugega za zunanji ... :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

zakaj so pol crte na novejsih rondojih narisane tako, da moras it iz zunanjega pasa takoj na prvem izvozu dol - polna crta je narisana :P ali pa celo robnik! sigurno je prav tako, poglejta si v tanovih polah in potem resitve ;)
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Ni fora v tem, da so na novejših tako narisane črte, ker niso na vseh novejših. Če so črte, potem moraš nujno zapeljat na prvem izvozu ven iz krožišča, sicer pa ni nujno. Če recimo ti na glavni ne bi mogla takoj na sredino, ne bi bilo problema, če bi se na navadnem krožišču peljala še malo naprej po zunanjem pasu, na takem, kjer je neprekinjena črta, se moraš pa že prej pravilno razvrstit... V tem primeru imaš na uvozu dva pasova, sicer pa enega.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

red_rose napisal/-a:zakaj so pol crte na novejsih rondojih narisane tako, da moras it iz zunanjega pasa takoj na prvem izvozu dol - polna crta je narisana :P ali pa celo robnik! sigurno je prav tako, poglejta si v tanovih polah in potem resitve ;)

okej, razen če se je spremenilo v roku manj kot dveh mescev?? - tolko časa nazaj sm namreč jst delala CPP :D
in v kopru so nam v zadnjem letu nardila sama krožišča, pa ni nikjer tako narjeno kot si ti rekla .. (razen na turbo križišču so robovi, ampak greš lahko po zunanjem pasu do drugega izvoza) :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

nevem kdaj se je spremenilo, js ZDAJ, ta teden! delam CPP :D in resujem take pole, kjer so odgovori pravilni da gres samo za prvi izvoz na zunanji pas :D
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

hej :) mene pa zanima, če je katera že šla menjat izpit, in ma zdaj samo kartico? me zanim kolk časa traja da ti jo nardijo, in koliko plačaš?
Our passion is our strength <3
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Jaz ne vem točno, kako je to, ker sem jaz plačala 12,5€, sestra pa 17€. Mogoče zato, ker je ona prvič delala izpit, jaz pa sem morala zamenjati, ker nisem več voznik začetnik. Sem pa rekla, če mi lahko označi, da nujno rabim, ker bom šla verjetno kmalu v tujino (v tujino ne moreš z listkom, ki ti ga oni dajo) in sem dobila čez dva dni po pošti. Sestra pa je dobila čez kakšne 4, 5 dni, nisem prepričana.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

najlepša hvala :D
Our passion is our strength <3
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

wiiii mene pa spet prjel in si zapičla v glavo da hočm met izpit v dobrm mescu položen :D tko da sm se prjavla na PP, pol čakat na glavni CPP pa glavno vožno..no nima veze, še mau pa bomo vozl folk u portorož na kavice, u mc'driva :DDD hellyeahh kent vejt :D tko da sm se prej kr prjavla na PP in bmk :D bo že! =)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

jao js mam spet problem :evil: zdravniski me najbolj zafrkava!! :D dobla sem kartoteko, vse izvide, vse, danes sem misla it in evo - cez vikend sm se prehladila..sem misla it juter ce bo kaj boljse - juter mam namrec drustveni cpp in morm met zdravnisko potrdilo.

a lahko grem jutr na zdravniskega prehlajena, se z rahlo vnetimi usesi povrhu? :cry: (bom itak poklicala jutr, sam zanima me ce katera ve za kak tak primer. da mam vsaj mal upanja....)
jaoo...vse drugo gre, sam tale zdravniski mi gre na zivce :D zadn dan sm se spravla :evil:
Zaklenjeno