Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

Se strinjam, Špela je zakon. Pa Klemen tudi.
Ostali pa :roll: al zabiti, al opravljivci, al lenuhi, ....

Gospodar kmetije je pa vredu človek. Takih se manjka.
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

sem se iz protesta odlocla, da ne bom gledla dela, v katerem bodoo klali zivalce. Najbolj se mi je zasrala Adirijana z izjavami: "Meska bomo papal"..pa daj zenska, en kur**v mesec ne mors brez mesa zdrzat al kaj? :roll: Na bruhanje mi grejo...

Za en x morm priznat, da mi je Biljana se najbolj vsec :D Lepo boza zajcke, dela, pove svoje mnenje...dobra je, glede an to, da je tukaj prvic kravo vidla! Ala ji vera :D Navijam zanjo od zdaj naprej... Jurij pa spet sramota Mariboru...pol pa ni cudno, da zaradih takih idiotov (da Murkota ne omenjam) izpademo kot najvecji idioti...pa sej ni res, no :evil: :D
I love SISLEY& RW
Janja84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Janja84 »

Meni je bila Biljana na začetku zelo zoprna, zdaj mi je pa prav ql oseba. Res vse dela, pove vsakemu v faco, kar mu gre... sploh ni neka videti mestna gospodična :D

upam, da bo danes Simon ostal v igri :D
Okrogla:)
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Okrogla:) »

Razumem, da ljudje jedo meso. Razumem, da to jedo kao za preživetje. Sama pač ne in ne bom jedla. NE razumem pa, kako lahko ubijejo žival za en NEUNM ŠOV?! Če je pop kdaj zajebu, je to zdej....
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Mene je od vseh najboljša Biljana. Glede na to, da krave prej sploh videla ni, jo zj skoz olze, skoz neki dela ... ona mi je res kul.

Ne morem pa videt Špele, Klemna in Jurija. Tko antipatičnih in bednih ljudi še nisem nikjer videla.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

***PINKYCA*** napisal/-a:kaj pa če bi ti bla taka? bi ti blo prav da nekdo reče glej kak je nagnusna?

daj malo se skuliraj, pa če že misliš take stvari, si jih misli sama pri sebi, ker grda gor al dol, če podaš tako izjavo kot si jo zdaj ti si pa folk misli za tebe, fuck kok je ta fukjena pa primitivna v glavo ka kr peče!
Ursy ma cist prov.

Po kratkem sprehodu po njihovi spletni strani sem nasel naslednji stavek, ki dobro povzema taktiko in kvaliteto producentov resnicnostnih sovov v sloveniji.

Pijansko norenje povzemamo v videih! Priporočamo!
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Sadie, se čist strinjam o pujskih, mesu in klanju. :? Js sm zanč sam napovednik vidla, u kermu lovijo tistga bogega pujska, k tko prestrašeno krul in vedla, da Pop teveja ob tistem cajtu neki dni ne gledam več (da se ne bi slučajn še kej za nazaj kazal). :(

Ne gre mi tok za to, da je enim edina prava hrana meso (čeprou sama tega ne razumem, ampak ok), ampak za to, kako že ceu cajt govorijo o tem mesu, kako bodo klal, Adrijana in njena hrana sta pa itak razred zase.

Men se je zasrala una Daša, k je govorila neki u smislu, kokr da komi čaka kako bodo klal, da bo to ena nova izkušna itd :eek: Huh, resnično izkušna in pou.

Drgač pa kokr sm kdaj pogledala, nobenga ne bi mogla kej posebi izpostaut, kr so mi res bl k ne antipatični, najbl smešn mi je blo pa to, k so zanč neki "napadal" Jurija, da itak sam taktizira, bi rd zmagu in tko naprej - ammm, a niso tle lih s tem razlogom (zmagat) al so se eni dal zaprt tja u hribouje s kupom drugih lolekou iz želje po kmečkem žiulenju, gorskem luftu in spanju na tleh? Najbrž ja. :D
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Jst sm po nesreč pržgala tv lih ko je Daša tolkla po prašiču :pale: obup.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Janja84 napisal/-a:Meni je bila Biljana na začetku zelo zoprna, zdaj mi je pa prav ql oseba. Res vse dela, pove vsakemu v faco, kar mu gre... sploh ni neka videti mestna gospodična :D

Enako.Na začetku mi je bla čist anti,zdaj pa mi je še najboljša.Daša včeraj,ko je tak uživala pri klanju in vsej tisti krvi,se mi je kar malo zamerla.Kako si lahko hladnokrvn do živali,ki ima ime,ki jo hraniš vsak dan in za njo skrbiš? :? Meni je blo grozno,kaj šele da bi tam bla.. Ampak ja sam da meso vidijo .. :roll:

Aja pa Špeli dam čist prav.Ni pravično,da mora ona za vse poskrbet v kuhni,medtem ko ga oni lepo pijejo..
Janja84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Janja84 »

danes je pa bilo pravo presenečenje :lol: Me pa zanima, kaj bo to v torek, kar je bil napovednik.... mislim, da bo Simon ven šel, čeprav nisem gledala danes od začetka, tako da nevem kaj je bilo... :oops:
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Kokr berem tule vaše komentarje, se mi zdi, da ste vsi vegetarijanci :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Mah ne...sam ni mi pa klanje ena taka stvar, da bi se zvecer s kokicami pred TV usedu da jo gledam.
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

folk, prašičm se u lajfu ne daje imen, sploh pa ne tinki binki/pikaču alkarkol pa da je pacek ker je preveč pojedu pa da to on ni vedu da če bo preveč pojedu da ga bodo zaklal pa take!! dj fuck..pa da mi ženska izjav da je kravo samo na računalniku vidla..majke da so upokani!! :evil: :evil:
... ι αм ωнαт ι αм ...
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dean444 »

Mislim, da je Jurij vedel, kaj čaka njega ter Simona, saj sta kršila pravila. Pol je pa predal dvoboj z že omenjenim razlogom ter tako to nekak vrgel na Špelo, da on nebi nikoli izdal prijateljev. katerih že, če je skoz povdarjal da taktizira in da na kmetijo ni prišel sklepati prijateljev. Kar na enkrat bo ful pogrešal Klemna, ki ga še 10 dni nazaj ni mogel videti. On je spet odigral taktično in na neki način zmanjšal možnosti Špeli za zmagoi, saj je ispadla slaba. pa tud neki pišejo na forumu, da naj bi Jurij ubil kokoš.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

kok pa sta kršla pravila?
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Odgovori