Kakovost hrane v Sloveniji
Ah to da sta Lidl in Hofer mimo so sami predsodki. Imajo top kakovostne, preverjene prehrambene izdelke iz Avstrije in Nemčije. ( Npr: v mercatorju pa uvažajo pretežno iz juga- kjer ne slovijo ravno po kvaliteti).
Jaz še vedno trdim, da ima Hofer bolj robo kot pa Lidl. Vsaj po mojih izkušnjah. Ja pa res da v teh diskontih ne dobiš vsega, tako da si primoran it v Mercator in Spar. Kaj pa vem povsod je kje kaj ceneje, kje dražje. Če imaš čas lahko mal skačeš iz ene trgovine v drugo, drugače si pa pomojem na koncu na istem.
Jaz še vedno trdim, da ima Hofer bolj robo kot pa Lidl. Vsaj po mojih izkušnjah. Ja pa res da v teh diskontih ne dobiš vsega, tako da si primoran it v Mercator in Spar. Kaj pa vem povsod je kje kaj ceneje, kje dražje. Če imaš čas lahko mal skačeš iz ene trgovine v drugo, drugače si pa pomojem na koncu na istem.
-
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
baletka Marjetka napisal/-a:Mene pa v Hofru moti predvsem vzdušje. Vedno je tako mirno notri, kot da bi nekdo umrl. Me je kr strah mal bolj na glas se pogovarjat. Pa še mal bolj mrzlo imajo notri. Krematorij pa to.
Sva že dve, ki imava čuden občutek. In tole, da ni nepakiranega kruha me tudi moti. Nakupujem sicer v Mercatorju, občasno v Sparu, ampak v Hofer zavijem po čokolade in piškote.
-
- Sramežljivka
Največ kupujemo v Mercatorju - praktično vsa živila. Sem in tja zavijemo v Hofer (rože) ali Lidl (spet rože, pa če grem še jaz zraven, kupim kakšno tisto sadno skuto) pa Eurospin 1x na pol leta- testenine so dobre, pa tuna v konzervah za kakšne solatke ipd., koruza v konzervi... take stvari bolj. Pralni prašek, kozmetiko, čistila - največ Mercator, kozmetika DM...
Tuš in Spar pa res redkokdaj (Tuš se nam je enkrat zameril pred enim letom in od takrat še nismo šli tja, Spar pa kakor kdaj - če se ravno peljemo mimo, gremo pač tja mimogrede). Imamo pa vse naštete trgovine, razen Eurospina, v našem mestu in hoje (vožnje pa 4 minutke
) cca pol ure do najdlje oddaljene (Spar).
Tuš in Spar pa res redkokdaj (Tuš se nam je enkrat zameril pred enim letom in od takrat še nismo šli tja, Spar pa kakor kdaj - če se ravno peljemo mimo, gremo pač tja mimogrede). Imamo pa vse naštete trgovine, razen Eurospina, v našem mestu in hoje (vožnje pa 4 minutke

-
- Sramežljivka
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
- *zverinica*
- Kofetarica
jaz zadnje čase kupujem praktično samo v Lidlu, edino ob petkih grem v Spar po sveže ribe, pa v Eurospin po večjo količino jogurta in testenine Tre Mulini
v Lidlu imajo odličen kruh, sire, jogurte, sadje in zelenjavo, itd.
v Lidlu sem spomladi kupila tudi baziliko, peteršilj in drobnjak v lončku ter jih posadila na balkon in mi tako bogato delajo, da ne morem verjet - bazilika je že celo grmovje
pa šopke rada kupujem v Lidlu, ker cvetje res dolgo zdrži v vazi (tudi po skoraj 1 mesec), pa še 10 vrtnic ali tulipanov za 2€ ne dobim nikjer drugje 

v Lidlu sem spomladi kupila tudi baziliko, peteršilj in drobnjak v lončku ter jih posadila na balkon in mi tako bogato delajo, da ne morem verjet - bazilika je že celo grmovje

Ko zunaj mraz je in veter veje, po sprehajanju viski me ogreje.