ela85 napisal/-a:Vesela za Maestro in totalno razočarana nad odločitvijo "strokovne" žirije pri izbiri drugega finalista.
Se mi je zdelo, da je Branko želel izbrati Boštjana ko je rekel, da je bilo čutiti "več", potem pa vseeno naprej poslal njo. Ker je pač zgled drugim. Saj ne rečem, je zelo lepo pela, ji mora biti tudi precej težko zaradi bolezni, ampak imam občutek, da to ni FINALNI NASTOP. Žal... Pa najbrž je Branko mislil, da bo Boštjan lahko nekam prilezel tudi brez pomoči te oddaje.
Tudi jaz sem imela občutek, da je Branko naprej želel poslat Boštjana in da se je pol zadnji trenutek odločil za Faniko.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
tobias je res nekaj izjemnega pa niti ne tolko zaradi svojega plesa, ki je tud fenomenaln ampak zaradi res prisrcnega pristopa do vsega tega in Amanda se je res cist zaljubla v njega na prvi pogled še vprasa ga takoj, ko pride, ce ma punco
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.” ― Ralph Waldo Emerson
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ojoj, men se pa on zdi tak preprost tip, čist tko ... nepokvarjen. Se mi zdi, kot da nikol nikomur ne bi nič žalega naredil, in tud npr. jst ne bi mogla njemu, ampak bi ga sam cartala (Pa mi drugač po videzu ni neki wau, ampak mi je ravno zaradi obnašanja in karakterja simpatičen.)
svetlana5 napisal/-a:Meni je bil definitivno najboljši Boštjan
Ojoj. To je vse kar lahk rečem. Tip je antipatičen do amena.
Meni je, dokler govori, se nekako prebavljiv. Ko zacne pet, bi mu pa mikrofon nekam zabila, samo da bi utihnil. Saj ne recem, ima posluh in lep glas, ampak njegovo spakovanje med petjem me pa grozno iritira.