love.<3 napisal/-a:noja ok prou.. sam si porabla 2-3 ure da si se vozila. sicer pa ja če začneš v maju delat pa to ja kuko boš ponoč vozila? sj ok sj sm js tut inštruktorju rekla če bi vozila zvečer. pa mi je reku če sm nora da bo on od 7 zjutri pa do 10-11 zvečer delou. noja sj če bom še doug mela ga bom prštimala. sam da te je ponoč strah vozt

sj je isto k podneu
Takrat sem vozla 2 uri, pa tud sicer sem dostikrat vozla po dve uri (sploh takrat, ko sva obdelala recimo Šentjur, Vojnik, Zreče, Sl. Konjice, Laško, Žalec...in mi ni bil problem. Se mi pa zdi (in mogoče je res tak), da je precej od inštruktorja odvisn al te bo dal na večerno vožnjo al ne (sej je njegova odločitev, da bo delal recimo do 9h zvečer, oz. se zjutri mal prej vstaneš, pa greš zjutri). In js sem ful vesela, da me je moj inštruktor dal na večerno vožnjo in, da me bo še dal; je bolš, da se zdaj navadim, kot pa da potem paničarim (pa ponoči se meni ne zdi ravno isto vozit kot podnevi, že zaradi tega, ker je vidljivost dosti manjša-podnevi recimo določene stvari opaziš že na daleč, ponoči niti ne, oz. se moraš dosti bolj zanašat na to, kaj ti osvetli luč in ne na to, kaj boš ti videl že nevem koliko km prej)