Firbec pač

tmis_ napisal/-a:sama se sicer ne bi tko oblekla za ven, ampak če bi bla tip, bi mi zihr v oči padle, ker jim na faci piše da so samozavestne.
Samozavest ni to, da si upaš paradirat naokoli s pol razkritim modrcem. Ne vem zakaj je taka tendenca po tem, da se označuje ljudi, ki se ven mečejo, za samozavestne.
positive vibration napisal/-a:evva napisal/-a:seveda sem pomislila, ampak to je samotolažba. men so pa recimo te punce čist luštne. sama se sicer ne bi tko oblekla za ven, ampak če bi bla tip, bi mi zihr v oči padle, ker jim na faci piše da so samozavestne. sive miške, ki so glasne samo na forumu, mene če bi bla tip niti pod razno ne bi zanimale. razen če bi se našla kaka huda (in zanimiva seveda), ampak take ponavadi če imajo dost samozavesti, ne boš videl tolk pljuvat drugih žensk, ki očitno niso grde. v tem je moj point, sama fovšija (pri ženskah) in tolažba, ker pri taki nima šans (pri moških)!
Okej, pač ti je všeč p0rnface. Saj, glej, če ti je to cilj, ti kr nadaljuj v tej smeri, začela si že dobro
Tem ženskam na faci piše kvečjemu, da ga že dolgo niso fasale![]()
Sorry, meni je tak izgled grotesken, daleč od lepote.
Roberta R. napisal/-a:tmis_ napisal/-a:sama se sicer ne bi tko oblekla za ven, ampak če bi bla tip, bi mi zihr v oči padle, ker jim na faci piše da so samozavestne.
Samozavest ni to, da si upaš paradirat naokoli s pol razkritim modrcem. Ne vem zakaj je taka tendenca po tem, da se označuje ljudi, ki se ven mečejo, za samozavestne.
točno, men to bl sliči ne pomankanje samozavesti.. ena, pardon izrazu "attention whore", ki mora biti z vseh strani oboževana, da se počuti dobro.. ne vem js tega ne rabim..
pa btw evva, zarad mene tut če tipi padajo na take bejbe, js sm daleč od podobe teh žensk, kar se tiče oprave in make-upa, pa nisem nikol bla zapostavljena s strani moških
emanuela napisal/-a:Jaz vidim...to smo očitno take, ki imamo svoje joške, svoj naravni ten kože in smo kar smo grde in podobno.
Kakorkoli, vsak zagovarja sebi podobne, kajneda, evva?
emanuela napisal/-a:Raje sem t.i. siva miška...ker te ženske, koliko so samozavestne, toliko so burleskne s tako opravo.
In svetujem ti, da se malo odpraviš kam, kjer niso same takšne in boš mogoče spremenila mnenje kaj je zdrava samozavest in kaj je biti krava.
In ti mi z umetnimi joški nisi ravno verodostojen vir kaj je samozavest v svoji koži.In nisem jim fouš, tebi pa sploh ne, ker sem prihranila nekaj denarja-hvala genom, da nimam a košarice in hvala moji naravi, da se zaradi tega ne bi sekirala do te mere, da bi si jih povečala in potem ostalim govorila, da so nesamozavestni.
emanuela napisal/-a:Mhm...še dobro, da imamo tebe na forumu, da nas postaviš tam, kjer nam je mesto.In verjemi, da če ne bi bila zadovoljna s svojimi, bi to tudi povedala:D Dokler pa mi c-ji stojijo kot je treba, pa sem rade volje ponorčujem iz evvic, ki pametujejo in nam govorijo kdo smo.Res, hvala ti, zdaj pa zares vem, kam spadam.