Priznam, da:
-wii, še kak mesec, pa bo diploma končno v žepu, sita sem že čakanja ,
-sem se zaradi statusa in tega, da dejansko ni služb vpisala še na ekonomski faks in mi je dejansko všeč. Veliko praktičnega se naučim, tudi če dobim vmes službo bom od tega nekaj odnesla, pa še prva desetka je že padla

,
-drugače imam res rada živali, ampak fakin golobi. Včeraj smo dali mrežo na podstrešna "okna", ker so se gospodje naselili na sicer prazno podstrešje in ob odpiranju lopute na podstrešje se je name vsipalo perje, prah...bljek...še danes bi se najraje z razkužilom čohala,
-da smo bile prejšnji teden na Fashion Weeku...sama revija sicer dobra, nosljive (recimo) zadeve, šle smo se "VIP"-jev v prvi vrsti, bilo je fajn

če ne štejem, da me je ob eni pojavi skoraj kap. Moda ja, tolaži se, ženska

,
-sem tudi na splošno malo opazovala same modele in ja... to so prave stradike, v pasu se skoraj prelomijo, vse imajo zanimive obraze, niso tipične barbike. Dejansko ne more biti vsaka manekenka, kot si ene mislijo

,
-se psička še vedno super drži, edino kondicija in energija ji malo pešata proti ponavadi,
-mi ideja o selitvi, ki je še vedno ideja sploh ni napačna. Sicer si ne predstavljam kako bo, če bo. Bo pa zagotovo drugače.
The world is as you are.