No moji rezultati so pa taki (od poklicne mature)
Slova 7 (5+2)
Mata 4
Gospodarsko poslovanje 4
Zagovor seminarske 5
skupno 20 točk peti predmet, ki sem ga delala iz ekonomije pa sem naredila s 3 nad pričakovanji, sem bla res ful presenečena...še bolj pa za poklicno maturo, ker tako dobrega občutka pa spet nisem imela pa tud drgač bom bla sprejeta na želeni faks wiiii kok sm jst vesela aja pa čestitke vsem ne!
In Love Girl napisal/-a:aaaaaaaa, jst tut nrdila mta 4 slova 5 (4+1) angla 6 (4+2) zgo 4 eka 4
skupaj 23 pik, preračunano za moj faks jih mam pa 94
wiiiiii....sam še kuvertico čakamo
No ko si ravno kuvertico omenila ... A ve kdorkoli, kdaj približno zveš če si sprejet na faks, mislim kdaj dobiš tisto obvestilo domov po pošti? Pa kdaj je znano kolko je bla omejitev na kerem faksu?
Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas
buffy-ann napisal/-a:A ve kdorkoli, kdaj približno zveš če si sprejet na faks, mislim kdaj dobiš tisto obvestilo domov po pošti? Pa kdaj je znano kolko je bla omejitev na kerem faksu?
Če sem prav razumela po radiu, naj bi bilo to ta teden...
Tudi jaz sem relativno zadovoljna, le da mi pri š4ih!!! predmetih manjka procent ali dva do višje ocene. Zdaj me pa zanima za vplogled. A to sami napišemo prošnjo(verjetno) ali obstajajo kake vloge?
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself. A. J. Heschel