Ginekologija [Združene teme]

Za dušo in telo.
Odgovori
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

OblakT napisal/-a:Živjo punce!

Mene pa zanima če grem lahko k ginekologu čeprav nism še imela spolnih odnosov in bi šla tja samo zaradi pregleda in pa da mi predpiše tabletke ker nameravava imeti z zdejšnim patrnerjem malo bolj živahno zvezo :lol: .

Lep pozdravček

Če še nisi imela spolnih odnosov te sigurno ne bo pregledala, ampak se bosta samo malo pogovorili in ti bo na podlagi tega dala recept. Te bo pa verjetno naročila za čez čas ali pa ko boš prišla po nov recept.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

...
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

a mi lahko prosim ena pove na ktero tel. številko morm poklicat za prvi pregled v ZD šentvid?
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Spelina napisal/-a:a mi lahko prosim ena pove na ktero tel. številko morm poklicat za prvi pregled v ZD šentvid?

Mogoče tole: Renata Toff dr.med., ZD Šentvid, Ob zdravstvenem domu 1, tel. 58-37-421

Poklič in vpraš!
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

lubica23 napisal/-a:
mily napisal/-a:Da ti niso prešvoh? A maš že od začetka vmesne krvavitve?

NEEEE..to se je r zdej zacelo dogajat..ne vem zakaj....tabletk mam se za 1tedn...pa mam ze krvavitve...k da mam ze zdej menstruacijo---nc mi ni jasn :(

to se je men pojavlo po pol leta jemanja tabletk...pa sm tk ene 3 mesce mela te vmesne krvavitve....pol sm šla pa tja...mi je tabletke zamenjal...za rahlo močnejše...zdj je pa superca...pojdi vprašat...
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenska

Neprebrana objava Napisal/-a crnolaska »

ojla

mene pa neki zanima...prejšnji teden sem šla prvič h ginekologu po kontracepcijske tabletke, pa mi je reku, da je zdaj, ko sem stara 20 let, potrebno uzeti bris..pa je reku, da če mi ga zdaj ali drugič ko pridem. Pa sm rekla, da rajš drugič, ko spet pridem po tabletke. Zdaj pa me zanima, ali ti lahko uzame bris tudi, če si še nedolžna? Jaz namreč nisem več nedolžna, imela pa sem samo en spolni odnos do zdaj...torej mi bo lahko uzel bris? Kako pa to zgleda..ali kaj boli?

drugače me pa zanima katere tabletke uporabljate? Jaz imam zdaj yasminelle pa upam, da bodo uredu, da ne bom imela kakšnih problemov...
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lillu »

Meni je moj vzel bris že na prvem pregledu in mi tut prvi dal napisal recept za KT..pregled boleč? Pri mojem dohtarju ni čisto,ampak čisto nič boleče,enostavno je tako nežen da ne čutiš,pri enem ko ga je pa nadomeščal sem mislila pa, da bom iz stola dol zletela ker je tako na grobo dal tisto stvar not za bris uzet,kreten neumen :evil:

Prve KT so bile Cilest..potem mi je dal Yarino, zdaj pa sem spet preklopila na Cilest..malo mi butajo na glavo :roll:
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Črnolaska zakaj ti ga ne bi mogel? Seveda ti ga lahko. Drugače pa jemanje brisa res ne boli, je le malo neprijetno, kar pa je tko cel pregled a ne?
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenska

Neprebrana objava Napisal/-a crnolaska »

ja no bomo vidli kak bo pr men:)

drgač pa mam ginekologa in se mi zdi da sploh ni resen...kr neki druzga se je začeu pogovarjat z mano..in nč o zaščiti...pa za tabletke je reku, če mi ne bodo odgovarjale, da jih itak lahk zamenjam kdaj hočem, da to sploh ni problem...

drgač pa me ni sestra niti zvagala, sm vprašala me je kolk mam kg, niti pritiska mi ni zmerla, ma nč no...

a hodi katera u Brežice k dr. Laktiću?

zdj študiram, da bi se prestavla u Lj k dr. Novakovi na Aškerčevi, ker itak študiram u LJ..sam ne vem zdaj ali se morem tukaj odjavit in kartoteko uzet pa jo odnest u Lj? Kolk časa se pa čaka pri dr. Novakovi?
Uporabniški avatar
miska20
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a miska20 »

jst hodim v Brežice k dr. Kočnarjevi in je ful v redu..
prvič, ko sm pršla po tabletke, me je vprašala, če želim pregled, pa sm rekla, da bi raje kasneje, kr sm bla še nedolžna...sva se pa fajn pogovorili o vsem, kar me je zanimalo, pa tut sestra me je stehtala in pritisk zmerla...

pregled je pa pri njej skoraj neboleč, čeprav mene na začetku mal skeli, ker nisem čist sproščena...je pa danes že bolje kot prvič...
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

PROSIM,PROSIM!
lepo prosim naj mi kera pove kdaj dela gin.MOJCA KOPŠE BERČIČ iz maribora...tiste ki ste iz MB ziher poznate..in bi bla zelo zelo vesela če bi mi katera napisala za vsak dan kako dela(ura) ker nujno potrebujem tabletke in ta teden ne morem do njih drug teden pa nujnoooo moram.. tak da še 1x res lepo prosiiiim :)
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

đizs ženska. al pa če pokličeš v zdravstveni dom in ti tam v recepciji vse povejo :roll: če res tok nujno nujno nujno rabiš... jao no... :?
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Zanima me, če katera ve kdaj ta četrtek dela ginekologinja dr. Vrabič v Kranju? Ker nej bi neki na vsak drugi četrtek...nevem kaj...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

LoveLy* napisal/-a:PROSIM,PROSIM!
lepo prosim naj mi kera pove kdaj dela gin.MOJCA KOPŠE BERČIČ iz maribora...tiste ki ste iz MB ziher poznate..in bi bla zelo zelo vesela če bi mi katera napisala za vsak dan kako dela(ura) ker nujno potrebujem tabletke in ta teden ne morem do njih drug teden pa nujnoooo moram.. tak da še 1x res lepo prosiiiim :)

ti gin. pa res nimajo bolšega dela kot da urnik ko delajo skoooz spreminjajo.... v 1 letu odkar hodim je spremenjen urnik že 3x,tak da ne dolgo nazaj sem bla pri gin. je delal drugače,zdaj pa sem mela srečo da sem se prej pozanimala..ker je spet spemenjen delovni čas,...mam res samo 1dan v tednu čas za obisk gin. ...
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Kolko jaz vem, imajo večinoma objavljen delovni čas tudi na internetu. Vtipkaš v google ime zdravnika pa dobiš vse podatke.:)

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Odgovori