Čevlji
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
-
- Komunikatorka
- Kraj: skoraj Ljubljana
glamBABY napisal/-a:men tut ne
A ve mogoč kera od vas lublančank kje majo v lj škornje s peto na vezalke al pa kavbojske škornje pa da niso preveč kičasti (najraj v rjavi al pa črni barvi) cena pa tja do 40kosov. hvala
Nekaj kavbojskih modelov sem pred časom vidla v Humanicu v City Parku. Mal pejt tja pogledat.
HASTA LUEGO
glamBABY napisal/-a:men tut ne
A ve mogoč kera od vas lublančank kje majo v lj škornje s peto na vezalke al pa kavbojske škornje pa da niso preveč kičasti (najraj v rjavi al pa črni barvi) cena pa tja do 40kosov. hvala
js bi tut mela škornje z vezalkami pa jih ne najdem

Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
Chica Guapa napisal/-a:glamBABY napisal/-a:men tut ne
Nekaj kavbojskih modelov sem pred časom vidla v Humanicu v City Parku. Mal pejt tja pogledat.
men se tud zdi da sm jih nekaj časa nazaj v humanicu vidla
sofia83 napisal/-a:http://img46.imageshack.us/img46/9924/827135137p2tf.th.jpg
ja mam pa take bež sm jih kupila od buffalo in sm toooookkkkk haaaapppy
ker js črne barve nemaram

wwwwiiiiiiii wwwwwwwwiiiiiiiiii
sm jih kupila prejšno soboto

wwwwiiiiiiii i'm just so happy
sofia83 napisal/-a:SIEENA napisal/-a:je kera mogoče vidla kšne semiš škornčke? če je mi plis povejte(čeprov jih najbrž zdej še ni velik) najrajš bi vidla da so brez pete
Jst mam take v črni barvi (tud podplat je črne barve), so pa iz lanske kolekcije Peka ... So eni mojih najljubših škornjev, ker so toook udobni in d best pridejo na vse, sploh na navadne jeanske ... Sploh nism mogla verjet, da ma Peko loh tud kul zadeve - pa sam za 12 čukov.
Ohohoho! Teli so tako rekoč idealni! Bom šla jst letos u Peko mal pogledat če najdem kej podobnega v črni barvi!

glamBABY napisal/-a:sofia83 napisal/-a:http://img46.imageshack.us/img46/9924/827135137p2tf.th.jpg
ja mam pa take bež sm jih kupila od buffalo in sm toooookkkkk haaaapppy
ker js črne barve nemaram![]()
wwwwiiiiiiii wwwwwwwwiiiiiiiiii
sm jih kupila prejšno sobotokok so pa to fajni čevliii
wwwwiiiiiiii i'm just so happy
Ful so lušni ja, pa najbrž so tut topli, usaj zgledajo tko, prec bi jih mela, letos sm full neki na škornje navalila!