Lady Gaga
-
- Cosmopsiho
Njeni video so zelo zanimivi, kvalitetno izdelani ampak res nimajo nobene povezave s komadi..Madonna je vsaj imela povezavo s komadom in videospotom..+ gaga ma noro plehka, nepovezana in celo dolgočasna besedila, sam tok, da so pač catchy.. dont get me wrong, sj je ok, sam nek glasbeni presežek njeni komadi niso. 

It was forever..but it didnt last long..
-
- Sramežljivka
-
- Komunikatorka
- Kraj: DreamLand
- Kontakt:
-
- Komunikatorka
- Kraj: DreamLand
- Kontakt:
Ena redkih glasbenic, za katero lahko rečem, da jo obožujem
V glasbenem smislu seveda. V razprave o njenih opravah, pomenih videospotov, barvi las ipd. se ne bom spuščala, ker ma punca že itak dost pozornosti + ve, kako jo pritegnt
Ampak komadi so mi pa vau. Posebej Just Dance, Poker Face, Eh Eh, Beautiful Dirty Rich, LoveGame, Paparazzi, Alejandro, Bad Romance, Speechless, Telephone. Z vsakim od teh sm bla kr konkretno obsedena določeno obdobje, pa tud ostali mi občasno zapašejo:) Obvlada^^

mene gagica spominja na josipo lisac v mladih letih. in ženska raztura samo na klavirju+vokal. te radijske variante mi niso preveč všeč predvsem zato, ker se njem vokal izgubi v primeseh ostalih zvokov.
je pa njeno delo absolutno ART- to je danes tako zelo redko, da je prišla kar pravi čas malo pokazat kako se stvarem steže.
When life gives you a Bad Romance, show everyone your Poker Face, buy a new Telephone, call Alejandro, and then Just Dance
)
je pa njeno delo absolutno ART- to je danes tako zelo redko, da je prišla kar pravi čas malo pokazat kako se stvarem steže.
When life gives you a Bad Romance, show everyone your Poker Face, buy a new Telephone, call Alejandro, and then Just Dance

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.