sanjski poklic

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
Uporabniški avatar
ancHii..*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: slovenijaaa...:)

Neprebrana objava Napisal/-a ancHii..* »

oh js sm pa vedno hotla bit balerina... ampak se ne obnese ker je predrago pa v sloveniji tžko da bi dobila poklic pol :?
sonček7
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sonček7 »

Jaz sem si pa vedno želela delat nekaj v zvezi z otroci. Zdaj sem na pedagoški, pa zraven se še kitaro učim (da jih bom znala na čim več načinov motivirat). Ne vem, če sem ravno tip za v slovensko osnovno šolo. Imam svojo filozofijo o učenju, da se največ naučiš če sam sprobaš, tega je pa v slo šolstvu ful malo. No, bomo videli kaj bo. Mogoče bom pa čisto v nečem tretjem delala, sam otroci bojo mogli bit zraven.... :razz:
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lillu »

Jaz sem si vedno želela delat v državni službi (vojska/policija) :D
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jaz kot kaže ne bom nikoli delala v svojem sanjskem poklicu :?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Afrodita »

moj sanjski poklic je bit pravnica. in rada bi študirala kazensko pravo. upam da mi tud ratalo. zaenkrat kr dobro kaže. če pa ne bo to ratalo pa potem filofaks angleška književnost-primerjalna književnost. pravo je moja prva izbira če ne bo ratalo pol pa filofaks :D
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

Moj sanjski poklic oz. kr cilj v življenju je postat odvetnica. zanima pa me kazensko, gospodarsko, neprimičninsko in mednarodno pravo. Sam za te odločitve mam še čas. Trenutno pa delam ful na tem, da bi mi uspel pridit na evropsko pravno fakulteto v novi gorici. Pa če se cel svet na glavo postav , men bo ratal :D . Letos(3.letnik) se začne zares in se že psihično prpravlam...hehe...da bom sej prav dobra(kot do zdej), upam pa na najbolš :wink: .
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka

*urškica* napisal/-a:Moj sanjski poklic oz. kr cilj v življenju je postat odvetnica. zanima pa me kazensko, gospodarsko, neprimičninsko in mednarodno pravo. Sam za te odločitve mam še čas. Trenutno pa delam ful na tem, da bi mi uspel pridit na evropsko pravno fakulteto v novi gorici. Pa če se cel svet na glavo postav , men bo ratal :D . Letos(3.letnik) se začne zares in se že psihično prpravlam...hehe...da bom sej prav dobra(kot do zdej), upam pa na najbolš :wink: .

jst se bom mogla tud ful trudit. ker v ljubljani je vedno jih tolk preveč da jemljejo samo zlate maturante in osebe ki so ble stalno odlične. torej to pomen da morš bit super ekstra odličnjak da pridš tja. prav dober uspeh je bil to zdej zdej pa rabm odličnga tk da se bo treba ornk učit :D
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anxious »

Čaki Afrodita a ti govoriš za Pravno fakulteto v LJ :?
Ker tm sploh ni nujno da si odličen da gor prideš in tut zlati maturant ne rabš bit
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka

Anxious napisal/-a:Čaki Afrodita a ti govoriš za Pravno fakulteto v LJ :?
Ker tm sploh ni nujno da si odličen da gor prideš in tut zlati maturant ne rabš bit

aja? ja pol pa sploh uredu. kakšni so pa kej kriteriji tm gor?
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka

Čist uredu je če si pdb.....js sm bla skos pdb + na maturi 28 pik pa sm pršla na medicino, kjer je blo 88,2 pik, na pravu je blo pa okol 65 pik. Tko da no worries :)
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka

Anxious napisal/-a:Čist uredu je če si pdb.....js sm bla skos pdb + na maturi 28 pik pa sm pršla na medicino, kjer je blo 88,2 pik, na pravu je blo pa okol 65 pik. Tko da no worries :)

uf zdej si mi pa veliko breme z pleč vzela. jst sem misla da je tak ful hud kriterij glede na to da se jih ful preveč upiše :D
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka

nizakej haha :P
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Afrodita napisal/-a:uf zdej si mi pa veliko breme z pleč vzela. jst sem misla da je tak ful hud kriterij glede na to da se jih ful preveč upiše :D

Ah ne, kukr so ti že povedale, na pravo ni panike gor prit, ni tok omejitve, ker majo tut ful mest na razpolago. Sam pol k si gor se začne ta težje, jih dost manj kot jih gor pride, prleze tut naprej.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka

miikena napisal/-a:
Afrodita napisal/-a:uf zdej si mi pa veliko breme z pleč vzela. jst sem misla da je tak ful hud kriterij glede na to da se jih ful preveč upiše :D

Ah ne, kukr so ti že povedale, na pravo ni panike gor prit, ni tok omejitve, ker majo tut ful mest na razpolago. Sam pol k si gor se začne ta težje, jih dost manj kot jih gor pride, prleze tut naprej.

to tud jst vem. največ jih pogrne v prvem letniku. tm se pokaže če si iz pravga testa narjen. ampak od prvega razreda dalje govorim pravo, pravo in to mi bo tud ratalo. sicer bi bla rada tud zlata maturantka da vsem dokažem kakšna sem. to sta moja največja cilja in sanje :D
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a barby* »

Afrodita napisal/-a:
Anxious napisal/-a:Čist uredu je če si pdb.....js sm bla skos pdb + na maturi 28 pik pa sm pršla na medicino, kjer je blo 88,2 pik, na pravu je blo pa okol 65 pik. Tko da no worries :)

uf zdej si mi pa veliko breme z pleč vzela. jst sem misla da je tak ful hud kriterij glede na to da se jih ful preveč upiše :D

Sam ne morš primerjat po točkah teh faxov ker so drugačni kriteriji ;).
Drgač se pa kr u izi pride na pravo, težje je GOR OSTAT! Dost se jih upiše samo zato ker se fajn sliš, da študiraš pravo. :roll:
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Odgovori