*Abby** napisal/-a:Ne morem pomagat, meni se zdijo vsi tvoji Ninča, isti. Žal se mi zdi, da to ne pomeni izvirnega sloga, v smislu, da ga prepoznam, ker je nekaj tako posebnega, samo kombiniraš stvari, ki jih lahko vsak dan na ulici neštetokrat vidim ...
Ampak takšen vtis imam pri večini objavljenih fotografij in se mi ne zdi, da bi katera od punc imela res poseben in izviren slog ...
Jah, saj to je verjetno zato, ker so te iste mlade punce z ulic članice forumov in nato objavljajo svoje slike še tam

Saj ni treba, da gledamo kakšne kombinacije posebnih subkultur (ala punkersko, emo...) ali odštekane kose, vsaj jaz raje pogledam normalne in vsakodnevne stvari, pa tudi tema je namenjena bolj temu pomoje... vsaj jaz jo dojemam v stilu tem 'kaj ste danes jedli' itd., kjer se pač napiše tisti sendvič ali objavi slikco cunj, ki si jih imel zares na sebi (pa četudi bi bila npr. pižama, se pač malo nasmejemo in to je to:))... tistih DIY projektov in posebnih kosov na blogih se hitro naveličam gledat, moram priznat
Drugače pa, meni je tudi všeč tale zadnja Ninčina slikca, simpatično kot celota, pa tudi outfit ji pristaja (je pa res, da sama ne nosim vzorčastih hlač)