Klepetalnica #115
Re: Klepetalnica #115
Okej, okej, se razumemo
(v mislih pri svojem odg. na tisto vprašanje sem imela predvsem "žur situacijo" ali "spoznala sem ga na seks portalu" v glavi)

Jaz sem pač komentirala glede na to, kakšen vtis sem dobila. In to ne samo iz enega sporočila/ komentarja. Kakorkoli.. ne vem, zakaj ne bi bilo potrebno (komentar), sicer se pa itak v veliki večini zadržim komentarjev/ osebnih mnenj na tuje komentarje..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Tvoj komentar je bil primerljiv s tem kot če bi jaz rekla, da si ti packa, ker si imela ons. Tega pa nikoli nisem napisala, niti mislila.
Sem pa vse argumentirala (svoje izjave) in to večkrat. Če nekdo kakšne izjave preosebno vzame pa naj nazaj argumentira zakaj ga moti in zakaj po njegovo nimam prav (ali pa zakaj se z določeno statistiko in logičnimi dejstvi ne strinja). Ker se ne da neko mišljenje osebe sklepat samo na podlagi enega stavka. Jaz rada debatiram, ker se vidijo različni pogledi in vidiki ljudi. Če pa samo kak insult vržeš ni pa nobene dodatne vrednosti k debati, le otročje in nepotrebno.
Sem pa vse argumentirala (svoje izjave) in to večkrat. Če nekdo kakšne izjave preosebno vzame pa naj nazaj argumentira zakaj ga moti in zakaj po njegovo nimam prav (ali pa zakaj se z določeno statistiko in logičnimi dejstvi ne strinja). Ker se ne da neko mišljenje osebe sklepat samo na podlagi enega stavka. Jaz rada debatiram, ker se vidijo različni pogledi in vidiki ljudi. Če pa samo kak insult vržeš ni pa nobene dodatne vrednosti k debati, le otročje in nepotrebno.
Zadnjič spremenil Ananhas, dne 03. Apr. 2018 14:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Ja kot sem že napisala, sem dobila vtis, da imas tak judgy attitude glede podobnih stvari, kot je bila tale. Ni bilo na podlagi enega stavka.
Zaradi mene, imej ga. Sem pač bila na volji, da sem tokrat to komentirala, se mi ne zdi nič tako zelo žaljivega.
Zaradi mene, imej ga. Sem pač bila na volji, da sem tokrat to komentirala, se mi ne zdi nič tako zelo žaljivega.
V bistvu je res, da pogosto uporabljam kritično mišljenje glede mnogih stvari. Meni se zdi to čisto ok, sploh v današnji družbi, ko je tako popularno biti neskončno odprt do vsega in vseh. In si raje mislit pri sebi, da ne bi bil kdo užaljen. Pa nima veze ali se gre za vprašanje nezaščitenega seksa z neznanci, Happy happy sekto, reklamacijo zdrave podobe telesa s Tess Holliday na čelu, ali za onega tipa, ki se operativno spreminja v brezspolnega aliena in moramo vsi reči samo "kako je unique" in ne da je batshit crazy.
Samo kaj ko je potem edini argument, da si ozkogleden ali pa judgy, če uporabljaš common sense ali dejstva, statistike, zdravstvene vidike itd.
Samo kaj ko je potem edini argument, da si ozkogleden ali pa judgy, če uporabljaš common sense ali dejstva, statistike, zdravstvene vidike itd.
CALM DOWN GURLS :***
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
EXIT!!!111 
Ostali: please proceed

Ostali: please proceed

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Mislim da nezaščitenega sexa z neznanci ni pa noben tu gor zagovarjal, tudi sicer ne poznam nobenega, ki bi..( ostale naštete stvari sploh ne vem kaj so, lol).
Lih učeri sm mela debato, kako v enih državah lahko kar kupiš v trgovini test za HIV, ki izgleda in se uporablja podobno kot test nosečnosti, samo da testiraš kri. V Sloveniji naj bi tudi število obolelih malo naraščalo, čeprav so povečini okuženi homoseksualni moški..
Lih učeri sm mela debato, kako v enih državah lahko kar kupiš v trgovini test za HIV, ki izgleda in se uporablja podobno kot test nosečnosti, samo da testiraš kri. V Sloveniji naj bi tudi število obolelih malo naraščalo, čeprav so povečini okuženi homoseksualni moški..
Lani je mal upadlo baje število... vseen smo država, kjer je zelo malo število obolelih... ti testi so pa drugače strašno nezanesljivi. velik možnosti, da pokaže lažen pozitiven rezultat
in te tko za bvz kap rukne
sicer pa nikoli ne veš
lahko tudi naletiš na partnerja, ki te vara, mogoče kdaj z moškim...in evo 
a ste že bili drugače kdaj na testiranju?

sicer pa nikoli ne veš

a ste že bili drugače kdaj na testiranju?
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Kaj za HIV al na splošno za spb? Js nisem bila za nič.. Ma tudi nikoli nisem imela nobenih simptomov (vem da pri enih boleznih jih ni) al prav posebnih sumov, da bi šla..
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Jaz sem šel 1x sam, v nekem obdobju, pa 3x v okviru službe.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Sarissima napisal/-a:trenutna misel: hvaležna da nisem šla študirat medicine.
Lol, kaj imaš kakšne cimre iz medicine al kaj se ti je tko zamerlo? (ne sej je itak očitne čene)

Js mam tudi frendico, ki je v tem in pravi, da ne bi šla še enkrat čez ta študij, če bi se morala spet odločat..
Aja Exit ne vem od kje ti to, da je velika možnost, da pokaže lažen pozitiven rezultat? Se nisem poglabljala v to, menda naj bi bla podobna zanesljivost kot za test nosečnosti, to mi je folk pravil. Se mi pa zdi, da če bi bila velika možnost, da pokaže napačno, najbrž niti prodajat ne bi smeli..
Mah, ne, študij ko študij. Preživljam zadnjih par tednov veliko časa po bolnicah, in ko gledam te izmučene in sitne zdravnike (sploh kake mlade specializante, ki se jim življenje ni še niti zares začelo pa delajo odgovorno in psihično ubijajoče delo, brez nekega strokovnega supporta za male pare) mi je kar malo hudo za njih.
Drugače glede STD - jaz se razen v okviru krvodajalskih nisem še nikdar testirala. Ne čutim potrebe po tem.
Drugače glede STD - jaz se razen v okviru krvodajalskih nisem še nikdar testirala. Ne čutim potrebe po tem.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Aja, razumljivo ja..