Jz sm pa z l'occitan tko tko zadovoljna, kakor s kerim izdelkom. Sm jih kr precej sprobala, ker jih vecina res noro disi (razn kolekcija med-limona, k mi prou smrdi), ampak kar se kvalitete tice, je pa mau loterija, glede na ceno. Mislm, da niso glih vsi izdelki vredni tega cenovnega razreda.
S
samponom in blazamom, cist razocarana. Tut s tistim serumom k si gor napacas.
Kolekcija
za obraz oljka (gel, tonik, gel za oci, krema za faco, piling pa maska) sm zadovolna sam s pilingom pa masko, mi res paseta na kozo, ostali izdelki iz te kolekcije - cist povprecni.
Geli za tusiranje so mi vecinoma kr vsi fajn, ker reeeees lepo disijo. Mela sm od mandla olje, vrtnice, zlate olcne vejice, cesne pa med-limona. Edin med-limona mi blazno smrdi. eeeew
Kreme za telo - cesna zakon! vrtnica zakon! popki vrtnice s kiritijem zakon, sam ful premajhno pakiranje, kiritijevo maslo ful dobro za pozim, k mam suho kozo, kiritijev losjon bl tko tko, losjon med-limona fuj.
Kreme za roke - kiritijevo maslo zlo zlo kvalitetna krema, ampak mas ful pocaste roke neki cajta, mi je pa vsec ker je velko pakiranje in doug traja, sivka - najbolsa krema za roke evr, cesna blazno lepo disi, hitr se vpije, ampak kvaliteta neka ni, limonin losjon za roke mi ni nc posebnga.
Parfum - vrtnica. Zlo lepo disi, ampak je obstojn samo, ce se prej tusiras z gelom od vrtnice, namazes z losjonom vrtnice in pol poskrops s parfumom. Drgac se mi zdi, da zlo zlo hitr spuhti vonj.
Krema za soncenje - faktor 30 - super zadovolna! sicer so cote mau rumene, se dl casa nanasa, ker je gosta, ampak kvalitetna.
Pena za bano - sivka, super fajn vonj, edin ne nardi tooook pene

. Tut tiste kocke od mete za banjo so mi fenomenalne.
Etericno olje za banjo in masazo mi je pa fajn samo, k se me moz odloc zmasirat