Twilight saga
-
- Cosmofrik
Brez zamere, ampak ti ne ločiš med začetkom predvajanja v tujini in pri nas. Oz. tega, da se pri nas večina filmov precej z zamikom predvaja (ne pa vsi- na srečo).
Če vzamemo The Ugly truth:
premiera v ZDA: 16. julij
pri nas premiera: 3. september
uradni izid dvd v ZDA: 10. november
prva verzija dvdrip na partisu: sredi oktobra
Se pa pogosto na spletu pojavijo prej, ker pač "uidejo". Ampak pred februarjem- marcem ne pričakuj.
Če vzamemo The Ugly truth:
premiera v ZDA: 16. julij
pri nas premiera: 3. september
uradni izid dvd v ZDA: 10. november
prva verzija dvdrip na partisu: sredi oktobra
Se pa pogosto na spletu pojavijo prej, ker pač "uidejo". Ampak pred februarjem- marcem ne pričakuj.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmofrik
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Za vse, ki si želite olgedat New Moon, pa za to trenutno ne najdete časa.
Jst sm zdej pršla iz kina...in OMG
zakooon....ful nism pričakovala d bojo nardili tko dobr film glede n to d je biu twilight polomija
ajja, za tiste k znaste italjansko in filma niste gledli v italijanščini: Kaj se samo meni zdi d Aro tm k govori ''italjansko'' ubistvu reče kr neki?
mene me je strgalo k sm tist slišala 

ajja, za tiste k znaste italjansko in filma niste gledli v italijanščini: Kaj se samo meni zdi d Aro tm k govori ''italjansko'' ubistvu reče kr neki?

-
- Cosmofrik
OMG, kok je biu pa ta film bedn... SEj ne rečem proti koncu ko se je vsaj kej dogajalo je blo ok, ampak prej je biu pa tempo tak da so lih 1 stauk na 5 minut povedal, joj joj, pr nm se je cela vrsta v kinu začela z mobiteli igrt, ko jim je dolgčas ratal! N vem men ni primerjaave z 1 delom, mi je bil 1. velik bolši, saj zgodba je bla neki novga pa tko no...ceprov pravjo da 3. bo pa res zakon, tko da...bomo vidli!
Drgač se pa cela tale saga dobesedno lahko skrije pred True blood-om, tist je pa res zakon
Drgač se pa cela tale saga dobesedno lahko skrije pred True blood-om, tist je pa res zakon
lana505 napisal/-a:OMG, kok je biu pa ta film bedn... SEj ne rečem proti koncu ko se je vsaj kej dogajalo je blo ok, ampak prej je biu pa tempo tak da so lih 1 stauk na 5 minut povedal, joj joj, pr nm se je cela vrsta v kinu začela z mobiteli igrt, ko jim je dolgčas ratal! N vem men ni primerjaave z 1 delom, mi je bil 1. velik bolši, saj zgodba je bla neki novga pa tko no...ceprov pravjo da 3. bo pa res zakon, tko da...bomo vidli!
Men je pa Twilight prav dolgočasen proti New Moon

Use your head and follow your heart.
Pa ni tok zlo drugač, isto je fora kao človek-vampir, berejo misli, pa isto seveda tko k sookie bill-u ne more misli brat tko jih edward ne more belli, pa te scene z volkodlaki so tud, pa s temi shapeshifter-ji, tko da je dost podobn, če recmo bereš knjige, ker nanizanke res niso primerljive s filmi. Je pa tud to da Twilight cilja na cist drugačno publiko ko pa True blood. 

Pa ni tok zlo drugač, isto je fora kao človek-vampir, berejo misli, pa isto seveda tko k sookie bill-u ne more misli brat tko jih edward ne more belli, pa te scene z volkodlaki so tud, pa s temi shapeshifter-ji, tko da je dost podobn, če recmo bereš knjige, ker nanizanke res niso primerljive s filmi. Je pa tud to da Twilight cilja na cist drugačno publiko ko pa True blood.