evva napisal/-a:Kot prvo jaz osebno se nikol tok ne napijem, da ne vem zase, ker se mi to za žensko ne spodobi
Carka

Drugač pa SWEETPrincess, kako ti sploh lah živiš? Ne, resno, mal si mi boga.
positive vibration napisal/-a:floribunda napisal/-a:še vedno trdim da je biciku najboljša opcija. džabe, pa še noben ti nič ne more.
aja. čisto komot se ga da vozit tudi v petah. videno in preverjeno.
(samo opcija, čeprav bi bilo tudi okolje in naši nasledniki bolj srečni, če bi damice često uporabljale kolo)
Pazi, da ne boš v Not to wear pristala![]()
Sicer je kolo+alkohol totalna no-go kombinacija. Sem si že razbila čeljust na ta način, kolega pa ima 2 državna zoba. Tako, da...rajš ne. Madona, še bolj tvegano se je nažgan s peciklom peljat kot pa z avtom!
sončk napisal/-a:evva napisal/-a:Kot prvo jaz osebno se nikol tok ne napijem, da ne vem zase, ker se mi to za žensko ne spodobi
CarkaZa človeka se tudi ne spodobi nevednost kaj je KOKA in kokin liker, ki te ne napije, ampak zadane.
Drugač pa SWEETPrincess, kako ti sploh lah živiš? Ne, resno, mal si mi boga.
Liker iz kokinih listov ima 30% alkohola (če govoriva o Agwi), torej si pijan in ne zadet! Ne smeši se...
TOXIC napisal/-a:bolj k je zenska privlacna (beri: huda), bolj je izpostavljena temu in bolj jo mora bit (upraviceno) strah....tko da, tiste ki se tega in podobnega ne bojite... -> Twisted Evil
evva napisal/-a:hahhaha, a veš da sm js tud o tem že razmišljala, logično je že