študentka20 sej se tega use zavedam, sam tok tezko je to verjet, da folk misli resno kar rece, da mu je res do tvoje druzbe. Sej sama ves kolk je zahrbtnosti in hinavscine. Mene se take stvari vse prevec dotaknejo

V bistvu se nekak trudim in grem kdaj pa kdaj kam ze zaradi folk k mu je do mene, ampak js mam se zmer tist filing + to da se mi enostavno ne da nikamor it. Najraje bi bla skoz doma v svoji sobi s knjigo, laptopom, glasbo in disecimi sveckami. Sicer se pa glih danes neki brcam ven
BIBI21 huh vem kaksen je ta filing. Fantje si znajo bit res ful razlicni, da vcasih kr ne morem verjet. Sploh po kaksni zvezi, v kateri si bil ful razocaran, je pol cist lepo naletet na cloveka, ki je totalno nasprotje prejsnjega. V takem primeru se res lahk cist prevec zaletis, tko da poskusi trezno razmislit in pretehtat ce je to to, da te ne bo potem use skup zacelo dusit, kar se je zgodilo pri meni pred kratkim (boljse da niti ne omenjam, da do tipa nisem cutla nc in da sem bla z njim sam zarad tega, da nekak pozabim na mojo zdejsnjo big love

) in sem nehote nekoga zelo prizadela. Tko da zelim ti velik srece
V bistvu je pa kle en velik blem, ker me ta moja big love dobesedn vlece k sebi. Mislim res da sva best frenda, sam useen. Pricakovala sem, da se bo malcek odmaknu, k bo zvedu, da mi je usec se na drugacen nacin, je pa ravno nasprotno. Zblizala sva se, tko da sva zdej usak dan v stiku. Ne vem vec sploh kaj nardit. Zavedam se, da je totalno zaljubljen v svojo "punco" (mata malcek cudno zvezo), pa drugi strani mi pa pise take stvari. Al pa js prevec gledam nato z ljubezenske strani in je res zgolj prijateljsko. Sam ni no. So ble besede in dejanja, ki ne morejo bit samo prijateljska... Cist sem zmedena in ne vem niti al ga pozabt, al se naprej upat. V bistvu je edina oseba k me v velki vecini steka, tko da skenslala ga ne bom