punce, jz sem tok srecna, da sem nasla ta forum...dober obcutek je, ko ves, da nisi sam, da te nekdo razume...najbolj super pa je to, da vidim, da vas je ful velik, ki ste nasle nacin,da ste si ga zbile iz glave in prebolele..sej bom tud jz tko nardila...se ga trudim pozabit po svojih moceh...sej najbolj bad je to, da pri nama je blo zlo mal lepih trenutkov...ampak zdej ko se je jeza ohladila vidim samo tiste par lepih trenutkov...vse slabo okrog postaja nekak 'neresnicno'...pa vendar...ni me ljubil nikoli....ker on sploh ne zna ljubiti nikogar...on postavlja pogoje: ljubil te bom, ce bo vse po moje, ce bos shujsala, ce bos to pa to...ljubezen pa NIMA pogojev....smil se mi njegova nova...tud njo je prevaral...pa mu je odpustla...ker je ze iz srednje sole nora nanj...in ji ni vazno, da je ne spostuje...samo, da je njen...
problem je, ker se vecina punc ne zaveda, da si zasluzijo dobrega moskega....in vztrajajo pri nekem bednem tipu, ker jih je strah samote...to je edino kar mene vlece k njemu...ko se pocutim osamljeno...in zacnem mislit nanj...pa neb sla nazaj...nikol..ker nocem takega cloveka...ampak pozabim pa vseeno ne