Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

hvala punce za vaše nasvete, jih bom upoštevala :wink:

Yazmeen, kako pa je kaj s tistim tvojim sodelavcem? kot berem je vse ok in te ne gane več tok kot včasih... sej bo
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ah, zajeban je...dejstvo je, da sva si všeč (z the sodelavcem) in se očitn kr ne morva pozabt. Mi še kr piše sms-e (in to tok luštne!), zdele mi je že 4 dneve zapovrst pisu, prejle spet. Sam zdj sm saj to dosegla, da nism vsa trapasta, k se spomne name in ne mislm skoz nanga in ne razmišlam več o tem, kako bi blo, če bi bla skupi. Rada bi nardila, tko kot je prov, neb rada przadela fanta, ampak ne vem...če bo šlo tko naprej :? Jst vidm v njem bol sam še prjatla, ga spoštujem, tud rada ga mam, ne vidm pa v njem enga, s kermu si želim dotikat, seksat itd. Sj veš, kaj mislm. In ne vem, če bom lahko spet kdaj pršla do tega. Težko je.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

yazmeen; sicer ne vem kak se počutiš, ker sama še nisem bla na tem mestu ... kok časa sta pa že skupaj s fantom? ker mogoče je, da si ga sam mal naveličala, glede na to, da skup živita pa vse, pa ti paše mal adrenalina sedaj in da vidiš, da si tud drugim fantom všeč in dost huda ... pomoje bosta vi2 to vse uštimala, sploh zdaj ko pravš, da te ne gane več in do njega čutiš bl kt ne prijateljstvo. poskusi svojo vezo z tipom mal ogret, saj veš da je 1001 nasvet, kako ga zapeljat :wink:

sej tud men ni easy, je bil moj bivši le prvi in sm si vedno mislila da bova večno skup, ampak je njegova familija bl pomembna bla ...
jst pa hočem tipa, ktermu bom jst na 1 MESTU in ne zadnje kolo in bo zame prpravlen dost stvari spremenit ...
saj veste eno je ljubezen do staršev in mame, drugo pa do punce ...
tud jst mam svojo mami in vse rada, sam ta ljubezen se ne more primrjat z ljubenijo ljubljene osebe :?
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

^^Ne, to sm misnla, da do svojga tipa čutm bolj prijateljstvo in me ne privlač več na spoln način. Drgač sva pa skupi dobra 4 leta pa pol. In najbolj žalostn je, da sploh nimam želje po tem, da bi kej "ogrevala" najino zvezo, sej njemu je do seksa in ga še zmer prvlačim na ta način, men ni...

Glede tvojga bivšga si se pa prov odločla, jst te podpiram, sj to sm ti že enkrat dolg nazaj napisala, da bi mogla to narest, sam se ne spomnem v keri temi :? Če mu je po 4ih letih še zmer mamica na prvem mestu in pr tej starosti, mu bo zmer. Edin prov si nardila :wink:
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

^^ poj smo se pa očitno majčkeno narobe razumela oz . jst nism.
in že kaj razmišljaš o tem da bi ga zapustila, čeprav verjamem, da ti je težko po tok dolgem času, ki sta ga skup prživela ga kar pustit. pa fant tud občuti to tvoje odmikanje od njega al mu tega ne pokažeš?

hvala ti, za vso podporo, veš velik stvari je blo takih da sm mu zamerla, ampak poj vedno nekak pozabla oz. boljše rečeno potlačla vase, kr sm hotla bit z njim in sm ga resnično ljubila. ampak usoda je hotla drgač, že more tako bit, mogoče ma njegova mama prav in res ni on zame pa to ... sam rada ga mam pa še vedno, sj ne moreš kr pozabt vsega skup kot da nikoli ni obstajalo, sam grem dalje, kar se mi zdi prav, pa naj drugi še tk čudn gledajo me zarad tega ... sam je treba
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

študentka20 sej se tega use zavedam, sam tok tezko je to verjet, da folk misli resno kar rece, da mu je res do tvoje druzbe. Sej sama ves kolk je zahrbtnosti in hinavscine. Mene se take stvari vse prevec dotaknejo :oops: V bistvu se nekak trudim in grem kdaj pa kdaj kam ze zaradi folk k mu je do mene, ampak js mam se zmer tist filing + to da se mi enostavno ne da nikamor it. Najraje bi bla skoz doma v svoji sobi s knjigo, laptopom, glasbo in disecimi sveckami. Sicer se pa glih danes neki brcam ven :D

BIBI21 huh vem kaksen je ta filing. Fantje si znajo bit res ful razlicni, da vcasih kr ne morem verjet. Sploh po kaksni zvezi, v kateri si bil ful razocaran, je pol cist lepo naletet na cloveka, ki je totalno nasprotje prejsnjega. V takem primeru se res lahk cist prevec zaletis, tko da poskusi trezno razmislit in pretehtat ce je to to, da te ne bo potem use skup zacelo dusit, kar se je zgodilo pri meni pred kratkim (boljse da niti ne omenjam, da do tipa nisem cutla nc in da sem bla z njim sam zarad tega, da nekak pozabim na mojo zdejsnjo big love :? ) in sem nehote nekoga zelo prizadela. Tko da zelim ti velik srece :wink:

V bistvu je pa kle en velik blem, ker me ta moja big love dobesedn vlece k sebi. Mislim res da sva best frenda, sam useen. Pricakovala sem, da se bo malcek odmaknu, k bo zvedu, da mi je usec se na drugacen nacin, je pa ravno nasprotno. Zblizala sva se, tko da sva zdej usak dan v stiku. Ne vem vec sploh kaj nardit. Zavedam se, da je totalno zaljubljen v svojo "punco" (mata malcek cudno zvezo), pa drugi strani mi pa pise take stvari. Al pa js prevec gledam nato z ljubezenske strani in je res zgolj prijateljsko. Sam ni no. So ble besede in dejanja, ki ne morejo bit samo prijateljska... Cist sem zmedena in ne vem niti al ga pozabt, al se naprej upat. V bistvu je edina oseba k me v velki vecini steka, tko da skenslala ga ne bom :wall:
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

bouhica hvala :bussi:

pa da mal obudimo to temo, kako ostale kej prebolevate ... vam gre al je težko?

jst sm vredu, ne bom rekla da ga na momente ne pogrešam, sam življenje gre dalje ...

ravno poslušam komad o Andrijane, ki gre nekak tkole :

" da svako čudo kratko traje ,
i ljubav ima kraj ..."

^^ pa še kak drži tole, mislim da se boste kar strinjale z menoj, ne?

ni pa nč narobe s tem, da trpite in jokate za izgubljeno ljubezen ... solze izirajo bolečino in čistijo dušo.
pa dost o men, ne bom nč komentirala moje bodoče zveze, kr se mi t zdi bv karkol govort o njej... :roll:
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

kot vse kaže bova verjetno z bivšim nazaj skupaj :)
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

mah, jas mam filing, da nimam več kaj jokat ... ampak še vedno se od nekod najde "voda" in gre vse spet jovo na novo.

nimam hrbtenice in se takoj pustim zmanipulirat ... sem mu poslala mejl, da pač dokončno prekinem vse stike (msn, fon, pijače), zdržala en teden ... dobla sms, zakaj ga ignoriram, danes še enega in sem spet tam, kjer sem bla tisto sekundo, ko se je vse končalo. vem, da ni prav oz., da ni dobro za mene, da še naprej ostajava v stikih, ker pač ne morem takoj preklopit, po drugi strani pa mi taaaak prekleto manjka njegova družba, pa pogovori, pa smehi oziroma on sam :?

pridejo trenutki, ko mi je ravno, pač je blo kaj je blo, pol pa pride ena tista minuta, ko se nečesa spomnim al pa preberem in adijo pamet. sej čez dan še gre, sem v družbi, vedno nekaj delam, ampak zvečer pred spanjem recimo, ko se misli nekak začnejo postavljat na svoje mesto ...

vedno bolj ugotavljam, da me v bistvu niti ni tolko prizadelo to, da sva končala, ampak bolj dejstvo, da sem/bom izgubila (najboljšega?) prijatelja. v začaranem krogu sem, res. pa ni videt, da bom hitro našla izhod iz tega :/

ma katera kakšno idejo?
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

^^ take stvari pa rada preberem ... full sm vesela zate in ti privoščim ... kako sta pa to uštimala?

p.s. na to jst tud pomislim ne... :roll:, pa ne zato, ker ga neb mela več rada, tle so drugi razlogi močni
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

jaz sem trenutno prav fino. ne mislim preveč na njega, in sem na nek način vesela, da sem samska. grem novim zmagam naproti. ampak tako se počutim danes, mogoče bo jutri ravno obratno. prav tako me je strah dneva, ko ga bom videla z drugo :( tega še vedno ne bi mogla prenest brez problema.

drgač pa BIBI21, če lahko še jaz povem svoje mnenje: ne obremenjuj se, just go with the flow. čim manj razmišljaj in čim manj analiziraj, naredi tako kot ti pravi srce, pa boš videla, da ti ne bo žal.
to infinity and beyond!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

osamljena napisal/-a:kot vse kaže bova verjetno z bivšim nazaj skupaj :)

O a res, to je pa lepo slišat, sm vesela zate in držim tačke, da bosta res nazaj skup pršla :bussi:
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

Jst sm si že ornk opomogla in sm se posvetila čist drugim stvarem, ki jih prej nism počela, gledam na to na način "vse se zgodi z razlogom - :angel: že ve, kaj rabm" .... uživam v službi, pr svojm delu sm tut zlo uspešna (no ja, sej to sm bla že prej, ampak zdej mam za to še več motivacije in časa), sm ful bl sproščena, kokr sm bla prej - nbenmu ni treba polagat računov, kje si bil, kdaj pridš, gledat surle, če mal kasnej pridš iz službe itd. .... u glavnm trenutno sm skoz dobre volje, polna energije in motivacije pa tut zlo velik lepih stvari se mi je zgodil v teh osmih alkolkže mesecih ... med drugim sm nardila pravosodn izpit, kar mi je bil recimo da cilj za to leto ..... tko, da uživam u glavnm, se družim s prijatelji/cami oz. so to bl kolegi/ce, za katere prej nism mela časa pa tut kkšne posebne želje po njih ne ..... z bivšim pa sm zelooooo omejila stike ...... lahko rečm, da sm ga prebolela no in to se mi zdi super finofajn .... zdej sam čakam, da me zadane kaj nouga še lepšga hehe :D ..... vsem vam, ki še prebolevate, pa želim, da se čim prej poberete .... sej bom šlooooo :teddy: (k u uni kindr reklami :) )
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

uršy napisal/-a: "vse se zgodi z razlogom - :angel: že ve, kaj rabm" ....

Jaz tudi tak gledam na stvari :D In v vsaki situaciji hočem videt dobro, pozitivno stran... :D
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

motorola, on ni vredn bit ne tvoj fant, ne tvoj kolega. Ker kolk si mi pravla ka je blo, je ful grdo nardil in ne zasluži si tvojega prijateljstva, kaj šele ljubezni. To je bolj slaba tolažba, vem, ampak včasih to, da spoznaš, kakšn prasec je bil nekdo do tebe, pomaga, da ga izbrišeš iz svojga življenja. Sam spoznat morš, da je res navadna svinja. Kar tale tvoj bivši po mojem mnenju je, glede na to, da mislim, da je (žal) jasno, da si mu bla sam tolažba. :( Upam, da ti bo čimprej ratal to prebolet ker verjem da si ti res zaslužiš neki bolšga.

osamljena, sm ti že itak rekla, pa še enkrat ti bom - pazi da ne boš spet (in še bolj) razočarana. Sej veš da te je že zajebal na to foro, glej da te ne bo spet. Ne pustit, da te sam z eno lepo besedo pridobi nazaj. Pol bo vedu, da lahk dela kar se mu zahoče, ker ga boš itak takoj nazaj vzela, ko se mu bo zluštalo. Pazi!
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Zaklenjeno