Klepetalnica #115

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Klepetalnica #115

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

A se da kako prit v grad Borl?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Črno jezero je super, fajn sprehod in lep cilj. Donačka je štajerska Šmarna. Boč je ok za obisk velikonočnice. Pohorje imam nekak raje.
Na Borl se ne da priti, ker je zaklenjen. Dostop imaš do okolice (zapuščen bazen). Kaj pa vem, na meni ni pustil vtisa.
Mogoče če bi se s kom dogovoril bi bil dostopen, ampak načeloma ni.
Glede fotografij-jaz sem tu še bolj izvenserijska, iščem ozadja za portrete.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Naravna ozadja ali fotografska ozadja?

Pohorje mi je super, sploh un del z Ribnico, zelo lepo.

Ga pa ne bi nikoli več kolesaril, ker je mal dolgočasen po sredini :D.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Škoda.
Razvaline in stare stavbe so ena izmed mojih strasti. Nekaj posebnega mi je, čeprav je mnogim brezveze.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

https://www.facebook.com/pg/abandonedsl ... e_internal

Ni neki aktivna stran, se pa najdejo ideje.

Jaz sem zaključil samostojno raziskovanje zapuščenih krajov ko sem padel v luknjo od hladilnih bazenov, sicer sem se ujel, ampak sem se naučil :D.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

:dead: :dead: :dead:

Sicer res ne spremljam te nase 'scene' ampak tole je pa za bruhat lol. Seksizem at it's finest. Spodi mu pa folk se ploska.

Slika
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

^ Ja, tole je bilo res neprijetno za gledat. :/ Nizek in primitiven nivo.

Tnx LZ :wink:

Matzenau :hearts:

Če bi imela denar, bi pokupila vse te gradove in dvorce in naredila nekaj iz njih, vsaj muzeje, karkoli. Mi je res zelo žalostno gledat, ko vse propada, pa toliko zgodovine, truda je bilo notri vloženega... A ljudje ne vidijo čara v tem? Jaz ne vidim samo kamenja in ruševin.
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Cryselle »

Meni je tudi Avdićevo obnašanje za bruhat na tem posnetku. :heul: Res je, da je bilo skrajno primitivno in ne fair, kako je pokvarila tistemu drugemu vlogerju (ne spomnim se imena) trenutek, ko je prevzel nagrado, ampak sem mnenja, da se grdo ne sme vračat z grdim, ker to samo širi sovraštvo v družbi, ki ga je že tako preveč.

Ja, Denise je tudi po mojem mnenju izjemno slab role model vsem mladim puncam, ampak Avdić se ni pokazal pa nič v boljši luči...glede na to, kako jo je žalil, ji želel celo smrt (se kasneje sicer opravičil, a vseeeno), ji pametoval, kako rabi zdravljenje itd...live and let live, nima se on pravice vmešavati v njo in ji dajati nasvete, kako naj živi svoje življenje. Sramoto dela sebi, ne njemu, in če sama nima problema s tem, da se sramoti, zakaj bi ga imel on?
In ne vem, zakaj jo vabijo v oddajo, če jim je potem tako težko spustit njen komad v eter. Res so tako nizkotni, da uživajo v tem, ko človeka ponižajo do konca? Se sprašujem, če res nihče v tej ekipi radia 1, ki je bil odgovoren za ta intervju, ni imel tolk srca, da bi preprečil ta dogodek in jih poskušal spametovat. :nein:
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sem si pogledal, moje mnenje je, nisem fan Denisa Avdića niti Radia 1 jutranje ekipe, ker me motijo dodeljene vloge, alfa, bumbar in baba.

V tem primeru je pač tako, če nekoga ne maraš, ga ne povabiš k sebi in ga verbalno pretepeš, je una koza naredila napačno, je, lahko komentiramo, ja, se moraš spustiti na nižji nivo, ne.

Stvari kot je seksualizacija in željenje smrti so pač stvari ki jih nek razumen človek po nekaj dneh premisleka pač ne naredi. Punca rabi pomoč, in če sem najprej k njenemu primeru pristopal z kančkom sarkazma in celo gledanja kot na nekoga ki igra neko igro, je šla ta opcija skozi okno.

Mediji so dolžni pokazati stvari, lahko jih komentirajo, niso pa rabelj in sodnik, in če želijo dvigniti svojo vrednost to naredijo da ne poročajo o določenih ljudeh le da zapolnijo svoj blok časa, in da ponudijo komentarje strokovnjakov. Kaj je razlog da določeni ljudje počnejo samopromocijo na takšen način.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Ja, je awkward gledat zaradi obeh. Po moje tisto glede želenja smrti je blo res too much, ampak najbrž mu je ušlo in ni mel tega vnaprej pripravljenega. Jaz si mislim, da je bil po eni strani ful jezen nanjo zaradi tistega dogodka (čeprav meni se tudi ne sanja kdo je un tip, ki je dobil nagrado) in se je zato spravil nanjo, (čeprav je res čudno nekoga povabit v oddajo, da ga potem samo žali), po drugi strani pa ji je po moje res želel tudi pomagat/ spametovat, ker je očitno, da ni vse ok z njo. Sem pogledla zraven tega še en video, kjer pravi ,da je kao dobila lepoto po mami in alkoholizem po očetu, tako da možno, da res ima neke psihične probleme, ki že iz družine izhajajo..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Ananhas, da ne bo pomote- tudi sama imam rada gradove ipd, ampak vsi mi niso isto ljubi. Vurberk je v veliiko slabšem stanju, pa mi je bolj pri srcu. In če se Borl ne bo prodal,bo do konca propadel. Kot je na Ptuju recimo zgodba Turniškega gradu, ki je v vedno slabšem stanju.

Denise Dame...ah ja. Imam svoje mnenje o njej,ampak da bi jo kot znana osebnost povabila v oddajo, jo kljub temu, da se ni razburjala nazaj pikala, žalila,želela smrti (tu ni izgovora,ušlo ali ne), je pa podn od podna. Jaz bi se na njenem mestu vstala in šla.
In še ena mimo tega-večina problemov izhaja iz družine. Vzorci se prenašajo čez generacije, to ni tako nedolžno. Odnosi z ljudmi, partnerjem, otrokom,vsepovsod lahko najdeš vzroke, zakaj si tak in tak. Seveda niso vsega krivi starši, se pa vse nekje začne. Tudi pri Denise-posnetek z mamo, recimo. Vzporednice pač.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Ja je res glede družine, hkrati pa upam, da ne tako zelo, ker sem potem js čisto fucked up glede na odnose med staršema..
Prvi bivši tip je bil nekaj časa v psihiatrični in je tudi pravil, da skoraj vsi, ki so tam bili, so imeli nekaj zelo narobe v familji oz probleme povezane z družino..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Emanuela, mislila sem na splošno :wink:
veliko ljudi poznam, ki jim je to kar nekaj, ruševine. Kot najstnica sem veliko raziskala in sem vedno vesela, če najdem sogovorika, ki ceni te stvari oz. objekte, pa zgodovino.
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Cryselle »

emanuela napisal/-a:Durian bi rada poskusila.

Tudi jaz. Sem lih zadnjič gledala en video, kako so ga eni otroci jedli prov z užitkom. Ne vem, naj bi imel full močen neprijeten vonj po smrdljivih nogavicah haha, ampak me res zanima, kolk je resnice na tem. Nisem lih zbirčen človek, kar se tiče okusov, tako da bi prov rada vsaj poskusila.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Ja, res smrdi :tot:
Sicer je ze kar nekaj let, kar sem ga poskusila, tako da se niti ne spomnim okusa, spomnim se le, da ni bil nic posebnega, kot vecina tropskega sadja. Nic ogabnega, ampak tudi nic posebej okusnega. Pac meh.
Odgovori