Sex na javnem mestu?
No sam pomoje je tak da če v enem gozdu sredi ničesar parkiraš in se slučajno mimo policaji prpelejo (ajde recimo da se po naklučju tam znajdejo
), ti ne bojo neki težili, no vsaj mal butasto bi blo, sej tak nikogar ne motiš - pač mal se mi zdi smešno da bi na tako foro ljudi lovili in kazni pisali. Da te dobijo nekje na kakem parkirišču sredi mesta in podobno, je pa pač druga stvar.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
no angel napisal/-a:No sam pomoje je tak da če v enem gozdu sredi ničesar parkiraš in se slučajno mimo policaji prpelejo (ajde recimo da se po naklučju tam znajdejo), ti ne bojo neki težili, no vsaj mal butasto bi blo, sej tak nikogar ne motiš - pač mal se mi zdi smešno da bi na tako foro ljudi lovili in kazni pisali. Da te dobijo nekje na kakem parkirišču sredi mesta in podobno, je pa pač druga stvar.
Za gmajno pa res ne vem kako je...
Haha Nia vedno morš met kšno tako, da me nasmeje
Spomnla si me na naju dva, ko sva 1x opravljala svojo dolžnost pred policijsko postajo (doro no...par metrov proč), ki je blizu nekega gozdička...Aja...ponoči seveda
...In kar naenkrat sva vidla eno osebo, ki je šla mimo avta (vidla sva senco skozi šipo), in midva itak najprej šok, ker nisva bla sploh sigurna, al je ta oseba res šla mimo, ali ne (ali se nama je samo zazdelo)...In sva se odločla, da se ne bova sekirala in sva nadaljevala našo akcijo... In čez nekaj časa sva videla, da nek tip buli skozi šipo (veš tisto foro, ko z rokami zaobjameš obraz in se nasloniš na šipo)
...Ko je vidu, da sva ga opazla, je zbežal... Ej midva kr faaaak, fant je takoj šel na svoj sedež in zapeljal proč...
Še zdej se smejeva, ko se spomneva 

Spomnla si me na naju dva, ko sva 1x opravljala svojo dolžnost pred policijsko postajo (doro no...par metrov proč), ki je blizu nekega gozdička...Aja...ponoči seveda