Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

...da sem danes spet eno leto starejsa :D
...da sem od mojga dobila tako darilo, da me je zlo preseneto ;)
...da se mam zlo lepo z njim
...da je pasalo cel popoldan igrat igrce na xboxu
...da je uzunih ze prevec mrzlo
...da so pri nas zaceli kurit v bloku ;) jeeej ;)
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

sarimari napisal/-a:...da sem danes spet eno leto starejsa :D

Happy birthday :D
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

- da se včasih čudim ljudem, ki so že nekaj časa brezposelni, a bi jim očitno padla krona z glave, če bi poprijeli za kakšno njim manj interesantno delo (računati na službo v pisarni je v teh časih precej optimistično, če imaš kar eno diplomo)

- me tako daleč ne zanima koliko je kdo pri denarju in koliko ni, a ko nonstop poslušaš nekoga kako bi rad nekaj zaslužil, da bi pa recimo šla delat v kakšen lokal ali kaj podobnega, to pa ne, ker ona pa že ne bo kelnarila, ali pa pravi, da ne zna oz. ni za to; ja ljuba duša, nobeden se ni rodil, da bi obvladal vse v naprej, zato pa pač prideš delat uvajalno; čez dva dni boš pa menda ja znala postreči kavo, majkemi :roll:

- jaz sem tudi pred leti govorila kako najbrž (vedeti pač nisem mogla, ker do takrat še nisem poskusila) nisem za kelnarijo, potem sem pa bila prisiljena v to, da sem za kelnarijo - hočeš nočeš; :wink: and guess what, začasno, da si odplačam faks, mi je to super delo, pa še zase imam in mi ni treba biti odvisna od nikogar.

- sem odj... tipa, ki mi je kar nekaj časa pral možgane, in tako ponosna že dolgo nisem bila nase! :P
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

-It happend, it finally happend... Nekdo iz ene revije je očitno prebral moj blog in so mi sami od sebe poslali mail, če lahko kaj napišem za njih :cool:
- Da je bilo zanimivo videt prijatelja po več kot enem letu... Mogoče malo čudno, vsaj z moje strani, glede na to, kako se je vse skupaj končalo med nama, ampak sem vesela, da sem spet vzpostavila stik. Je res super oseba, eden izmed ljudi, ki jih res spoštujem. Ampak očitno bom do njega vedno čutila nekaj več. Meh. Ne vem, mogoče ne znama bit več samo prijatelja. Ko sva se poslovila, me je mimogrede povabil po službi k sebi prespat. Hm? Itak sem zinila, da pridem, potem pa si celo pot do službe ponavljala: delaj stvari drugače kot prej. No, nisem šla, me je pa mikalo, priznam.
- Da bom čez en teden pri mojem dragem... Komaj čakam, da ga objamem in se zbudim z njim in vse vmes :oops: In spet poslušam tist njegov simpatičen irski naglas. Kak zna bit življenje včasih nesramno... Ampak ok, res ne živi v sosednji ulici, vseeno pa ne tako daleč. Še z letalom mi ni treba do njega, torej niti ni taka razdalja. Samo vseeno ni fer, da spoznaš človeka, s katerim se res ujameš, si pripravljen celo spustiti svoj obrambni zid, ampak kaj, ko živi predaleč stran :cry: No, sam jaz ne bom odnehala tako hitro in se (še enkart) kasneje tolkla po glavi, kaj bi bilo, če... Ker zdaj delam stvari drugače, kot sem jih prej :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-wii, še kak mesec, pa bo diploma končno v žepu, sita sem že čakanja ,
-sem se zaradi statusa in tega, da dejansko ni služb vpisala še na ekonomski faks in mi je dejansko všeč. Veliko praktičnega se naučim, tudi če dobim vmes službo bom od tega nekaj odnesla, pa še prva desetka je že padla :) ,
-drugače imam res rada živali, ampak fakin golobi. Včeraj smo dali mrežo na podstrešna "okna", ker so se gospodje naselili na sicer prazno podstrešje in ob odpiranju lopute na podstrešje se je name vsipalo perje, prah...bljek...še danes bi se najraje z razkužilom čohala,
-da smo bile prejšnji teden na Fashion Weeku...sama revija sicer dobra, nosljive (recimo) zadeve, šle smo se "VIP"-jev v prvi vrsti, bilo je fajn :D če ne štejem, da me je ob eni pojavi skoraj kap. Moda ja, tolaži se, ženska :D ,
-sem tudi na splošno malo opazovala same modele in ja... to so prave stradike, v pasu se skoraj prelomijo, vse imajo zanimive obraze, niso tipične barbike. Dejansko ne more biti vsaka manekenka, kot si ene mislijo :P ,
-se psička še vedno super drži, edino kondicija in energija ji malo pešata proti ponavadi,
-mi ideja o selitvi, ki je še vedno ideja sploh ni napačna. Sicer si ne predstavljam kako bo, če bo. Bo pa zagotovo drugače.
The world is as you are.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

priznam, da sem ravnokar Društvu za pomoč hrtom poslal izpolnjen vprašalnik za posvojitev odsluženega hrta... :tanz:
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Iiiiiii :) samo to se tako grozno sliši, ko jim rečejo 'odsluženi', kot da so neki predmeti ali uslužbenci :(

- da moram zdaj res hitro spat; vsak dan si rečem, da bom šla prej, pa ne uspe :D
- da mi je malo žal, da danes nisem šla izkoristit nekega popusta
- da me jutri čaka še več dela
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

* Da sem totalno zbolela, z vročino, smrkanjem, vnetim grlom, izpuščaaaaaaaaaji (??) in vsem ostalim vred in da v tem ne vidim nič dobrega, samo na smrt si želim it na faks in se dobro počutit.
* Da samo upam, da bo zdravnica danes rekla, da je vse okej (da je samo viroza al nekaj) in me ne bodo še kje hospitalizirali, ker je to med drugim en od mojih največjih strahov.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Slika

v začetku novembra bo moj!:love:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

^^super, čestitke :D Iz Španije, ane, Scooby Medina? Dela pa boš imel, dela :D
The world is as you are.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne,ne, iz Irske. ni galgo, je angleški. ni sicer whippet, je večji, mislim pa, da mu bo lepše kot mu je bilo do sedaj... :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

A, tako-po videzu jih na brzino res ne ločim še takoj,čeprav so večji itd :D . V vsakem primeru-superca :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Lepo dejanje Jochie. Kapo dol.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- ^^ dokler nisem prebrala tele zadnje stani "Priznam da" nisem vedla kdo so to whippet....zdej vem :D
- res ne stekam folka zadnje case: noben vec ne poklice in povabi, vsi samo na facebooku pustijo sporocilo (ki ga itak nimam, ljudje, s katerimi se druzim, pa ga precekirajo 1x na mesec ali pa se to ne) ali pa ti nekdo tretji pove, da si povabljen....halo! :roll:
- je RD v nedeljo presenetljivo dobro izpadel
- me ubija moje financno stanje :?
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

* glavo mam k bojler, želodc dela salte, zato že celo jutro padajo zaobljube v stilu "ne pijm več". Never ever. Never.
* ^^ takim mislim ne dajm prevelike teže, glede na to da padajo nekajkrat na leto.
* da komi čakam mojga, da mi prnese pico, čeprov sploh nism zihr, da mi paše.
* da morm dons še neki za službo narest in upam d se bom čimprej spravla v vertikalo.
* da sm v zadnjih dneh pršla do določenih ugotovitev, ki so vse prej kot prijetne ampak so končno pojasnile vso zmedo, ki mi zadnje čase ne da spat. In čeprov me je kr groza usega skupi, imam zdej vsaj problem, ki more met neko rešitev rešitev. (Ane?) :?
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Zaklenjeno