Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MissRap »

fajn.potem ni tko pomembno kolko točk dobiš,bolj znanje :) .
LP
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MissRap »

Ja ma ne lih tolk ku pr meni,k me matura lahko reši al pa pokoplje.
Vseeno upam,da boš pisala čimboljš.
LP
Uporabniški avatar
Tanja__
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tanja__ »

Za tiste ko mate v soboto sociologijo.

Kaj odklonskost bo tako v strukturiranih vprašanjih kot pri esejskih?
Pri obeh polah??
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Tiste, ki pišete jutri biologijo (pa tudi ostalo, če se še kaj piše.. vem samo za bio).. dobro pišite!! :) Saj bo šlo.. ;)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bubyka »

Tanja__ napisal/-a:Za tiste ko mate v soboto sociologijo.

Kaj odklonskost bo tako v strukturiranih vprašanjih kot pri esejskih?
Pri obeh polah??

Pri esejskih ni nujno da bo tudi odklonskost.
jancy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jancy »

jaz sem tudi konec s pisnimi. :D drugač pa mi geografija ni šla najboljše. upam samo da naredim. :(
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Uporabniški avatar
Tanja__
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tanja__ »

Fak!
Sem že ciljala na to, da se odklonskost fajn naučim pa mam pri eseju 1, pa pri vprašanjih. Pa zgleda da ni tak!! Kaki šajs!

Nič se še nisem učila! Ne vem kak mi bo to ju3 uspelo.

Pa ve?
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

Ja to bi blo idealno, ja, če bi bla pr obeh polah odklonskost. Ja js sm se dons mal začela učit.. ne vem, kako mi bo tale sociologija ratala.. Js bi sam eno dvojkico.. :D Drgač pa upam, da bo kšna socializacija al pa modernizacija, mogoče družbena moč in oblast.. Kok je pa treba za pozitivno met točk?
grinika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a grinika »

Guess who napisal/-a:Kriterij je biu lani tak: 32 za 2* (se prau če maš use ostalo 3 ali več, si tut zgodovino zdelu), 40 za 2, 54 za 3, 69 za 4 in 82 za 5.

Upam da ste use dobr pisale.

amm si 110% sigurna...k a je to za zgodovino al umetnostno zgodovino..k jst sm krscanstvo zarila 110% niti prebrala nism, nc se mi ni sanjalo..par uprasanj k si lohko zmutu..ma bl nc ku ja..slovenci so mi pa se kr sli? a ni uno ce mas kao..najmanj dva predmeta 3..d ze dobis pogojno dvojko?
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka

princesss napisal/-a:Ja to bi blo idealno, ja, če bi bla pr obeh polah odklonskost. Ja js sm se dons mal začela učit.. ne vem, kako mi bo tale sociologija ratala.. Js bi sam eno dvojkico.. :D Drgač pa upam, da bo kšna socializacija al pa modernizacija, mogoče družbena moč in oblast.. Kok je pa treba za pozitivno met točk?

ma tam nekje 40% baje....sej nas seminarske resujejo ane? :wink:
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

Se prav če sm 20 točk dobila za seminarsko, mi jih takorekoč manjka še prbl. 20 do pozitivne ocene? K na naši šoli so full slabi rezultati iz soce na maturi. Vsak let jih par pocepa, tko da mau cvikam. :?
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka

jp, se 20% rabis! Jah dej no...tisto odklonskost se naucis pa je ze to 20%! :wink:
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

bubyka napisal/-a:jp, se 20% rabis! Jah dej no...tisto odklonskost se naucis pa je ze to 20%! :wink:

Punce punce moje drage ... sociologija na maturi ... pis of kejk ... :wink: :D Res vedno dajo zraven še 4 take teme, da eno 100% znaš ... odklonskost je pa itak neki najlažjega možnega ... :wink:
Mi smo mel lani zraven še socializacijo, družino, ekologijo hmm pa še neke čist lahke ... jst sm pisala poleg une določene še socializacijo, ker mi je res najbolj svetovna tema ...
AMPAK še enkrat res še enkrat ... jst sm se učila za sociologijo ma nič res nič ... najmanj od vsega ... pa sm jo najbolš pisala ... ker to je pa res užitek odgovarjat na vprašanja ... pa zihr mate kkšne stare pole ... in vprašanja so ista res ... za socializacijo sm jst ene miljonkrat že taka vprašanja vidla, k so bla pol na maturi ... tko da to vam bo res žur reševat ... :wink: :zustimm:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Guess who
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Guess who »

grinika napisal/-a:amm si 110% sigurna...k a je to za zgodovino al umetnostno zgodovino..k jst sm krscanstvo zarila 110% niti prebrala nism, nc se mi ni sanjalo..par uprasanj k si lohko zmutu..ma bl nc ku ja..slovenci so mi pa se kr sli? a ni uno ce mas kao..najmanj dva predmeta 3..d ze dobis pogojno dvojko?

Ne to je za navadno zgodovino. Glede pogojne pa js nism čist 100% sure, tko da ti more en drug povedat. Pri umetnostni je blo pa lan tko: 40 za 2*, 50 2, 63 3, 76 4, 89 za 5. Ful je visok. zgleda, da usi to obvladate. Js sm pa čisti antitalent za use kar je z zgodovino povezan. Če kdo še rabi lanske meje za točke, naj mi pa ZS pošle al pa na strani od maturantke mal preiščte.

Js mam dans biologijo, znam tut bl tko-tko in upam sam da bojo kake dobre teme. Kake krvne skupine pa še dedovanje. to je usaj zanimiv. Jutr pa psihologija. Ojej. Kako kombinacijo sm js izbrala. Ampak kaj čš. Sm usaj rada na priprave hodila, k me to zanima.

Držte pesti, pa dobr pište jutr sociologijo.
Lumpyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ city

Neprebrana objava Napisal/-a Lumpyka »

Bageera napisal/-a:Jzt mam na srečo konec pisnih...Huh.... :)

Jp, jst tut... :) Vsaj neki! Čeprov so še ustni...
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
Zaklenjeno