sploh pa ne grem tega brat, ker men so vse te verske sekte ene vekle buče, še veje buče so mi pa uni, ki jim sledijo ... peh
~NIA~ napisal/-a:eh glih dons smo se pr soc. učil o teh verah pa religijah.. kr neki.. boste vidl, oz.neboste vidl čez 100 let nebo nobene vere več, kr bojo use znanstveno dokazal, učasih pa ni blo znanstvenikov pa so si use skp razlagal z duhovi in bogovi itd.. no sej škoda besed.. sam povem vam da nebo nobenih jehovcev več, niti kšne druge vere, usaj v civiliziranih državah ne... če pa že bo kdo bo pa zgledau k en outsider..
~NIA~ napisal/-a:meli c napisal/-a:moja bivsa sosolka je jehovova prica in njena druzina tudi. ona je ena izmed najboljsih oseb kar sm jih v zivljenju spoznala. mirna, prijazna, vedno pripravljena pomagat, njena druzina isto. nikol nas niso v nic prepriceval al pa silil v kej. ona je bla najbl pametna v razredu in je vsem pomagala pa nas instruirala. vsi v razredu smo jo mel najraj, noben se ni skregal z njo. zato ne morm rect da so slabi ljudje, prej nasprotno. ampak glede na to, da poznam samo njihovo druzino ne morm rect za vse jehovove price isto. parkrat sm za foro mal prelistala tiste njihove revije in v njih pisejo same dobre stvari. aja pa se to: predn je moja mami spoznala njeno druzino je bla tut mal skepticna glede usega, ampak ko smo se bol spoznal, smo vidl da so ful u redu ljudje.
ko bi le usi bli taki!!!