Twilight saga

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

^^ samo Twilight je bil v Ameriki in drugih državah že dolgo prej zunaj kot pa je prišel k nam. Zato so pomoje tudi dvdripi bili objavljeni na spletu.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Ja, Twilight se je pri nas začel vrteti komaj kakšne tri mesece pozneje kot v Ameriki, New Moon pa samo par dni. Bo pa res ful pozno izšel DVD :( Upam, da bo kej prej.
Use your head and follow your heart.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

Kaj pa drugi filmi, kako je z njimi? Vem, da je The Ugly truth takoj bil tudi dvd na partisu.
Sicer se ne spoznam preveč na te stvari, sam po mojem mnenju ne bodo tolk časa zavlačevali. Prej ko pride vn, več bodo zaslužili.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Brez zamere, ampak ti ne ločiš med začetkom predvajanja v tujini in pri nas. Oz. tega, da se pri nas večina filmov precej z zamikom predvaja (ne pa vsi- na srečo).

Če vzamemo The Ugly truth:
premiera v ZDA: 16. julij
pri nas premiera: 3. september
uradni izid dvd v ZDA: 10. november
prva verzija dvdrip na partisu: sredi oktobra

Se pa pogosto na spletu pojavijo prej, ker pač "uidejo". Ampak pred februarjem- marcem ne pričakuj.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja, saj pravim, da se ne spoznam preveč na te stvari :D
Vseeno pa upam, da bo čim prej :)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Za vse, ki si želite olgedat New Moon, pa za to trenutno ne najdete časa.
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: here on earth

Neprebrana objava Napisal/-a redlolla »

Jst sm zdej pršla iz kina...in OMG :eek: zakooon....ful nism pričakovala d bojo nardili tko dobr film glede n to d je biu twilight polomija :D

ajja, za tiste k znaste italjansko in filma niste gledli v italijanščini: Kaj se samo meni zdi d Aro tm k govori ''italjansko'' ubistvu reče kr neki? :lol: mene me je strgalo k sm tist slišala :)
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objava Napisal/-a Miss M. »

Ja, Aro govori v italijanscini.. pa sem vse razumela, ampak sem ze pozabila, kaj je rekel :oops: razen "la tua cantante" (Bellina kri poje Edwardu).. pa Il vostro...o il suo..uno o l'altro (to pa nisem zihr).. V glavnem, ni govoru "kr neki" ;)
What's the story, morning glory?
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja, reče v Italijanščini, samo s takim naglasom, da se res sliši kot, da bi rekel kar neki :)
Uporabniški avatar
lana505
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lana505 »

OMG, kok je biu pa ta film bedn... SEj ne rečem proti koncu ko se je vsaj kej dogajalo je blo ok, ampak prej je biu pa tempo tak da so lih 1 stauk na 5 minut povedal, joj joj, pr nm se je cela vrsta v kinu začela z mobiteli igrt, ko jim je dolgčas ratal! N vem men ni primerjaave z 1 delom, mi je bil 1. velik bolši, saj zgodba je bla neki novga pa tko no...ceprov pravjo da 3. bo pa res zakon, tko da...bomo vidli!
Drgač se pa cela tale saga dobesedno lahko skrije pred True blood-om, tist je pa res zakon
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Okej no, sem ga končno pogledala. Pa sej ni slab, pa tak romantičen je. Ni mi pa jasno v čem je fora obsesije, mogoče je to tko k RBD ko mi nikol ne bo jasno.
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a frigga »

^ A si brala knjige?
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

lana505 napisal/-a:OMG, kok je biu pa ta film bedn... SEj ne rečem proti koncu ko se je vsaj kej dogajalo je blo ok, ampak prej je biu pa tempo tak da so lih 1 stauk na 5 minut povedal, joj joj, pr nm se je cela vrsta v kinu začela z mobiteli igrt, ko jim je dolgčas ratal! N vem men ni primerjaave z 1 delom, mi je bil 1. velik bolši, saj zgodba je bla neki novga pa tko no...ceprov pravjo da 3. bo pa res zakon, tko da...bomo vidli!
Drgač se pa cela tale saga dobesedno lahko skrije pred True blood-om, tist je pa res zakon

Men je pa Twilight prav dolgočasen proti New Moon :D Tam se pa res nič ne dogaja, razen tist z Jamesom na koncu, kar pa niti ni tko napeto. Pa True Blood tud ne moreš primerjat s Twilightom, če je čist drugač. Pa še nadaljevanka ...
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
lana505
Sramežljivka
Sramežljivka

Pa ni tok zlo drugač, isto je fora kao človek-vampir, berejo misli, pa isto seveda tko k sookie bill-u ne more misli brat tko jih edward ne more belli, pa te scene z volkodlaki so tud, pa s temi shapeshifter-ji, tko da je dost podobn, če recmo bereš knjige, ker nanizanke res niso primerljive s filmi. Je pa tud to da Twilight cilja na cist drugačno publiko ko pa True blood. :)
Uporabniški avatar
lana505
Sramežljivka
Sramežljivka

Pa ni tok zlo drugač, isto je fora kao človek-vampir, berejo misli, pa isto seveda tko k sookie bill-u ne more misli brat tko jih edward ne more belli, pa te scene z volkodlaki so tud, pa s temi shapeshifter-ji, tko da je dost podobn, če recmo bereš knjige, ker nanizanke res niso primerljive s filmi. Je pa tud to da Twilight cilja na cist drugačno publiko ko pa True blood. :)
Odgovori