sanjski poklic
Jaz sem si pa vedno želela delat nekaj v zvezi z otroci. Zdaj sem na pedagoški, pa zraven se še kitaro učim (da jih bom znala na čim več načinov motivirat). Ne vem, če sem ravno tip za v slovensko osnovno šolo. Imam svojo filozofijo o učenju, da se največ naučiš če sam sprobaš, tega je pa v slo šolstvu ful malo. No, bomo videli kaj bo. Mogoče bom pa čisto v nečem tretjem delala, sam otroci bojo mogli bit zraven.... 

Moj sanjski poklic oz. kr cilj v življenju je postat odvetnica. zanima pa me kazensko, gospodarsko, neprimičninsko in mednarodno pravo. Sam za te odločitve mam še čas. Trenutno pa delam ful na tem, da bi mi uspel pridit na evropsko pravno fakulteto v novi gorici. Pa če se cel svet na glavo postav , men bo ratal
. Letos(3.letnik) se začne zares in se že psihično prpravlam...hehe...da bom sej prav dobra(kot do zdej), upam pa na najbolš
.

*urškica* napisal/-a:Moj sanjski poklic oz. kr cilj v življenju je postat odvetnica. zanima pa me kazensko, gospodarsko, neprimičninsko in mednarodno pravo. Sam za te odločitve mam še čas. Trenutno pa delam ful na tem, da bi mi uspel pridit na evropsko pravno fakulteto v novi gorici. Pa če se cel svet na glavo postav , men bo ratal. Letos(3.letnik) se začne zares in se že psihično prpravlam...hehe...da bom sej prav dobra(kot do zdej), upam pa na najbolš
.
jst se bom mogla tud ful trudit. ker v ljubljani je vedno jih tolk preveč da jemljejo samo zlate maturante in osebe ki so ble stalno odlične. torej to pomen da morš bit super ekstra odličnjak da pridš tja. prav dober uspeh je bil to zdej zdej pa rabm odličnga tk da se bo treba ornk učit

Anxious napisal/-a:Čist uredu je če si pdb.....js sm bla skos pdb + na maturi 28 pik pa sm pršla na medicino, kjer je blo 88,2 pik, na pravu je blo pa okol 65 pik. Tko da no worries
uf zdej si mi pa veliko breme z pleč vzela. jst sem misla da je tak ful hud kriterij glede na to da se jih ful preveč upiše

Afrodita napisal/-a:uf zdej si mi pa veliko breme z pleč vzela. jst sem misla da je tak ful hud kriterij glede na to da se jih ful preveč upiše
Ah ne, kukr so ti že povedale, na pravo ni panike gor prit, ni tok omejitve, ker majo tut ful mest na razpolago. Sam pol k si gor se začne ta težje, jih dost manj kot jih gor pride, prleze tut naprej.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
miikena napisal/-a:Afrodita napisal/-a:uf zdej si mi pa veliko breme z pleč vzela. jst sem misla da je tak ful hud kriterij glede na to da se jih ful preveč upiše
Ah ne, kukr so ti že povedale, na pravo ni panike gor prit, ni tok omejitve, ker majo tut ful mest na razpolago. Sam pol k si gor se začne ta težje, jih dost manj kot jih gor pride, prleze tut naprej.
to tud jst vem. največ jih pogrne v prvem letniku. tm se pokaže če si iz pravga testa narjen. ampak od prvega razreda dalje govorim pravo, pravo in to mi bo tud ratalo. sicer bi bla rada tud zlata maturantka da vsem dokažem kakšna sem. to sta moja največja cilja in sanje

Afrodita napisal/-a:Anxious napisal/-a:Čist uredu je če si pdb.....js sm bla skos pdb + na maturi 28 pik pa sm pršla na medicino, kjer je blo 88,2 pik, na pravu je blo pa okol 65 pik. Tko da no worries
uf zdej si mi pa veliko breme z pleč vzela. jst sem misla da je tak ful hud kriterij glede na to da se jih ful preveč upiše
Sam ne morš primerjat po točkah teh faxov ker so drugačni kriteriji

Drgač se pa kr u izi pride na pravo, težje je GOR OSTAT! Dost se jih upiše samo zato ker se fajn sliš, da študiraš pravo.

Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel