levcek napisal/-a:*SweetGirl* napisal/-a:Rim- enak na obeh faxih
YOU WISH, sam Kranjc trdi drugace
Mislm, da ze to dost pove, da nekateri, k u lj 5krat padejo rim, u mb nardijo u prvo. Ja, tm so se pa cudezno naucil

uršy napisal/-a:Mah, jst pa mislm, da vseen ni tko grozn, kokr se govori....tut to, da jih je sam 6 od 60 nardil ne verjamm.
Lastovica napisal/-a:uršy napisal/-a:Mah, jst pa mislm, da vseen ni tko grozn, kokr se govori....tut to, da jih je sam 6 od 60 nardil ne verjamm.
Ja, UrsyKar verjami. Zdaj na zadnjem roku, je padel tud en, ki ga jaz poznam, pa ima doktorat. Pa vsako leto bo se tezje in se vecja selekcija. Ko 3x pades, si pa itak adijo.
levcek napisal/-a:kolikor sm opazla vecina ljudi ki predava na faxih doktorira v tujini
tej mladi pa majo itak usi po vrsti magisterij in doktorat se pred 30.im letom, a nimajo pojma...sej isto bo z usemi pravniki, se posebej z bolonjsko, usi magistri itd.
Freaked napisal/-a:Fak ej, pa ta Kaučič ni pr seb no. Jst sm že čist zgubla upanje, prava ni na izy narest tisti k razmišlate o pravu, še če garaš ga ne morš
Lastovica napisal/-a:uršy napisal/-a:Mah, jst pa mislm, da vseen ni tko grozn, kokr se govori....tut to, da jih je sam 6 od 60 nardil ne verjamm.
Ja, UrsyKar verjami. Zdaj na zadnjem roku, je padel tud en, ki ga jaz poznam, pa ima doktorat. Pa vsako leto bo se tezje in se vecja selekcija. Ko 3x pades, si pa itak adijo.