Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
creative PERSON**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom

Neprebrana objava Napisal/-a creative PERSON** »

lih uzadno je biu na 24 ur posnetk ko so ble 4 punce u avtu
( prbližn 20 let ) in je voznica pisala sms in je po nesreč mal na nasprotn pas zapelala in so trčle u en avto od odzadi se je pa zard prevelike hitrosti še en avto zaletu u njih. ta posnetk so poj predvajal po srednjih šolah.

vrjamem da si sposobna tt cajtnge brt umes, js sicr še nimam ispita, da bi loh vedla kakšn je občutk k vozš sam ankol nwš kdj se ti lahko zgodi kkšna nesreča če pa počneš še druge stvari umes se ti pa še hitrej loh kej ponesreč.
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
Blondie7
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Blondie7 »

Jas med vožnjo pijem (npr. kako vročo čokolado, ki je spotoma na poti kuplena) pa pogovarjam se po telefonu (ampak imam slušalke tak da ni panike) včasih še kaki sms napišem pa še to tak da vidim da ni kakega avta nasproti... Čeprav mam komaj 1 leto izpit se (pre)dobro zavedam zakaj ni dobro kaj drugega delat, ker sem mela že velikokrat zaradi skoraj trčenj ali pa da mi je kdo ali kaj skočlo pred avto. :? Sem odgovorna voznica :D
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

creative PERSON** napisal/-a:lih uzadno je biu na 24 ur posnetk ko so ble 4 punce u avtu
( prbližn 20 let ) in je voznica pisala sms in je po nesreč mal na nasprotn pas zapelala in so trčle u en avto od odzadi se je pa zard prevelike hitrosti še en avto zaletu u njih. ta posnetk so poj predvajal po srednjih šolah.

to je britanska policija posnela ta video kot v opozorilo zakaj je nevarno pisanje sms-jev med vožnjo .. je bil prav njihov namem da so posneli video to, da so ga potem predvajali srednješolcem ..
in ja, je grozen video ..
Let's swim to the moon .....
creative PERSON**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom

Neprebrana objava Napisal/-a creative PERSON** »

ja je kr precej grozn. dobr prkazan zard česa med drugim prhaja do nesreč.
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

jst se pa spomnm k so nam na cpp predavanju tut kazal te videe še posebi une ko se ne pripneš in pol ubiješ ostale sopotnike...ja ta mi je bla kr mau creepy tko da od tkrt naprej sm ful zatežena glede varnostnega pasu :evil: :D ...
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Jaz se privežem že podzavestno, sploh mi ni treba pomislit ali sem pripasana. :wink: Kar pa se tiče drugih stvari... nikoli, ampak res nikoli ne bi upala pisat sms-a med vožnjo, pa čeprav sama pri sebi vem, da sem dobra voznica in hitro odreagiram, če je kdo drug neroden (že parkrat bi kdo na parkirišču skoraj vame trčil, pa sem preprečila morebitno katastrofo). Mislim, a je tako nujno pisat sms, ko pa si lahko že naslednji trenutek med pokojnimi?? Drugače pa tudi kadim ne v avtu... ok, če bi mela kabrioleta še že mogoče :D ni pa to stvar, zaradi katere bi se dogajale nesreče. Razen če je človek že tako ali tako slab voznik in še neroden povrhu vsega. :roll:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Jst se moram pa prav opomnit, da se privežem. Ponavadi se kr odvezana vozim, razen če kdo drug fura (da ne bi kakšna kolegica npr. plačali kazni zarad mene :)).

Pri nas se ubistvu vsi vozimo bolj kot ne odvezani, tako da je to ena komplet (slaba?) stvar. Čeprav včasih človeka reši ravno to, da ni privezan. Znanci so se zaleteli v drevo in niso bli privezani, tako da jih je pometalo skozi okno. Če bi bli u avtu bi bli pa paštete. :nixweiss:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TOM-Lady »

Js se vedno k se usedem v avto takoj pripasam..Če se pa peljem z avtom od tipa, tist pa tak začne toook na glas piskat, da ne moreš zgrešit oziroma pozabit na varnostni pas... :D
Glede uporabe telefona v avtu, pa ce je ze kaksen klic, tk na hiter se za zment, potem se javim, drugace pa mi ni lih, da bi se celo pot k se nekam peljem pa pogovarjala po telefonu...
Mi pa grejo na živce tisti osebki, k se pelje pred tabo in to n50-60 km izven naselja, pa se po telefonu pogovarja (ustavi se pa se zmeni kar se mas, al pa se pelji po omejitvah in ne oviraj prometa)..Ma da bi kerga včasih kr porinla nekam.. :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Js imam pa ful slab občutek, če sem nepripeta. :? Včasih se 20 m pred hišo odpnem, pa vozim cca. 20 km/h pa imam vedno občutek, da bom nekam zletela. :stupid: Pripnem se čist avtomatsko, prav tako prižgem / ugasnem luči in potem se včasih čudim, kdo mi jih je prižgau / ugasniu. :D
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

danes sm imela 15. uro in sm speljevala področna ... uuuuu :D no, sej ni težko :)

glede privezovanja v avtu pa .. me folk ful čudno gleda ker se vedno takoj privežem ko se vsedem h komu v avto, pa ni važno al sedim spredaj al zadaj ... in ponavadi tudi tistemu ki vozi ful težim če se ne zaveže takoj :D
bivšemu sm nonstop težila ker se ni nikoli vezal, včasih se je tudi nonstop vozil odvezan .. in se mi je smejal .. pol je pa v enem mescu dvakrat plačal kazen ker so ga ustavli 50m potem ko je speljal in ni bil zavezan - in to obakrat na iste mestu :P ampak ja, po tem ga še vedno ni izučilo .. ah ja, bedak ostane bedak :D
Let's swim to the moon .....
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

haha ja moj brat je tut tak smotan ...raj plača kazen kot pa da se priveže ...kokr da mu je pod častjo...nikol ga ne bom razumela :)

jst se pa spomnm da sm z ročno mogla že na poligonu spelat k je biu en klanček pa sva tm vadla ....sm bla tut čis hepi... zadnč sm pa skor sklopko skurla na semaforju k mi je on potegnu ročno jst pa nism opazla pa mi je blo čudn zakaj se avto ne premika pa mi ni hotu nč rečt :x
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Libido. napisal/-a:danes sm imela 15. uro in sm speljevala področna ... uuuuu :D no, sej ni težko :)

jz sm to mela prec nasledno uro k sm že dost use znala od prej k me moj moj učiu :D

jz sm res zmer kumi čakala vožnjo da začnem in usako uro sprot :P
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

jst tut skos komi čakam da grem vozt ...če ne vozm dva dni mi je tok grozn in se bojim da bom vse pozabla...sam ne pozabm :lol: pol pa včasih ko pridm sm ful optimistična ko se pa usedem u avto to vse izpuhti sm čis čudn razpoložena :oops: tko da je kr pestro med mojimi vožnjami :D
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

aja a mogoče kera ve kok doug se čaka za cpp na roški???
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

NOVO VPRASANJE! NUJNO

Zdravniski pregled - kaj vse se rabi?! res rabim izvide okulista (nosim lece) in pa svojo kartoteko?! in kako naj jo dobim, ce bom pregled delala drugje - a to kar tako dajejo? :gruebel: :frown:
Zaklenjeno