Viktorji

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

kr.ena napisal/-a:Se mi je kar zdelo, da bosta Bizovičar in Zrnec poskusila podje*avat voditelja ... ampak za moje pojme je bilo 1:0 za Slon in Sadež :D (za komemoracijo rabiš truplo :rofl: )

Pol pa je se eden iz SS - menda Jure - dodal: Fanta, pazita na poti domov. :D

Ceprav morem rect, da mi je bil Jurij lani boljsi, kot letos SS.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

*purple* napisal/-a:Sicer pa ne nista sama pisala scenarija, sem prebrala da sta ga onadva dobila sam v roke, napisali so ga drugi.

no jst sm pa brala, da sta ga onadva pisala :wink:

Tile ljudje so pa "krivi" za strokovne viktorje:
Člani Akademije Viktor:
Dr. Suzana Žilič Fišer, Feri Lainšček, Katja Škoberne, Branko Čakarmiš, Vesna Laban, Boštjan Menart, Leon Magdalenc, Dr. Marko Milosavljević, Darinka Pek Drapal, Janja Božič Marolt, Vital Verlič, Luka Novak, Lela B. Njatin, Mojmir Sepe, dr. Dejan Verčič, dr. Gregor Tomc, Marjan Dora, Bojana Leskovar, Matej Mihelčič, dr. Matjaž Kmecl, Nada Vodušek, Brane Maselj, Jožef Školč, Matjaž Pikalo, Vesna Milek, Matjaž Pograjc, Simon Kardum, Darko Brlek, Mojca Randl, Milena Fornazarič, Srečko Niedorfer, Stojan Pelko, dr. Bogomir Kovač, Mateja Hrastar, Franci Virant, Neva Zajc, Peter Frankl, doc. dr. Melita Zajc, Mojca Menart, Dejan Vodovnik in Ana Ivandič.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Jaz sem tudi brala v njunem intervjuju, da sta dobila le ohlapna navodila, seznam obveznih elementov, sicer sta pa imela proste roke.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
monika11
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a monika11 »

Tyra napisal/-a:
monika11 napisal/-a:zažgal so tut BFM pa Avseniki :lol:

Slaki.

aja..ok..my mistake :D
Lahko bi ljubila na tisoče moških v svojem življenju..toda rajši ljubim enega, na tisoče načinov!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

kr.ena napisal/-a:Jaz sem tudi brala v njunem intervjuju, da sta dobila le ohlapna navodila, seznam obveznih elementov, sicer sta pa imela proste roke.

jst sm brala v Vikendu.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Jaz pa v Stopu :D
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

jaz i pohvalal skeč o lovu na manjšine... jaz sem crkavala od smeha doma :D sploh ono da štajerce pri trojanah v habitat nazaj spustijo :rofl: pa ona glede komemoracije je bla tud dobra. sej se vidi da lado dejansko sploh ni pametn, ampak samo natolcuje tujke in folk misli vau
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

post v stilu teme nekaj dobrega, nekaj slabega:

+
vodenje S&S - Z izjemo pretiravanja glede njunega pomanjkanja viktorjev. Humor na nekem nivoju, sploh improvizirani elementi, je pa res, da je dvorana dokazala, da v Sloveniji še vedno najbolj pali straniščni humor, ker je edini huronski smeh požeča Lucija ĆiroviĆ z izjavo "Janković ima mehkega". Me je bilo sram v njihovem imenu, primitivci.
glasbene točke - Enkrat za spremembo ni bilo Lenderove gospodične, tudi jošk AH nismo ugledali. Kombinacija BFM in Slakov se mi je zdela nadvse posrečena, priredba Sobe 102 boljša od originala, uvodna točka se mi je pa itak dopadla, ker je bilo besedilo čisto v stilu S&S.
zahvalni govori Zrnec je včeraj pri meni dobil +10 točk. Lili Žagar je bila pa super kjut s svojo čustveno zahvalo Marku.

-
podeljevalci - OK, imamo voditeljski par, zakaj hudiča mora vsakega viktorja podeliti drug "znan Slovenec", ki najprej poskuša bit duhovit, nato kritičen, na koncu pa po možnosti sploh ne spelje zadeve, kot bi bilo treba? Če izpostavim le nekatere cvetke: Tomaž Domicelj, Tulio Furlanič, Jože Potrebuješ.
Nekoliko boljši je bil Jonas, čeprav je govoril preveč monotono.
zahvalni govori WTF Racman, ki je 5 minut na odru zbiral svoje sodelavce, da je potem rekel "hvala", dvojni WTF za Mišo Molk, ki se je obnašala kot užaljen otrok in skritizirala prireditev, ki je (vsaj za moje pojme) boljša od vseh umotvorov, za katere je Bojan Kranjc dobil viktorja.
izbor nagrajencev Kaj je v letu 2007 ustvaril Zoran Predin, da si je zaslužil viktorja? Kako za vraga je Avantura po priljubljenosti premagala As ti tud not padu? Ali sploh še kdo gleda Štafeto mladosti?
rdeča preproga Ne moreš uprizorit glamurozne modne piste, če pustiš zvezde čakat 5 minut v vrsti za mikrofon. Bilo je prekratko, prenagužvano in brez prave vsebine. Aja, pa nekdo bi moral tisti blondinki povedat, da je bila tokrat v vlogi izpraševalke, zato bi bilo fajn, če bi dejansko pustila goste do besede.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

jullia_ napisal/-a:Lili Žagar je bila pa super kjut s svojo čustveno zahvalo Marku.

Lili Žagar je bila meni nasplošno luštna - frizurca pa oblekica sta bili ena najboljših na prireditvi. ((Sicer mi je precej antipatična v oddaji Svet.))
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

kr.ena napisal/-a:Sicer so se pa Bizovičar, Zrnec in Javšnik cel čas trudili, da bi izpadli skrajno zdolgočaseno. Seveda, oni so edini in najboljši komiki in se ne spodobi, da bi se nasmehnili ob forah koga drugega

A ne??? Js sm dobila čist isti filing. Sj ne rečem, Zrnec ma dobre fore (vse recimo ne, ampak na splošno je zabaven), ampak met tak ego, da se ne morš nasmejat tut drugim, je pa tumač. Vsaj tak občutek sm mela.

Slon in Sadež sta mi bila super. Tista s komemoracijo je bila pa svetovna!!! 1:0 za S&S. :lach:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Ah ja na komemoracijo sem skoraj pozabila - to je velik plus za SS. :D :D Dobro sta ju zabila. :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

mulatto_f napisal/-a:viktorja za naj glasbenega izvajalca zoranu predinu? to mi pa zal dejansko nikol ne bo jasno, kk je uspelo zoranu dobiti vec glasov od jana, ob vsej njegovi priljubljenosti in razprodanih koncertih

ko sm vidla nominacije za glasb.izvajalca,sm si rekla,da edini,ki nima sans dubt viktorja je predin..me je kmal iz stola ruknlo,ko so ga razglasili za zmagovalca :eek: :eek:

jst bi pa pohvalila,poleg BFM in Jana,tud tisti moski zbor :) pa sej ne vem al so samostojna skupina al pac (en del) Perpetuum jazzile.. :?
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

_Petra_ napisal/-a:
kr.ena napisal/-a:Se mi je kar zdelo, da bosta Bizovičar in Zrnec poskusila podje*avat voditelja ... ampak za moje pojme je bilo 1:0 za Slon in Sadež :D (za komemoracijo rabiš truplo :rofl: )

Pol pa je se eden iz SS - menda Jure - dodal: Fanta, pazita na poti domov. :D

Ceprav morem rect, da mi je bil Jurij lani boljsi, kot letos SS.

Stokrat bojsi :D Men je Zrnec d best,ceprav sta tud SS mela vcerej dobre finte :wink:
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Na Pop TV je zdaj ponovitev, ce koga zanima.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

kr.ena napisal/-a:Sicer so se pa Bizovičar, Zrnec in Javšnik cel čas trudili, da bi izpadli skrajno zdolgočaseno. Seveda, oni so edini in najboljši komiki in se ne spodobi, da bi se nasmehnili ob forah koga drugega ... :roll:

ja men je blo to tok bedno. lih tok da nista zehala, zrnec je tko ploskou k da bo lihkar umru.. men je prov dol padu.. tok mu je blo pod nivojem kkšno čustvo pokazat..
Odgovori