Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

lindick
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lindick »

hvala tara :)

punce, jz sem tok srecna, da sem nasla ta forum...dober obcutek je, ko ves, da nisi sam, da te nekdo razume...najbolj super pa je to, da vidim, da vas je ful velik, ki ste nasle nacin,da ste si ga zbile iz glave in prebolele..sej bom tud jz tko nardila...se ga trudim pozabit po svojih moceh...sej najbolj bad je to, da pri nama je blo zlo mal lepih trenutkov...ampak zdej ko se je jeza ohladila vidim samo tiste par lepih trenutkov...vse slabo okrog postaja nekak 'neresnicno'...pa vendar...ni me ljubil nikoli....ker on sploh ne zna ljubiti nikogar...on postavlja pogoje: ljubil te bom, ce bo vse po moje, ce bos shujsala, ce bos to pa to...ljubezen pa NIMA pogojev....smil se mi njegova nova...tud njo je prevaral...pa mu je odpustla...ker je ze iz srednje sole nora nanj...in ji ni vazno, da je ne spostuje...samo, da je njen...

problem je, ker se vecina punc ne zaveda, da si zasluzijo dobrega moskega....in vztrajajo pri nekem bednem tipu, ker jih je strah samote...to je edino kar mene vlece k njemu...ko se pocutim osamljeno...in zacnem mislit nanj...pa neb sla nazaj...nikol..ker nocem takega cloveka...ampak pozabim pa vseeno ne :( ...zenske smo prevec custvene...mogoce tud vpliva ker sem tehtnica po horoskopu :wink:
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka

moj bivsi ma rd...in je dobu sms: zelim ti, da bi bil srecen in bi nasel punco ki jo bos iskreno ljubil in ji ne bos rabu lagat in je varat kot si mene in svojo zdejsnjo(the girl is unbeleivable, da to prenasa...tip ji pa laze in laze...jz vem, da na faksu ze peca novo, da ji bo tak lagal kot je meni...ah once a cheater always a cheater-kreten!!!). zelim ti, da dobis vse kar si zelis-edin mojega srca ne bos dobu nikol vec, ker si zasluzim vec kot pa takega hinavca kot si ti-zato te NIKOL nism hotla nazaj, ceprav mi je blo vcasih hudo po teb.nisi me vreden!

sem kr zasukala voscilo v rd v to, da sm se poslovila od njega za vedno :) ...spoznala sem, da ce me je lahko prevaral me itak NI in me NIKOL ni zasluzu!!!in tak low creature ni vredn mojih solzic slucajno ne!!!!
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka

thiasa! if everything else fails...ga poskusi zasovrazit, ker te ni hotel ljubit tako kot si hotla bit ljubljena in tako kot si zasluzis...ce te je lahko tako prizadel mu ocitno ne pomenis tok kot on tebi in tok kot si vrjela, da mu!...sej ljubezen-sovrastvo...kr blizu...sej ne mislim sovrastvo v hudem smislu...pac tok da si tok jezna, da se ti ne zdi vredno jokat za njim...men pomaga...vedno ko mislim, kok blo to pa to lepo se spomnim kako me prevaru...in si skusam zamisljat kako jo boza in poljublja in seksa z njo-TAKOJ me mine, da bi ga se hotla nazaj al karkol lepega cutla do njega...sej me boli ful...ampak je edini nacin, da se mi zagabi!...ampak ce too much razmisljam o tem...bi mu najraj neki v glavo zabrisala prascu-kak atlas za anatomijo :D ..tist je tezek...ampak sm ga s svojim kesom kupla, tak da...bi si ga raj sposodla od kolegice :D :D :D
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

lindick odlično!! :) :) Sam boljše bi še pa bilo, če mu sploh ne bi voščila za roj. dan... :D :)
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Men se pa zdi totalno otročje, kar je naredila.. Sori, sam res tako mislim.

lindick, a misliš, da se on zarad tega kaj sekira oz. kaj si hotela s tistim doseči, kar si mu napisala?

Veš, pomoje najbolj pali ignoranca, ne pa neko sikanje..
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

men se zdi tut ful trapast. totalno otrocje, zihr je pokazu zdejsnji pa sta se skupi rezala temu...

ti si mu pa s tem samo se 1x pokazala kako zelo ga se nisi prebolela :)

res... bols bi blo tih bit.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja jst tud mislim, da bolje, da mu sploh nebi pisala. če bi pa že bi pa zarad tega ker mu želim vse najlepše in naj živi svoje življenje. No jaz nebi tega dodala kar si ti ampak samo eno voščilo.
Moj bivši ima nalsen mesec rojstni dan in mu bom poslala sms in lep verz. Čist tak samo za rojstni dan.

On je men poslal da mi želi vse najlepše in da bom našla tisto kar mi on ni mogel nuditi. Jaz bom pa njemu en lep verz.

To si bardila otročje kar si dodala...ampak si se pa na en način olajšala dušo kaj?

Zdej je pa najbolje, da ga pustiš na miru ane.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

Zvoncica napisal/-a:men se zdi tut ful trapast. totalno otrocje, zihr je pokazu zdejsnji pa sta se skupi rezala temu...

ti si mu pa s tem samo se 1x pokazala kako zelo ga se nisi prebolela :)

res... bols bi blo tih bit.

se zelo zelo strinjam...samo še en dokaz več, da še zelo misliš na njega..njemu pa še samo ena potrditev za njgov ego...ker ga imaš še vedno v mislih...malo se mi taka pisarija zdi nezrela...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

men se zdi da se je totalno osmesla s tem sms-om. zihr bo komu pokazu.

no jz zase vem da sm smotka pa bi povedala vsem prijateljicam kasn sms sm dobila pa ne vem, men bi se zdel smesn :D
Uporabniški avatar
tassika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tassika »

Ah kako preboleti tipa. Vsak ima svoj način. Meni se taki sms ali pa to, da morš fanta zasovražit da ga pozabiš čist mimo. Midva sva se lapo pogovorila, sva šla sporazumno narazen, ker sva pač ugotovila, da imava različne cilje v ivljenju in edino kar sem ga prosila je bilo to, da naj me prosim zdele cca 14 dni pusti pri miru, da dam prvi šok iz sebe. Res ne vem zakaj bi se mogla skregat in nikoli več pogledat. Skupaj sva bila 3 leta, živela sva skupaj im mislim, da sva dovolj odrasla, da se še vedno lahko pozdraviva in zaželiva lep dan. Priznam, tudi jaz bi bila jezna, če bi me recimo prevaral ali lagal, samo zakaj bi ga sovražila, punce tolažite se s tem, da vsak dobi svoje nazaj, slej ko prej. Saj vem 100 ljudi 100 čudi. Meni pomaga moj način drugi njen.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja men je tudi bolj všeč če gresta dva sporazumno narazen.
jaz sem šla z mojim. Na srečo je daleč doma tako, da ga ne vidm (v zadnje sem ga videla septembra). Šla sva sporazumno narazen in sva rekla, da bova prijatelja ampak mene še vedno boli...

Sej počasi bo...sedaj ko sem z mojim se tud ne spomnem vlkrat nanj kokr sem se pa včasih.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
tassika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tassika »

meni je sodelavka dal ful dobr nasvet:

rekla je, da ko je šla on s svojim narazen že dolg nazaj se je vedno taložla, da če pa sta si usojena, bost itak prišla nazaj skupaj. No onadva nista, ma pa zdej ful dobrga moža pa dva otročka. Ampak ko boli pomaga. Predstavljaj si dons mene, ko mu morm še vse stavri spakirat pa pri njemu doma povedat pa pri nas, pa sploh ne bom več razmišljala... Me boli ful priznam in njega tut, samo midva pač v dani situaciji nisva več vidla druge rešitve kot to. Rabiva čas da razmisliva kako pa kaj naprej a skupaj ali posebej. Mah bomo videli kar bo pa bo.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

tassika: na pakiranje in selitev se psihično zlo dobro prprav, kr men je biu ta del najhujše! Ko pospravlaš stvari v škatle in tam kjer so ble ostaja samo prazen prostor... začneš razmišljat... joj, res hudo!!! Tko da velik moči ti želim in nč druzga!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ej sej bo. Mene je blo to najbolj smotan povedat mojim doma da sva šla narazen. Stara mama pa ata sta vedela ane saj sta ga poznala ampak potem po 4 mesecih sem spoznala fanta, ki sva sedaj skupaj in sem izpadla grda da ko sem šla z unim narazen sem si mogla takoj novega poiskat kar pa sploh ni res.

Boš vidla...jaz sem bila kar tiho samo ugotovil so da ne grem več dol zavikende potems em pa stari mami povedala...oz. vse se je kr tk izpelal samo od sebe. Težko je...pogrešam pa njegovo staro mamo.

Ja res je če sta si usojena bosta nazaj pršla. Men je to tip reku ko sva šla narezn. Njegova starša sta šla 4x narazen pa sta nazaj pršla. Usoda dela svoje. In mi je reku mogoče bo pa tako tudi pri nama ampak ne takoj ampak lahko čez kakih 5 let...nikoli se neve. Ampoak sploh ne premišljujem o tem. Pa tud čakala ga nebom.

Kar bo prineslo življenje bo to prineslo ne pričakujem pa veliko. sedaj imam fanta, ki me ma zelo rad in sem vesela. pa sprejel me je tako kot sem. Zato mu morm to vračat in ne premišljevati o bivšem ampak dati priložnost temu fantu, ki si ne zasluži da bi trpel.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

lindick napisal/-a:thiasa! if everything else fails...ga poskusi zasovrazit, ker te ni hotel ljubit tako kot si hotla bit ljubljena in tako kot si zasluzis...ce te je lahko tako prizadel mu ocitno ne pomenis tok kot on tebi in tok kot si vrjela, da mu!...sej ljubezen-sovrastvo...kr blizu...sej ne mislim sovrastvo v hudem smislu...pac tok da si tok jezna, da se ti ne zdi vredno jokat za njim...

Lindick mene moj fant ni nikol prizadeu na kakršnkoli način, da bi ga lahko zasovražla ... In tut vrjemi, da zame to ni rešitev, da bi ga zasovražla ... Jst tega človeka ljubim najbolj na celem svetu in bi ga rada samo prebolela in pozabila v smislu ljubezni oz. mojih čustev do njega, hkrati ga pa še vedno ohranla v mojem srcu, kot najboljšo možno osebo in ne kot nekega slabega človeka, ki me ni ljubil dovolj ... Mogoče me je pa še preveč ... in je tut zato prišlo do tega kar je se je pač zgodilo ... :(

Drugač se pa strinjam s Tassiko ... jst tut tko razmišljam, zakaj bi ga mogla sovražit in se kregat. Sej je bil to ja človek, s katerim si preživela del svojega življenja. Je pa vrjetno v najinih primerih drugače, ker je veza trajala kr dolg časa in tko ...
In še glede izjave sodelavke ... Jst isto mislim ... sej mogoče je pogubljajoče, ampak če sva si usojena se bova že našla ... čez 5, 10 let kaj jst vem ... Če si pa nisva bova pa pač oba še našla tistego osebo, ki nama je namenjena ...

Mene po več kot enem mesu še zlo boli, sm sicer našla en svoj način prebolevanja ... ampak dans si spet želim in spet sanjam o tem, da bi dala vse, da bi lahko čas zavrtela nazaj za točno eno leto ... :cry: So pač dnevi, ki so resnično neki pomenili in so bli zaznamovani z določenimi trenutki in tega se ne da kr tko izbrisat ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Zaklenjeno