Seks za denar? Da ali ne?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali ste že sexali za denar?

Da
24
5%
Ne, niti nikoli ne bom
370
81%
Ne, vendar želim poskusiti
60
13%

Skupaj glasov: 454

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

white, še vseeno manj kot žensk. ženski adut je vedno lepota, moški pa neka dobrina ki jo lahko nudi ženski.

meni se zdi da je poštenost, iskrenost, ljubezen nekaj kar je treba bolj ceniti kot kakršnokoli razvado ali dobrino. zdaj ne vem kako ostali mislite, ampak pri meni to velja. velik bolj bom cenil da se punca trudi da me bo zadovoljila kot to da dejansko me. ker s tem pač pokaže da me ima rada. tako kot se bom jaz zanjo, če jo bom rad imel.
hej norci :)
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Heruur »

Slovenc - ti si pa zelo optimist, če misliš, da bo ženska šla to povedat tipu, s katerim hoče biti v resni zvezi. Še število bivših bo prilagodila, če se ji bo zdelo potrebno, kaj šele tak detajl. Čisto mogoče (čeprav statistično malo verjetno) je, da boš pristal z bivšo prostitutko, pa tega niti vedel ne boš do smrti. Poleg tega pa na tvojem mestu ne bi označeval ljudi za bedake, medtem ko sam tupiš, da bi ženske morale iti proti milijonom let evolucije, ker boš sicer ti ostal na suhem do smrti :P

Akvamarin - Če ženska ne pričakuje od tipa, da "kupuje" njen čas, potem ji verjetno težko daje tak občutek? Ali pač ne?
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

ah veš kaj, če se bi moj sam trudu skos da bo odnesu smeti, pa jih ne odnese nikol, bi ga že davni poslala u PM.
sem raj zadovoljena, kot pa da sam nekdo probava, pa mu nikol uspe. to pove, da me ni sposoben zadovoljit, zato ne sodiva skupaj.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Akvamarin napisal/-a:Nazalost, je vse vec tipov, ki dajejo zenski obcutek, da se prodaja.

Tega nismo krivi tipi. To je pač evolucija. Če je ženska pametna, prijetna na pogled, sposobna služiti svoj denar, pa še zanimiva osebnost, se ji ni treba prodajati, ker se bo slej ko prej našel tip, ki bo te njene kvalitete cenil.

Če pa je samo prijetna na pogled, well, potem pa ima problem, ker so njene sposobnosti in želje v razkoraku in se pač ponavadi proda najboljšemu ponudniku.

Akvamarin napisal/-a:Ce si en moski ne zeli obveznosti, lahko komot gre k prostitutki ali zbere kaksno punco, ki razmislja njemu podobno.

.

Ojej.

Lej, cel ta dejting je itak že zdaj na plečih moških. Od nas se pričakuje prvi korak, plačevanje zmenkov, vse po vrsti. Da povprečen moški pride do seksa težje, kot povprečna ženska, smo tudi že razčistili.

In ti zdaj optimistično pričakuješ, da bo moški že pred seksom ženski razodel svoje plane in si tako še oteževal položaj??

Ne vem, zakaj naj bi bili moški odgovorni, da ženske seks kar enačite z vstopom v razmerje. To je podobna ženska zabloda, kot mnogi moški če se jim kakšna slučajno nasmehne sklepajo, da so ji kar avtomatsko ful všeč.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 02. Maj. 2012 14:03, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:32, skupaj popravljeno 1 krat.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

pa more biti stara pod 25, če ne je že potečena roba.

ker poznam kar nekaj okol 30-letnic, ki so lepe, lušne, blond, suhe, D košarica, izobražene, z dobro službo, razgledane, prijetne, z lastnim stanovanjem v lj, preskrbljene in samske. pa ne mi zdej rečt, da so vse zatežene in hočejo takoj otroka.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

^Verjetno so tudi nadpovprečno zbirčne in v tem, verjamem, tiči velik del razloga njihove samskosti.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Heruur napisal/-a:Slovenc - ti si pa zelo optimist, če misliš, da bo ženska šla to povedat tipu, s katerim hoče biti v resni zvezi. Še število bivših bo prilagodila, če se ji bo zdelo potrebno, kaj šele tak detajl. Čisto mogoče (čeprav statistično malo verjetno) je, da boš pristal z bivšo prostitutko, pa tega niti vedel ne boš do smrti. Poleg tega pa na tvojem mestu ne bi označeval ljudi za bedake, medtem ko sam tupiš, da bi ženske morale iti proti milijonom let evolucije, ker boš sicer ti ostal na suhem do smrti :P

kje sem rekel da mi mora to direktno povedat?
lahko mi reče, da je imela samo 3 tipe prej, pa da se ni nekaj let kurbala z vsemi - se "izživela", samo značaj pa ostane isti. nobena laž ne more spremenit človeka.
čisto mogoče je tudi, da bom pristal z bodočo supermanekenko :)

če je to evolucija da ženske postanejo take, o kakršnih se tukaj pogovarjamo.. je obratno od evolucije - propad. ko že ravno o tem, mogoče je to metoda narave da se razredči prebivalstvo, tako kot vedno več bolezni, alergij, nesplodnosti, homoseksualnosti itd..

browneyes, ženska pri 30ih ima že veliko za sabo. več kot moški pri 30ih, če se gremo po tem kdo prej "dozori".
ja, take, bom rekel "upokojene kurbe", takih je ogromno samskih, ki iščejo resne tipe. to pa zato ker so njihovi bivši in njim podobni (jebači) mrtvi, v arestu ali pa živijio propadlo življenje ker so zapravili možnost da bi delal na prihodnosti ;) ker so pač raje fukali :D

ne pravim pa da so vse take. ampak za žensko je naravno, da je pri 30h že zelo ustaljena. če je še samska, je še čas, če je resna, če pa še pri 30ih jebačica je pa najbolje da se kar poslovi od otrok.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sirova štručka napisal/-a:Je boljše, da ukradeš lak in šminko, ali da začneš krast tolko, da boš lahko vsak mesec plačal položnice pa imel še za čevlje, avto?

najboljše je če se takega človeka zapre ;) pa še pravično je.
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka

My point exactly xD Rekla ti bo, da je imela samo 3 tipe in da se ni nikoli kurbala okoli, ti ji boš verjel, v resnici je pa morda dala čez pol Slovenije. Ampak ti tega pač ne boš vedel in te ne bo bolelo.

In kakšen značaj je po tvojem značilen za radodajke? Poznam punce, za katere bi dal roke v ogenj, da so tiča videle samo na televiziji, pa so dale čez že kake 3 nogometne reprezentance, po drugi strani pa kake, ki izgledajo, kot da vsak vikend izvajajo najmanj gangbange, niso prišle mimo številke 2.

Seveda je mogoče. Če boš bogat :P

Evolucija je, da ženske uporabljajo svoj videz in pamet zato, da privabijo čim boljšega alfa samca. Če se tebi zdi nepošteno, da nobena ne pali nate in na tvoje teorije, to še ne pomeni, da se dogaja devolucija xD No, saj nekoč sem bil isti kot ti. Potem pa sem odrasel in dojel "If you can't beat them, join them" xD Kot bi rekel Džeki - življenje v iluzijah, da je svet pravljica, kjer je vse pošteno, prav in romantično, si lahko privoščijo le punce ;)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ej, to da sem prepričan da niso vsi ljudje ki jih bom v življenju spoznal pokvarjeni ko satan še ne pomeni da v pravljici živim ;)

eni ljudje so pač pošteni. čeprav jih je vedno manj, še vedno so :)

za radodajlke je značilno to da rade dajo :) ni ti treba bit genij da ugotoviš če komu drugemu da je ali da je bila pred nekaj časa še kurba..
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Slovenc, ok štekamo pač vsaka ki spi z nekaj moškimi, ki je izbirčna in če še dobro izgleda je kurba in satan.

Predlagam da se zaposliš v Cerkvi.

Noben te ne sili da sexaš z kurbami, se družiš z kurbami in ostalo, noben ne bo prišel ti prislonil pištolo na jajca in rekel "nategni jo!"

Vsak ima pravico sexati z komerkoli hoče, zastonj ali za druge materialne in čustvene potrebe če mu mankajo, sex je namenjen zadovoljevanju potreb....meni in drugim pomeni sprostitev in potešitev spolnega naboja med dvema človekoma, medtem ko drugi vključijo še druge zadeve.

Vsak naj dela kar hoče s svojim orodjem, če mu znese in to joče super, in to da ženska izbira in ostane na koncu sama ni kazen ampak pač splet okoliščin, če umre sama v stanovanju polnih mačk, to ne vpliva name....vsak kroji svojo usodo, in noben ne sili da se pečaš ali ukvarjaš z ljudmi ki imajo drugačen stil, pogled ali principe glede spolnosti ali življenja.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nalašč narobe štekaš led no..

jaz pravim samo da niso edine resne punce take ki so se prej skurbale s 50 tipi minimum, kot pravi heruur, da so take sam v pravljicah..

pa tudi "nekaj moških" mešaš s kurbanjem. je razlika. če je pa nvm 50 tipov zate nekaj moških pa nvm.. jaz take ne bi hotel, ker bi bil samo št. 51 in nič drugega, pač ne verjamem da je na njej stikalo resna-kurba. pa tudi če je, se preklopi nazaj, prej ali slej.

ne jaz nimam nič proti nekim materialistom. vse dokler ne prizadanejo nekoga ki mu čustva bolj pomenijo. da se pa še spodbuja tako mišljenje, da je treba vsakega samo za svojo rit izkoristit se pa sploh ne strinjam.
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka

Ne polagaj mi besed v usta.

Kar sem rekel jaz, je, da ti misliš, da bo bodoča ga. slovenc svetnica, čeprav bo mogoče prav to, kar zdaj skoraj zaničuješ, le da ti tega ne boš vedel, ker ne bo tako neumna, da bi ti to povedala. Pač, isti princip kot ko najbolj homofobni starši dobijo otroka, ki je homoseksualen, otrok najbolj rasističnih pristane z nekom druge rase ipd. Mr. Murphy and Mrs. Karma are bitches :P
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja, hvala enako..
če pravim da nočem punce ki se je prej s 50 tipi skurbala še ne pomeni da iščem eno nedolžno svetnico zdaj :roll:
pač iščem punco ki bi rada neki več kot bluzenje (in da se ji ne bo sredi zveze sprdnil da se hoče mal skurbat)

zlaže se že lahko.. ampak če si previden ne padeš v tako past. na besedo že ne verjamem.
Odgovori