Pontifex Maximus napisal/-a:Mogoče pa je res kaj na tem, da mogoče nista za skupaj.
Se kar nekako strinjam. Ker, če imaš neko osebo rad tako kot je, se ti ne more gabit. To ne gre skupaj. Mogoče se je pa le malce čudno izrazil in mu to pač ni všeč, zdej je pa na tebi, če boš to sprejela, mu poskušala dokazat nasprotno ali pa to ni to.
Priznam, nisem šla brat cele teme..sem pa imela takega fanta (sicer že ene 7 let nazaj, ampak se pa spomnim tega kot da bi bilo včeraj), ki se mi je enkrat spovedal, kako mu ni do oralnega z mano...brez razloga..pa kok ga moti če meni pride (resno, ne hecam se)...v enem tednu sem ga (kljub temu da sem pol ful trpela in ga porešala in tko) pustila. Presneta reč, kak dec pa je to??????
galathea napisal/-a:se pa spomnim tega kot da bi bilo včeraj), ki se mi je enkrat spovedal, kako mu ni do oralnega z mano...brez razloga..pa kok ga moti če meni pride (resno, ne hecam se)...
To da ga moti, da tebi pride, je pa v ibr čudno A je rekel prav dobesedno, si ziher, da ga nisi kaj narobe razumela?? Sej vem, da je butasto vprašanje, samo je tut izjava tako znanstveno fantastična lol
Če ga pa to res moti...pol je pa milo rečeno v ibr čuden tip
Zvoncica napisal/-a:To da ga moti, da tebi pride, je pa v ibr čudno A je rekel prav dobesedno, si ziher, da ga nisi kaj narobe razumela?? Sej vem, da je butasto vprašanje, samo je tut izjava tako znanstveno fantastična lol
Če ga pa to res moti...pol je pa milo rečeno v ibr čuden tip
Mogoče ga moti zato ker ful kriči med tem, pa se preveč aktivno trese Ene ženske so res rahlo scary ko jim pride
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Skratka lizanje mucke je špica potica zakon in meni je to ful fetiš že dolgo let (med drugim seveda) Edino kar mi pa ni všeč da bi pa meni ženska lizala anus...to mi je pa res grdo no...moj anus naj pusti pri miru vse ostalo pa ji je na voljo in lahko dela kar hoče
Če ti ga noče ženska lizati (anusa) si lahko s pašteto namažeš pa psu daš za lizati Saj psi to itak često delajo med seboj, tako da če ga gospodarju ni neke velike razlike...kaj je pa zdaj normalno je pa itak stvar vsakega posameznika že skoraj
Ne leti ta post nate Pontifex Maximus
ryu10kyu napisal/-a:Če ti ga noče ženska lizati (anusa) si lahko s pašteto namažeš pa psu daš za lizati Saj psi to itak često delajo med seboj, tako da če ga gospodarju ni neke velike razlike...kaj je pa zdaj normalno je pa itak stvar vsakega posameznika že skoraj
Ne leti ta post nate Pontifex Maximus
haha, to že spada v temo "prijateljica in pes"
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away.
Drugač pa, men je oralni seks najbolš (tud če sm js v aktivni vlogi mi ni noben problem ) in si sploh ne predstavljam seksa brez tega. Itak mi pa tud sam tak pride in če mi kdo ne bi hotu, bi mela bolj mal od vsega skup. Sej ok, recimo da razumem da nekterim fantom to res ne paše, sam js nočem met z njimi nobenga opravka.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine