Najprej naj omenim, da nimam čisto nič proti temu ali je gey ali ne... meni to dol visi, ampak glede na opise v medijih se mi vse skupaj zdi zelo za lase privlečeno.
tašika napisal/-a:Paparaci so ga v teh dneh ujeli z igralcem Lukeom McFarlaneom, s katerim naj bi bil Miller v zvezi že celo leto.
Če te nekdo ujame na sliki z nekom, ki je gay, to še ne pomeni da si tudi ti gay. Se pravi, če se je Went družil s tem tipm, to ne pomeni nič! Pač tip ima prosto izbiro s kom se bo družil, in ne vem zakaj bi bili geyi prepovedana cona?!
Kaj točno na teh slikah asociira na homoseksualnost??? Meni absolutno nič. To je komot lahko tudi nek kolega. Kolikokrat smo že Justin Timberlaka videli z raznimi tipi, pa nihče ni rekel da je gay. Logično da ima Went tudi moške prijatelje, tako kot imamo tudi me ženske... in če nas nekdo zaloti v družbi teh, še ne pomeni da smo homoseksualni.
Marilena napisal/-a:Hja, dvomim da Luke išče samo pozornost- lahko nalimam par slikic, na katerih sta skupaj. Zdaj, ali je Wenth gej ali pač preprosto uživa v gejevski družbi.
Gre se za to, da je Wentworth zelo priljubljen igralec, vendar mediji enostavno nimajo absolutno nič kar bi lahko o njemu pisali, saj je tip zelo introvertiran kar se podajaja stvari iz zasebnga življenja tiče. In zato da bi blo na naslovnicah nekaj na "udaru" si izmišljajo zgodbe o njegovi homoseksualnosti, na podlagi parih fokt na katerih je viden z nekim tipom. Prava stvar