Splošna tema za hitre nasvete
-
- Cosmopsiho
sirova štručka napisal/-a:Ja zdej al boš sumničava ob vsaki priliki, al pa se pogovorita o tistem sms-u izpred enega meseca še enkrat. Verjamem, da ni fajn tkole, ku ti je sam dal razlog za sum in je res možno, da ti laže in možnost, da ti ne. Kdo bi vedu. Js bi se na njega obrnla.
kadar pa načnem o takšni temi pa postane slabe volje,da zakaj tako mislim.da če bi hotel s katero drugo kaj imeti,bi prej prekinil z mano.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
laauryy5 napisal/-a:ko sem pa prišla k njemu in malo za 'šalo' pokukala tel.pa ni bilo tistih sporočil in sem ga vprašala,zakaj je brisal,če nič ne skrivapa je rekel,da je pač brisal,ker ni imelo nobenega pomena.
hmm men je pa tole mal sumljiv..ampak dobr boš že nrdila tko k je prou

wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop 

laauryy5 napisal/-a:potem pa ne vem naprej kaj mu je pisala,ker ko ji je odpisoval,je po nesreči meni poslal.njej takšen smejko poslal tudi notri :*
če si ti po nesreči dobla sms, je verjetno tako navajen tebi pisat, da avtomatično pošlje sms na tvojo cifro... Vsaj jaz sem mojemu že uspela poslat marsikaj kar ni bilo njemu namenjeno, ker grem avtomatično na njegovo ime v imeniku... Pomoje paničariš brez veze.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Limeta.* napisal/-a:laauryy5 napisal/-a:ko sem pa prišla k njemu in malo za 'šalo' pokukala tel.pa ni bilo tistih sporočil in sem ga vprašala,zakaj je brisal,če nič ne skrivapa je rekel,da je pač brisal,ker ni imelo nobenega pomena.
hmm men je pa tole mal sumljiv..ampak dobr boš že nrdila tko k je prou
Odvisno.
Če bi moj tip zbrisal sporočilo, bi bilo to sumljivo, ker jih sicer nikoli ne. Jaz sem pa recimo alergična na stara sporočila in mejle. Še na gmailu jih imam vsega skupaj po nekaj letih 700. Vse brišem. Pa ne varam tipa

Tako da je treba takšne stvari presojat v luči tega, kakšen je tip sicer. Objektivno gledano ni nič sumljivo, da je izbrisal ene brezvezne smse. Kaj pa včasih, ko smo imeli samo za 11 msgev prostora na telefonu (mobibelka ftw!